Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 Vo stvrtok som si robila.Objavila sa sk
@butterfly333 neviem preco mi to uz poslalo..ciarka sa objavila skor a bola aj silnejsia ako ostatne.Kebyze mam doma tak si spravim radsej.Ciarky som si nasla na narodky.Tak verim ze ten dobry hore mi neda zly darcek🙂
@anitu treba verit uvidíš bude to v poriadku držím palce.
Baby, ja som skúšala práve teraz ten digitálny test. Poznáte? Podla výšky hcg ukazuje počet týždňov od počatia. Mne podľa toho vyšlo, že je to už viac ako tri týždne, pritom sexik bol presne 20 dní dozadu 🙂 napadlo mi, či nemôžu byť napr dve, že je toho hcg viacej 🙂 možno je to blbosť, ale napadlo to mužovi, tak ja, že skúsim to hodiť sem 🙂 🙂
@andreasmola počkaj dva tri dni a skus potom 🙂 držím palce 🙂
@andreasmola toto ale vyzera dost jasne 😀
@andreasmola Napis moja aj toto, ze kedy si robila ktory test 😉
@andreasmola Vies presne, kedy ste mali styk?
@fuska ano prvy test je robeny 2hého a posledny dnes a styk som mala 16teho
@andreasmola Dik. Lebo ja 21. a 26. Jeden test duch a po 3 dnoch nic. Tak neviem, ci chybny test, alebo co. Znacka bola tusim ta ista.
@andreasmola aj mne pomaly tmavli.Jeden den bol silnejsi potom zase duch.Ale bolo mi tu pisane aby som nestresovala.Iba dnes mi vysiel takyto test.Dufam ze nemam mimomater.tehu.Netestuj kazdy den.Sprav si o dva tri dni
Das fotky?
@anitu
@andreasmola mozno ti zacnu neskor silniet, ja som mala 5 dni po sebe take slabe a bolo to len chemicke tehotestvo, zajtra alebo pozajtra budes mudrejsia, ked ti zosilnie je to jasne 🙂
@andreasmola tento som robila dnes
@anitu super krásne kolajnice.
Troska neskoro stmavli ale dufam ze to bude dobre
parada 😀
Zajtra idem na ultrazvuk.Aj priatel pride dnes z Ciech tak ideme spolu🙂Dufam ze budu dobre spravy
@anitu no super potesila si ma troska 😊
@anitu potom napiss

@anitu ja som to tak mala minulý rok takto v decembri a išla som ku gyn a vak uplne prazdny.Neskor prišla ms a to som ju nemala vyše dva týždne.Ani tehu testy som nemala nejake silne .ty si si nejaký nerobila teraz?