icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
5. dec 2015

@anitu ja som to tak mala minulý rok takto v decembri a išla som ku gyn a vak uplne prazdny.Neskor prišla ms a to som ju nemala vyše dva týždne.Ani tehu testy som nemala nejake silne .ty si si nejaký nerobila teraz?

anitu
5. dec 2015

@butterfly333 Vo stvrtok som si robila.Objavila sa sk

anitu
5. dec 2015

@butterfly333 neviem preco mi to uz poslalo..ciarka sa objavila skor a bola aj silnejsia ako ostatne.Kebyze mam doma tak si spravim radsej.Ciarky som si nasla na narodky.Tak verim ze ten dobry hore mi neda zly darcek🙂

butterfly333
5. dec 2015

@anitu treba verit uvidíš bude to v poriadku držím palce.

veronikax
5. dec 2015

@anitu to je v poriadku ze bol prazdny 🙂) mozes byt rada...ze uz vak videl 🙂))))

medovka14
6. dec 2015

Baby, ja som skúšala práve teraz ten digitálny test. Poznáte? Podla výšky hcg ukazuje počet týždňov od počatia. Mne podľa toho vyšlo, že je to už viac ako tri týždne, pritom sexik bol presne 20 dní dozadu 🙂 napadlo mi, či nemôžu byť napr dve, že je toho hcg viacej 🙂 možno je to blbosť, ale napadlo to mužovi, tak ja, že skúsim to hodiť sem 🙂 🙂

kakatulik
6. dec 2015

@medovka14 ,no mozne je vsetko,ale ono je to asi vsetko aj na tych testocq plus-minusg

malibu21
6. dec 2015

@medovka14 je to možné že sú tam dve 🙂 ale keďže ti vyšlo 3+ tak aj podla pm to je mozne ze si tak 5-6tt 🙂 a ako vsimam co si si dala tak 5tt ty ukazuje 🙂

medovka14
6. dec 2015

@malibu21 podľa poslednej ms mi to počíta 5tt,no my sme tento mesiac iba raz skúšali, čiže viem deň, ale počatie nemuselo byť hneď v ten deň 🙂

malibu21
6. dec 2015

@medovka14 ved nemuselo a mozno mas vyššie hcg len ja som pri prvej tak mala

medovka14
6. dec 2015

@malibu21 no zvedavá, čo povie Dr z nás máme v rodine viac dvojiciek 🙂

andreasmola
7. dec 2015

Baby preco mám takéto slabé testi? Mali ste niektorá začínam byt velmi smutná 😣ms má prist zajtra

andreasmola
7. dec 2015

😣

medovka14
7. dec 2015

@andreasmola počkaj dva tri dni a skus potom 🙂 držím palce 🙂

kakatulik
7. dec 2015

@andreasmola toto ale vyzera dost jasne 😀

juland
7. dec 2015

@andreasmola Napis moja aj toto, ze kedy si robila ktory test 😉

fuska
7. dec 2015

@andreasmola Vies presne, kedy ste mali styk?

andreasmola
7. dec 2015

@fuska ano prvy test je robeny 2hého a posledny dnes a styk som mala 16teho

fuska
7. dec 2015

@andreasmola Dik. Lebo ja 21. a 26. Jeden test duch a po 3 dnoch nic. Tak neviem, ci chybny test, alebo co. Znacka bola tusim ta ista.

anitu
7. dec 2015

@andreasmola aj mne pomaly tmavli.Jeden den bol silnejsi potom zase duch.Ale bolo mi tu pisane aby som nestresovala.Iba dnes mi vysiel takyto test.Dufam ze nemam mimomater.tehu.Netestuj kazdy den.Sprav si o dva tri dni

andreasmola
7. dec 2015

Das fotky?
@anitu

vevericka13
7. dec 2015

@andreasmola mozno ti zacnu neskor silniet, ja som mala 5 dni po sebe take slabe a bolo to len chemicke tehotestvo, zajtra alebo pozajtra budes mudrejsia, ked ti zosilnie je to jasne 🙂

anitu
7. dec 2015

@andreasmola tento som robila dnes

butterfly333
7. dec 2015

@anitu super krásne kolajnice.

anitu
7. dec 2015

Troska neskoro stmavli ale dufam ze to bude dobre

kakatulik
7. dec 2015

parada 😀

juland
7. dec 2015

@anitu je to super 🙂

anitu
7. dec 2015

Zajtra idem na ultrazvuk.Aj priatel pride dnes z Ciech tak ideme spolu🙂Dufam ze budu dobre spravy

andreasmola
7. dec 2015

@anitu no super potesila si ma troska 😊

andreasmola
7. dec 2015

@anitu potom napiss