icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

veronikax
9. dec 2015

@andreasmola pekne tmavne 🙂 Len testy su hrozne 🙂))) urcite je vsetko v poriadku 🙂 Malo komu na tychto testoch pekne vyskocia ciarky 🙂

drahous
10. dec 2015

Ahoj 🙂 dnes rano som si robila test. Druha ciarka bola uplne slabulinka, MS mam dostat zajtra. Co si mam o tom mysliet? Dakujem

butterfly333
10. dec 2015

@drahous hod ho sem ten testík

drahous
10. dec 2015
veronikax
10. dec 2015

@drahous ak je ciarka ruzova ....tak si tehu 🙂 ak je siva ...tak to je len kanalik ...miesto...kde by mala byt to ruzove (cervene) farbivo 🙂

veronikax
10. dec 2015

@drahous na foto nevidim ziadnu farbu :/ Ale odporucam iny test ... mamatest a gravitest su najpomalsie testy na svete... Len malo komu ukazu peknu ciarku .... skor ako tyzden meskania 🙂

drahous
10. dec 2015

@veronikax je slabunko ruzova. Vidis tam aspon troska tu druhu ciarku? 🙂

medovka14
10. dec 2015

@drahous mne fungoval dobre pepino test z dm-ky 🙂 skus o dva dni znova, drzim palce 🙂

meli8412
10. dec 2015

@drahous podla mna si fotila az moc z daleka. Ja ziadnu ciarku nevidim,iba tu kontrolnu. Daj na biely a z vrchu odfot, z blizka. Mozno to bude lepsie vidiet.

drahous
10. dec 2015
veronikax
10. dec 2015

@drahous zatial tam nic nevidim 🙂 Skor kanalik ako ciarka 🙂 Ak nabehne ruzova...tak parada 🙂)) Skus iny test 🙂 a drzim silno palce 🙂)

drahous
10. dec 2015

@veronikax Dakujem 🙂 mozno si to moc zelam a mi z toho sibe

meli8412
10. dec 2015

@drahous tiez tam nic nevidim, ale to nic neznamena. Skus testnut o 2-3dni, urcite ti test ukaze pravdu. Drzim palce! Len dobre spravy 🙂

drahous
10. dec 2015

@meli8412 Dakujem moc 🙂 😉

veronikax
10. dec 2015

@drahous dlho sa uz snazite? 🙂

drahous
10. dec 2015

@veronikax Toto je prvy mesiac co sme si povedali ze to skusime 🙂

veronikax
10. dec 2015

@drahous ahaaaa 🙂)) Takze prvotne nadsenie 🙂)))) Nedockavost 🙂) Drzim siiilno palce...aby sa podarilo na 1x 🙂

drahous
10. dec 2015

@veronikax Dakujem moc 🙂 a ty mas deti?

veronikax
10. dec 2015

@drahous mam 🙂 3 a pol rocnu dcerku 🙂 O to je to lahsie , ak uz babatko je 🙂

drahous
10. dec 2015

@veronikax 🙂 a planujeste dalsie?

anitu
10. dec 2015

Ahojte babulky.Tak dnes som bola na ultrazvuku.Podla poslednej ms,ktoru mam nepravidelnu,som v 5tt+6.Ale videla vak 10mm,co zodpoveda tak 4tt.Plod nevidela.Ked som v 4tt,ako mozem mat uz vyse tyzdna priznaky?

veronikax
10. dec 2015

@anitu u kazdeho je to inak 🙂 Niekedy aj priznaky tehu...sa zdaju ako pms 🙂 A pms niekto ma aj ked uz je tehu ;) Takze to mohlo byt z tehu alebo z pms 🙂) podla ms 5-6 tt ... inac 4 tt ...ak odratas cas do ovulky...tak je to presne 🙂 V 4 tt este nemusi vidiet plod...takze aj to je v poriadku 🙂
@drahous ano 🙂 chceli by sme dalsie 🙂 Uvidime kedy za podari 🙂

drahous
10. dec 2015

@veronikax tak vam drzi palce 🙂 🙂 🙂

veronikax
10. dec 2015

@drahous dakujem velmi pekne 😉 ;)

simonkazga
10. dec 2015

@anitu joj, z tohto si nič nerob. Presne ako u mňa. 6+0 som šla na sono, pán doktor skonštatoval, že je tam vak aj náznak plodu, ale zodpovedá max. 4tt, čiže buď nič z toho, alebo som otehu neskôr. Týždeň na to som šla na kontrolu a bolo bábätko, aj srdiečko.

andreasmola
11. dec 2015

Tak baby vynechala som deň a dnes ráno som robyla čo nato hovoríte? Už celkom dobre nie?

andreasmola
11. dec 2015

😊lepsia

majrab
11. dec 2015

No baby radte ducharky. Vcera som dostala mrchu, ale bola iba slabunka a svetlo ruzova a trvala pol dna, dnes nic a toto mam na teste. Mozem sa tesit? Zbehnem si kupit lepsi test len uz neviem co si mam mysliet...

andreasmola
11. dec 2015

@majrab určite je to duchh gratulujem nech silnie 😊 kolko si dpo?

majrab
11. dec 2015

@andreasmola dakujeeem juuj hned mam lepsiu naladu 🙂 a som 16 dpo, ale vcera a predvcerom mi neukazal nic test, musim kupit dalsi