Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj 🙂 dnes rano som si robila test. Druha ciarka bola uplne slabulinka, MS mam dostat zajtra. Co si mam o tom mysliet? Dakujem
@drahous hod ho sem ten testík
Ahojte babulky.Tak dnes som bola na ultrazvuku.Podla poslednej ms,ktoru mam nepravidelnu,som v 5tt+6.Ale videla vak 10mm,co zodpoveda tak 4tt.Plod nevidela.Ked som v 4tt,ako mozem mat uz vyse tyzdna priznaky?
@anitu u kazdeho je to inak 🙂 Niekedy aj priznaky tehu...sa zdaju ako pms 🙂 A pms niekto ma aj ked uz je tehu ;) Takze to mohlo byt z tehu alebo z pms 🙂) podla ms 5-6 tt ... inac 4 tt ...ak odratas cas do ovulky...tak je to presne 🙂 V 4 tt este nemusi vidiet plod...takze aj to je v poriadku 🙂
@drahous ano 🙂 chceli by sme dalsie 🙂 Uvidime kedy za podari 🙂
@anitu joj, z tohto si nič nerob. Presne ako u mňa. 6+0 som šla na sono, pán doktor skonštatoval, že je tam vak aj náznak plodu, ale zodpovedá max. 4tt, čiže buď nič z toho, alebo som otehu neskôr. Týždeň na to som šla na kontrolu a bolo bábätko, aj srdiečko.
@majrab určite je to duchh gratulujem nech silnie 😊 kolko si dpo?
@andreasmola dakujeeem juuj hned mam lepsiu naladu 🙂 a som 16 dpo, ale vcera a predvcerom mi neukazal nic test, musim kupit dalsi

@andreasmola pekne tmavne 🙂 Len testy su hrozne 🙂))) urcite je vsetko v poriadku 🙂 Malo komu na tychto testoch pekne vyskocia ciarky 🙂