Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zellvicka super gratulujeeem. 😉 😉 😉 😉
Baby, tak som bola dnes u Dr, je to tam 🙂 🙂 o tri týždne ďalšia kontrola 🙂
@medovka14 a srdicko bylo? 😊
@andreasmola Dr povedal, že všetko je OK, tak predpokladám, že áno 🙂
@medovka14 blahoželám 🙂))
@ivka7183015
@zellvicka dakujem 🙂 🙂
@medovka14 super gratulujemmmm 😍😍😍
@zellvicka gatulujemmm
Velmi by som vas chcela poprosit nevie niekto tu tabulku z Hcg ako maju vyzerat tie hodnoty na tyzdne ja som bola dnes na odber dnes som 13 ,14 DPO a hcg mam 146nieje to malo dakujem za kazdu odpoved
@zuzulak1988 Mozno tebe pomali rastie hcg, kedy ides na kontrolny odber?
@meli8412 preco pomaly ved podla tabulky to sedi ci nie?o 2dni
@zuzulak1988 Podla mna sedi, ale ked niekto ma tolko, tak niekedy zavolaju na kontrolny odber, ci sa zvysuje. Sice, ked tak rozmyslam boli tu baby, ktore mali este nizsie hcg. Gratulujem k tehu!!!
@meli8412 no jaa idem na kontrolny kedze je to u mna komlikovane od piatku krvacam a uz od pol druhej nekrvacam nasadil mi duphaston auvidi sa ci z toho daco bude ci sa daco uz nenarusilo kedze som krvacala takze nemamvyhrane ani zdaleka
@zuzulak1988 26.nov. som zacala krvacat, tieklo zo mna, toto bolo horsie, ako pri ms. Podla dr. uz hematom nemam, ale stale nemam nic vyhrate. Sranda, clovek si mysli, ked vstupi do 2. trimestra, je za vodou, a potom pride toto. Teraz stale krvacam, ale uz skvor sa cistim. Uvidime zajtra, co povie dr.
Drzim ti palce!
@meli8412 aj ty krvacas no snar bude dobre neboj sa ak je to hematom tak sa neboj ja som mala pri dcerke maly hematom len 2cm no to som len spinila a 3 krat mised abort naposledy v auguste takze sa strasne obavam no stane ssa co sa ma ja mam trombofilny stav musim pichat clexan na riedenie ja len dufam ze sa mi to male bubko udrzi a ze to vladneme
@zuzulak1988 Ja tiez mam vrodeny trombofilny stav, len v mojom pripade nemusim pichat, ja som pichala fraxiparine. Ja som mala 4cm-trovy, ani ta velkost ma nenastrasila, ale kde bol, medzi babatkom a zltym telieskom, keby rastol hematom, tak sa odlupne od telieska a je koniec, nastastie sa to nestalo.
Je mi luto, ze si mala 3x zamlcany potrat, drzim ti strasne silno palce, aby vsetko dobre dopadlo.
@meli8412 aj mna to mrzi ale velmi chem aby to tentokrat dopadlo uz dobre lebo uz nemam sil na dalsiu stratu no tak to bolo velke stastie ze tak dufam ze vsetko ti dopadne na vybornu a ze sa budes moct tesit z babetka
@zuzulak1988 Dakujem si zlata, aj ja ti to so srdiecka prajem!!!

@mirkazoravy to je kanalik nie ciarocka pockaj a skus test o par dni drzim palceky