icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

andreasmola
16. dec 2015

@anitu ahoj moja zajtra idem k doki potom napísem 😁😁😁😁 už sa neviem dočkat ..a co ty ako sa mas?

veronikax
16. dec 2015

@moncici67 ahoj 🙂 Vies presne kedy si mala ovulku ? 🙂 Lebo ak sa ti posunula....tak ms este nemusi meskat 🙂 Skus dalsi testik o 2-3 dni ;)

butterfly333
16. dec 2015

@nk599 no na tom prvom sa mi niečo marí no skus o den dva.Držim palce.

moncici67
16. dec 2015

@veronikax nie neviem :D praveze mi je divne ze mi vzdy chodi nacas +-1 den a teraz toto, raz sa mi to uz stalo v lete kedy sa uracila prist po 2 tyzdnovom meskani 😀 kazdopadne dakujem za radu

anitu
16. dec 2015

@andreasmola aj ja idem zajtra..taaak sa bojim🙂mna uz podbrusko neboli len obcas taky krc na lavej strane viac.prsia nezmrnene.okrem toho nic.dufam ze budem vidiet plod a srdiecko by som asi tiez mala uz.nezabudni napisat🙂aj ja sa ozvem.

nk599
16. dec 2015

@elfi1 no ms mi meskala 2 mesiace potom minuly tyzden som mala ms prisla dva dni silnejsia a potom slaba ale strasne ma bolia prsniky nikdy ma neboleli , chodim stale na wc no neviem

andreasmola
17. dec 2015

@anitu ahoj srdiecko este dr nevidel mam ist v pondelok znovu 😕 uvidíme

dinusik
17. dec 2015

Zrejme som V tom

zellvicka
17. dec 2015

@dinusik to je dobré, nie? 🙂

dinusik
17. dec 2015

@zellvicka Moja Ešte Som Deti Nemala Je To Po Prvý Krát A Mám Strach

meli8412
17. dec 2015

@dinusik Gratulujem!

dinusik
17. dec 2015

@meli8412 Ďakujem krásne

zellvicka
17. dec 2015

@dinusik u mňa to pred pol rokom skoncilo v 8tt predstav si aký strach mám ja teraz....ale sme ženy a to znamená, že zvládneme všetko...keď ti doktor ukáže srdiečko budeš vedieť že to je správne ;)

dinusik
17. dec 2015

@zellvicka Ďakujem krásne moja za podporu. ...tak ak si to zvládla ty tak určite to zvládnem aj ja....🙂

zellvicka
17. dec 2015

@dinusik presne tak 🙂 držím palce a pravidelne informuj ;)

medovka14
17. dec 2015

@andreasmola ahoj, neboj o týždeň bude už určite vidno 🙂 držím palce 🙂

anitu
17. dec 2015

@andreasmola ahoj.ja som babo videla a uz aj srdiecko🙂) ale jej pristup sa mi nepacil.nespytala sa ma na nic ci mam nejeke tazkosti,som jej povedala ze dvihame tazke trubky a zvaram v robote s tie vypary tam,a ona ze ma nemoze vypisat.no co uz.nevadi.som stastnaa🙂

kakatulik
17. dec 2015

@anitu ty a to ta nemoze vypisat obvodna? Povedz ze hrozne grcas a ze odpadavas,aby si asp6 teraz nedybbhala tie svinstva.

dinusik
17. dec 2015

@zellvicka budem moja dakujem

juland
17. dec 2015

Ahojte baby 🙂 Aj ja som bola dnes u doktora. Dnes mám 9+3 tt a miminko 25 mm. Tak veeeľmi sa tesíme 🙂))

kakatulik
17. dec 2015

@juland nadhera! Drzim palecky! A gratulujem!🌺❤

juland
17. dec 2015

@kakatulik Dakujem pekne, si zlata 🙂))

zellvicka
17. dec 2015

@juland nádhera to je úplne dokonalé 🙂

malik
17. dec 2015

@anitu pytaj si pn od obvodnej lekarky! Neriskuj!

juland
17. dec 2015

@zellvicka Dakujeeeeem 🙂))

veronikax
17. dec 2015

@dinusik ahoj 🙂)) Nemas mat z coho strach 🙂)) Najprv bude rast brusko...potom budes citit kopanceky ... zrazu uz budu kontrakcie...a ani sa nenazdas....budes doma...a kocikovat drobceka 🙂 Nemaj strach 🙂 Nemas mat z coho....vsetko bude kraaaasne a vsetko dobre dopadne 🙂

veronikax
17. dec 2015

@juland tak to je kraáaaaaaaaaaaaaasna fotka 🙂)

juland
17. dec 2015

@veronikax Ďakujeeeem 🙂 🙂 🙂 <3

lindamichal
17. dec 2015

Ahojte. Ako čítam vaše príspevky ide mi na rozum len jediné A to že minulý rok O takomto čase sme sa tiež dozvedeli že budeme mať babenko A teraz je z toho potešenia už 4 mesačný chalanisko. Držím vám všetkým palce. ♡

anitu
17. dec 2015

@kakatulik
@malik obvodny ma vypisal do dnesneho dna.ze to nepatri k nemu.vestky moje kolegyne lekarky vypisali hned.som nastvana na nu.