Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No vravim,spytam sa jej v januari ci ma vypise(aj sme sa snazili dva a pol roka)a ked nie,tsk odchadzam od nej.u obodneho som bola dva tyzdne.dlho nemozem byt u neho s tehotenstvom vypisana mi bolo povedane.No ale tato moja tema sem tiez nepatri babulky tak koncim🙂 drzim vam palce aby sa cim dkor zadarilo vsetkym.
No baby 13 prisla ms
@butterfly333 je to tak, ja som bola tehu minule leto a obvodak mi ukazoval tu vyhlášku, že nemôže vypísať, mňa vypísal na týždeň, lebo som bola normálne chorá, myslím chrípku
@tamarka9 tak to je sila a ked má žena moc rizikové tehu takju gyn vypíše??
@butterfly333 jasne gyn môže aj na celé tehu
@ivka7183015 no je tam pekna čiarka..kolkoti mešká??ako dlho snažite?
@ivka7183015 jejoooo 🙂
@maminka1986 snazime pol roka a mešká 4 deň sama tomu newerim si to ani nepripustam aby som nebola sklamaná
@ivka7183015 uaaaaaaaaaaaaa 🙂)) tak krv nic neukazala a testik takto? 🙂) fajneee
@ivka7183015 no to sa snažite pomerne krátko... tak len ver 🙂)) a na krv si bola či ideš či ako??
@me3 je možne že krv neukaže a test je pozitivny??lebo toto sa stalo teraz mojej znamej krv negativna a tets pozitivny 🙂
@maminka1986 bola som na Sone iba 🙂
@maminka1986 je to mozne, ale hlavna je krv, ale mozu sa stavat zazraky. Teraz tvoja znama je tehu alebo mala biochemicke tehu?
@ivka7183015 4 dni meska, este by sono nic neukazalo. Drzim palce.
@ivka7183015 mala som ísť na rengen s nohou tak som skocila za lekárom aby mi zistil či náhodou nie som tehu pozrel na Sone a že nič nevidí na rengen som nakoniec nesla iba na magnetickú lebo musím na operáciu s nohou žila som v tom ze tehu isto nie son až teraz mi mešká 4 deň a test takýto predtým testy nič neukázali. .. Preto som s tesenim opatrná
@maminka1986 sorry viď vyššie zle som ťa označila ;)))
@meli8412 kiežby to bola pravda ;))))
@ivka7183015 na 1. teste co som si robila pred cca 3 rokmi bola taka ciarka .... tak som vyskusala este 2 testy a bola podobna ...o tyzden neskor uz silnejsia a teraz mame takmer 2,5 rocneho synceka ;) myslim ze sa mozes tesit ;)
@mimcurik súper blahoželám🙂 kiežby to bola pravda bolo by to naše vymodlene bábätko ;)
@ivka7183015 Zajtra testni znova , alebo pozajtra, a ked ciarka zosilnie, tak sa mozes tesit.
@meli8412 okkk ;)
@ivka7183015 ja z takej slabsej ciarky mam doma 13mes dcerku.drzim prsty
@dodkamatus súper suuuper ;)
@ivka7183015 jaaj aha no ak to bolo skoro tak tonebduýe vidno to je jasnee...no chod na krv ešte 🙂

Toto je fakt smiesne.Taknech ta najskôr vypise na tyzden-dva a uvidi sa...aby sa nezblaznili uz.