Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ivka7183015 no už by si mala ist ked maš pozitivny test
@ivka7183015 Zavolaj dr. a objednaj sa. 🙂
@maminka1986
@meli8412 zajtra ráno testnem a hned sa objednám ak bude lepšie vidno tu druhú ciarocku ;)))) dik baby
@ivka7183015 Potom hod fotku 🙂
@meli8412 oukyyy ráno hneď ju tu máte ;)
@ivka7183015 ahoj 🙂 Foto mas trosku upravenu ? 🙂 Mozes poslat aj original ? 🙂 Drzim palce...a dufam ze to nebude len kanalik 🙂 Krv ti moze zobrat v klude aj zajtra 🙂 Ak mas ist na rtg...a tak...tak ti mohol hned zobrat krv...aby sa tehu hned potvrdilo...alebo vylucilo 🙂
@veronikax hej trošku som ju zosvetlila, hej doky mohol sak uvidíme čo z toho všetkého bude ešte sa nechcem teším aby som nebola smutna pojdem zajtra na krv ;)
Dnešná ranná fotka 🙂
@ivka7183015 ale fotka neni :( 🙂))))
@me3 hejjj wsimla som si ;))) pondelok čo ti poviem
@ivka7183015 hahah ved toto..pondelok...sviatky...tehu hurmony hhahaha - vsetko dokopy..ja to tam vidiiiim 🙂))) juuuj tmavni tmavni ciarka!!! 🙂)
@ivka7183015 aj ja ju tam vidím 🙂
@ivka7183015 to je pracovna moralka ako lusk hahaha
@me3 nie uz pracujem ;)
@ivka7183015 ;) nech ti to leti v praci...a nekukaj furt do stoliku na ten test ! 🙂)))
@ivka7183015 nič sa neboj, bude pekne tmavnúť 🙂 gratulujem
@janulka_1 ďakujem ;)))
@ivka7183015 stalo sa nam to dokonca i pri druhom syncekovi ze prvykrat bla ciarka slabucka a neskor zretelna pri druhom teste .... ten ma teraz 4 mesiace ....🙂 dakujem .drzim prsty ,daj potom vediet prosim 🙂
@ivka7183015 ak si 15 dpo ....tak ti meska len den 🙂 ak mas ovu odmeranu testikmi 🙂 a na jednodnove meskanie moze byt kludne taka ciarocka 🙂) je slabucka ale vidno ruzovu farbu 🙂 Krvicka ti to potvrdi 🙂 pekne tehulkovanie prajem 🙂
@veronikax ja mam cykli 28-30 max a ovu som robila testikmi tak wiem presne kedy bola :D joj baby kebyze to je prawda taaak na wianoce uz wobec nič nechceeem ani na buduce :D :D:D
@ivka7183015 tak na buduce snad yz zdrave babo;))))
@ivka7183015 a teraz ked pozries test nevidno ju lepsie.niekedy viac stmavne po vyschnuti.tieto testu su dobre mne stale ukazali spravne
@ala82 nooo vidno ju stále zajtra testnem opäť ;)))
@ivka7183015 potom nám znova odfoť
@janulka_1 okkkk 🙂
Baby, objednala som si z ČR ten krvný tehu test, čo tu jedna baba spomínala 🙂 len tak zo srandy, bola som zvedavá ako to vyzerá a funguje 🙂
Je to inak pohoda, stačí krv z prsta, no musela som jej tam viac natlačiť, nestačila jedna kvapka, výsledok to v podstate ukázalo hneď, aj keď sa má čakať 10 minút.

@maminka1986 a to kedy môžem ísť na krv? Kolko dní má meškať? ;)