Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@medovka14 ta druha je nejak slabo vidiet či to tak má byt?
@butterfly333 ved to je z krvy a asi v pohode akto.
@kakatulik myslela som že to bude lepšie videt.
Baby robila som si digi clearblue a vyšlo minusko ;(
@butterfly333 ta slabá to je kontrolná, ta môže byť úplne slabá, dokonca tam ani nemusí byť, dôležitá je tá testovacia - tá silná
@ivka7183015 minusko? Ako to? Skus testovat rano moja
@ivka7183015 možno to bol chybný test, skus ráno, drzim palce 🙂
@janulka_1 ;( nooo mm kúpil nech skúsim a nič ;(
@medovka14 ahaa takže ta slaba je kontrolná??to som nevedela tak to je potom super čiarka.
@medovka14 kiežby ;((( smútim
@ivka7183015 aj ja si myslim,ze nato, aby ukazal ciarky aj vecer je este skoro,,,odkaz manzelovi,ze rano sa testuje 🙂 vecer nech si testy ocikava on 😀
@butterfly333 Ahoj ja som žial velmy zle dopadla potratila som znižovalo sa mi hcg v piatok 375 a dnes 245....😣😣 som smutná ale malo to asi takto byt! Každopádne vám želam krásne babetká a krásne vianoce..
@andreasmola ahoj moja tak to som ani netušila to vážne?? To mi je hrozne hrozne moooc luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ čo sa to stalo prečo??V Ktorom tt si bola?
@butterfly333 6-7 asi tak neak doktor povedal že sa asi nevivíjal 😣..
@andreasmola to ma fakt hrozne mrzííí je to strašne,a si sa sama vyčistila?či kyret? Moja držkaj sa mi.
@butterfly333 este sa stále čistím 7 az 10 dni povedal doki..
@andreasmola ja som bola vždy na kyret čo sa pamatáma cele to čakanie som tam preplakala je to nepríjemne a bolelo to potom.
@andreasmola ahooj, to mi je ľúto, moja :( budem držať palčeky aby to nabudúce vyšlo
@majrab zlataaaa smejem sa ;))))
@ivka7183015 Digy ma citlivost 25, takze ti ani zajtra rano nemusi ukazat, ze si tehu, ked mas na 10kovom ducha,tak ti digy neukaze urcite. Pockaj aspon,m ked ti bude meskat aspon 1 tyzden.
@ivka7183015 digitálny test by ti mal už ukázať + 2-3 týždeň ak ti mešká....mne meškala deň a už to digitálny zachtil...ale tak nádej umiera posledná, držím palce
@andreasmola Strasne mi je to luto ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Drzka sa!
@meli8412 kiežby 🙂 ďakujem za povzbudenie
@ivka7183015 A hodnota hcg u kazdej zeny inac rastie, pisala jedna baba, ze po et na 14. den mala hcg vyse 1000 a ja som mala 410 a to aj mne aj jej vkladali jedno embryjko. Takze myslim, ze o necelych 9 mesiacov budes kocikovat 🙂
@ivka7183015 *alebo skus objednat ten domaci tehu test z krvi, ten ti ukaze na 100%. 🙂

@medovka14 no co uz nevymyslia...kolkoze stoji taka sranda.