icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
23. dec 2015

@maja923 je jemnunky ale je tam ... zajtra uz bude silnejsiii.... juuuu

cvakatko
23. dec 2015

No tak ja som nevydrzala, dokupila som digitalny aj na zajtra ( ze keby nevydrzal ukazovat az do vecera) a spravila som si ho teraz!!! A ja neviem ako je to mozne ale ukazuje mi uz 2-3?!!! Okrem toho este jeden tehu silnejsi a asi plati u mna aj ze ovu je pozitivny skusala som aj ten stale tomu neviem uverit 😍😍😍❤️❤️❤️❤️ mozem mat na digi + a 2-3 uz 12dpo??

dancez
23. dec 2015

@cvakatko podla mna ano lebo neviem ci to nerata od poslednej MS

butterfly333
23. dec 2015

@cvakatko bože to je krásne moja aj ja už chcem,tíško závidím a moooc gratulujem.

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko Gratulujem za poz. tehu testy. Ale ovu test mas negat. Musia byt rovnake, alebo od kontrolnej silnejsia, tak viem.

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko A mozno si ten pripad, ked ti hcg rychlo stupa, alebo cakas dvojky 🙂

cvakatko
23. dec 2015

@dancez rata to od pocatia...

@butterfly333

@meli8412
Dakujem babulky 😍😍❤️

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko Partner, manzel uz vie, alebo prekvapenie od Jeziska?

cvakatko
23. dec 2015

@meli8412
Este nevie, zajtra dostane zabaleny test s papuckami ;) ani len netusiiiii

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko Parada, potom referuj, ako reagoval.

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko Potom, aby si nedopadla, ako ja pri prvom tehu. Moj manzel si myslel, ze mu ukazejem teplomer, a on bol doktor 😀

cvakatko
23. dec 2015

@meli8412
😅😅😅😅tak to musela byt komicka situacia! Moj to uz pozna, 2krat nam to nevyslo a potratila som. Tak teraz uz si ani nepripustam ze by to mohlo zle dopadnut a planujem ako to vsetko bude ;)

zuzannaaa
23. dec 2015

@cvakatko je jedno co ukazuje digi test ... Hlavnee je ze si tehulka 🙂))))))

senselinka
23. dec 2015

@meli8412 ale ved ona si ovu testom testovala tehotenstvo, nie ovu, preto neriesila intenzitu ciarok, len to, ze aj ovu test ukaze tehotenstvo 😉

meli8412
23. dec 2015

@senselinka Ja viem co testovala, ale hovori sa, ze ovu test skorsie ukaze tehotenstvo, ako tehu test. U mna to nebolo tak. Este som nemala poz. ovu test a tehu mi uz ukazovalo 2//.

meli8412
23. dec 2015

@cvakatko Tak, ked pozna, tak to je dobre. A urcite vsetko dobre dopadne. drzim palce, aby tehotenstvo koncilo s mimi v kociariku 🙂

majrab
23. dec 2015

Baby ja som sa minule "nudila" cize tu je ovu test, ktory som ocikala v 5 tt ta ciarka az oci vyocuje 😀

meli8412
24. dec 2015

@majrab Vydiet krasne tu ciarku, ale mas pravdu, test je negat. 🙂

zabka1987
24. dec 2015

@cvakatko ved uz si tolko 🙂 v podstate si 2-3tyzden ale oficialne sa tehu pocita od od zaciatku menstruacie, preto sa ti to nezda .2-3 tyzden si od oplodnenia

meli8412
24. dec 2015

@cvakatko Mne digy ukazali na 10. den od vkladu 1-2. 🙂

meli8412
24. dec 2015

@cvakatko Potom referuj, ako zareagoval muz 🙂

cvakatko
25. dec 2015

Hehe ja som nevydrzala az pod stromcek ( a aj tak sme stale u svokrovcov cize by to ani nebolo pod stromcekom ale v nasej izbe) tak som vytasila papucky a digi test uz rano ked sa zobudil. Som ho dala otocit chrbtom na posteli, naaranzovala a ze mam pre neho taky maly darcek uz v predstihu a chcem mu nim este vylepsit ten krasny den. Tak som ho potom otocila ( ja pulz 200, slzy v ociach) a on kuka, kuka... A ze to faaakt? To kedyyyyy? To je super! A objal ma a revali sme spolu 😀😍😍😀 ma dojalo este aj to ze aj jemu slzicka vybehla.. A potom dumal a pocital ze kedy sme asi plodili, no zlaty bol, na prstoch na rukach pocital dni 🤗
@meli8412

meli8412
25. dec 2015

@cvakatko To je krasne, moj muz tiez plakal, ked som mu povedala, ze po 4 rokov snazenia,po 3 umelych oplodneniach, ktore sa nepodarili... som tehotna, a vtedy si myslel, ze mu ukazujem teplomer 😀 Ale vzdy je dojaty, ked otehotniem, u nas je to zial tazke, sice cakame teraz 3. dieta, ale velmi tazko sa zadari ☹ A mam co robit, manzel chce mat 6 deti.

cvakatko
25. dec 2015

@meli8412
Fiiiha ze 6 deti to musi byt nadhera! Ja som z 5, muz jedinacik.. Ja som vzdy chcela vela deti ale bohuzial mam cukrovku takze max 2-3 aj to s varovnym prstom tie 3. A aj sa bojim kvoli tym dvom potratom, ale snazim sa na taku alternativu vobec nemysliet a uz vsetko planujem ako to bude ked tu mimi bude s nami 🙂

mimcurik
25. dec 2015

@cvakatko gratulujem ...to je krasne ked sa obaja tak tesia na drobca 🙂 my sme chceli dve deti (chlapceka a dievcatko ) i ja i manzel sme sa zhodli na pocte a velmi sa tesil ked som mu oznamila ze som tehotna ,tiez s testom 🙂 i prvykrat i druhykrat sa tesil ,i ked sa narodili plakal od stastia .... len akurat ze mame dvoch syncekov, no i tak sme radi a tesime sa z nich ze su zdravi 🙂 no kedze tuzim po dcerke este ,tak muz povedal ze ked chklapci budu starsi tak si adoptujeme ,lebo sa boji ze robi iba synov :D

cvakatko
25. dec 2015

@mimcurik hehe tak to je dobra sranda.. A sak co skusit este mozte 🙂

zabka1987
25. dec 2015

@mimcurik no co vsak ,tak by bol syn ale hlavne, ze bude zdravy . My sme tiez teraz zamiesili 3tie , mame 2 chlapcov a ak bdue chlapec svet sa nezruti . Ak bude baba budem ta nastastnejsia ale to neovplyvnim zial

mimcurik
25. dec 2015

mozme ,ale bojime sa ze keby bol treti syncek zas,tak by sme chceli 4.dievcatko :d

zabka1987
25. dec 2015

@mimcurik moj najvacsi sen je mat dceru, dokonca o inom ani nesnivam , no ak to bude chlapec asi to tak ma byt a nemozem mat vsetko zrejme 🙂 som si tak povedala, ja som rada ,ze muz chle 3tie. povodne chcel iba jedno 🙂

mimcurik
25. dec 2015

@zabka1987 tak to sme dve ... wed mozno i my skusime sete treti pokus,ale teraz urcite nie ... este sa na to necitim ...tak o 5 rokov mozno .... kedze mam 25 tak nemusime sa ponahlat ;) a jasne ze sa nezruti svet,ze dolezite je aby babo bolo zdrave ;) len teraz do tak na mna dolahlo ze nemam dievactko ,lebo svagrinne obe maju dievcatko hned prve a kedze rodina tak sa vidame atd.... mame 5 mesacneho chlapceka a svagrine maju 2mesacnu dcerku a druha cca tyzdnovu .... ale ,,ziarlila ,, som uz odkedy som sa dozvedela ze budu mat dievcata ( alebo zavidela im ? ) ...take zvlastne pocity mam ked ich vidim ... a pritom nemam ani proti jednej z nich nic ,bo dokonca ich mam aj rada :(