Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte dievcata,velmu by som ocenila vasu radu.Poslednu menstruaciu som mala 1.11.2015. Cyklus mam zhruba 35-38dnovy. Teda dalsiu som cakala 6.12.2015.Neprisla...tyzden po meskani som robila test a bol negativny.Sla som k dr.spravila sono nic tam nebolo.Dala mi vyvolavacku a vraj najneskor do 28.12.2015 musi prist.Zatial neprisla,ale 23.12.2015 som si robila test a mala som ducha.Na druhy den som si robila a uz tam nic nebolo.Mozem byt tehu?Mate niektora podobnu skusenost?Dakujem
@lufa777 ahoj 🙂 Ta ciarka na teste je siva? Alebo ruzova? Vyzera byt siva .... ak ano...tak to bude asi skor kanalik 🙂
@zabka1987 tak ak si si tak ista...okik...ved ta od toho neodhovaram 🙂)) Ja len za ten cas co tu chodim...sa tu deju rozne zazraky... 🙂))) Takze nehovorim dopredu nic...ak to neisto nevidno 🙂))
Uz neviem,ale je mozne,ze siva...a co je to ten kanalik?este som to nepocula...dakujem
@medovka14
@senselinka
Dakujem za odpovede ;) dnes som si rano robila a bol tam krasny-silny duusik. Normalne som zacala mat mindraky ze co to lebo necely tyzden som sa testovala a stale vemi nenapadny duch
@maja923 gratulujeeeem hod nám testík nes sa potešíme troška.
@kristinka28 počkaj o 4.1 zbytočne minieš test. Si už nedočkavá,že? 😀 ja tiež mám 2 testy tak asi ráno jeden skúsim 😀 😉
@meli8412
@butterfly333
Pridam ak ho najdem-prave cestujeme domov a neviem kde je :D
@pepka123 ja som uz vcera 1 a nic neviem ,kedy bola ovulka ,ale 30 skusim a ako sa poznam zajtra idem do mesta a kupim a skusim este zajtra a potom 30 dufam,ze nieco ukaze ruky svrbia to cakanie je hrozne
ahojte kamaratka mi ukazala tehu test a je tam vidiet druha slaba ciarocka a nevie ci by to uz mohlo bit poslem vam tu fotku

@veronikax ale tu je jasne vidiet, ze je to kanalik. ta ciarka je ovela tensia 🙂 ona ju ale taku nema a nema ju tam ani akoby vrytu do toho testu