Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
dakujem vam velmi pekne, ja som si tiez myslela ze na zaciatku tehotenstva moze zena krvacat, ale ja mam este silnejsiu menstruaciu ako minuly mesiac.. ale co uz, ja to nezmenim, asi to tak malo byt..🙂 este raz vdaka..
@luciferik452 nás foto testov? Kľudne to mohli byť kanáliky a tehu si ani nemusela byť.
Ahojte žienky 🙂 Prepáčte, že sa Vám votriem do témy, ale vidím, že si tu viete pekne poradiť, tak Vás aj ja prosím o radu.
Najprv začnem asi tým, že mám PCO syndróm, ale menštruácia je pravideľná 26-28 dní. O bábatko sme sa pokúsili len teraz prvýkrát a som trochu zmätená. Dnes mám 34. deň cyklu, čiže mešká mi to od obvyklej DC len 6-8 dní. Ovuláciu som mala 19. DC a asi aj 22.DC - potvrdené ovulačnými testami, ktoré boli v tieto dni silno pozitívne, plus známa bolesť vaječníka na 22. DC. Testy som si samozrejme robila, najprv MAMATEST 31. a 33. DC - len ,,dušíky" na priamom svetle a dnes test Maybebaby a nič nevidno :( Nebudem klamať, som sklamaná, ale tak na prvýkrát to asi málokomu vyjde.
Čo ma trápi, je tá meškajúca menštruácia, keďže lekár ordinuje až od 11.1. :( bojím sa, že opäť cysta...Mám stále bolesti v podbrušku ako pri menštruácii, pocit ,,vlhka", hlava ma bolí nonstop, neviem, čo sa to deje :(
Myslíte, že je ešte nádej, aby to bolo bábätko? Do včera som ešte dúfala...
@kikulka25 ak si mala ovu na 22 DC, prirataj si k tomu 12-14 lutealnu fazu a az potom mas dostat MS. Takze ti este realne nemeska a taktiez este si len malo po ovu, testy ti mozu pekne ukazat kludne az v den meskajucej MS. A hlavne testuj rovnakym druhom testov, inak zbytocne porovnavas
@ senselinka ja viem, že lutealna faza by mala trvať 12-14 dní, len u mňa je to roky tak, že ovu mám 19.-21. DC a luteálna fáza krátka, len cca 7 dní max. Asi za to môže PCOs - hormonálna nerovnováha.
Bohižiaľ u nás v lekárni MAMATEST nemali :( ale skúsim niekde zohnať.
@kikulka25 ak mas taku kratku LF, moze byt dost problem s uhniezdenim,babo ma na to kratky cas a MS ho pravdodobne vyplavi... Treba LF predlzit liekmi
@senselinka Beriem 2. mesiac Inofolic, možno sa mi teda LF upravuje, takže aspoň niečo pozitívne 🙂 ďakujem za odpoveď, uvidím, ako sa to teda vyvinie ďalej.
@kikulka25 inofolic je v tvojom pripade super,skus este alchemilku, mohla by ti posunut ovulku skor
@senselinka Alchemilku vyskúšam, ďakujem za tip
@zabka1987 takže alchemilku si pila ako čaj od 1. do 10. dňa cyklu? Keď sa môžem spýtať, koľko cyklov trvalo asi, kým sa Ti posunula ovulka na skorší termín? Och Bože, splodiť, uhniezdiť a donosiť dieťatko je hotová veda ☹ ale podarí sa, verím tomu 🙂 do 30tky snáď budem mamina...
Žienky..potrebujem radu..asi na 20 DC (ten môj trvá tak 32 dní) som začala špiniť, po milovaní trošku krvi a potom zase špinenie..dr. mi povedala, že to môže byť z prechladnutia alebo krému, čo mi dala..ale cez víkend som mala dostať mrchu a nič..tak si vravím, že testnem..testla som a zrazu ajhľa..vidíte tam aj vy ducha alebo mi šiši?Len som to pozrela asi až po 15 minútach, lebo som zabudla pozerať čas :D..na živo to je vidieť viac..
Alebo je to blud a to špinenie mám potom považovať za MS alebo niečo zlé?Juj, to by som nechcela :(
@zabka1987 len keď som špinila, tak som tam mala aj trošku akoby odlučkov, vieš takých tých zrazeniniek..nie veľa, ale boli..tak sa trošku aj desím, či nie je niečo zle..a či práve to nemám rátať ako MS..aj keď tak skoro mi to príde nereálne..ale to naše telo si občas robí čo chce..
@meli8412 Waaa..to by bol krásny Silvestrovský darček..ale nejdem sa tešiť..testnem ešte zajtra ráno (ale aj foto je z ranného)..testovala som Mamatestom 10..mám ešte jeden, tak skúsim 🙂
@meli8412 @veronikax @zabka1987
Baby moje, tak dnes som testla znovu (Mamatest 10) a nejak sa mi to nezdá..niečo sa tam zjavilo, ale vôbec nie do 5 minút..asi po 20 minútach som to pozerala a neviem, neviem..toho prvého dušíka zo včera už hádam ani nevidím (označený 1) a ten druhý testík (označený 2)- čosi sa tam črtá, ale neviem či to nie je len kanálik..dnes by som mala byť 38 DC (ak nemám rátať to špinenie ako MS) a to by už mala byť čiaročka výraznejšia..aj keď ja mám cykly dlhšie, okolo 32 dní..
@ritamama to je super nápad..vyskúšam 🙂 Ale vidíš na tých testíkoch niečo? Na živo je to vidieť trošku viac..ale aj tak sa mi to nezdá, že môže byť takýto duch na teste..vyššie som písala že som asi na 20 DC mala špinenie, ktoré trvalo niekoľko dní spojené aj s takými odlučkami (neviem ako to popísať 😀 )..mohlo to byť kvôli ovulke..aj keď neviem či to môže trvať aj niekoľko dní..alebo to bola ms..ale zase prečo potom duch na teste..ach jaj, keby sa na tieto naše otázky ľahšie hľadali odpovede 😀
@sara92 na hornom ja vidim ducha a na toho 20dc ked si mala ovulku a zahniezdenie len 10dni na to, plus 5 dni, ked zacne vytvarat Tvoje telo HCG, tak to je spolu 35den. Kazdopadne na Tvojom mieste by som dnesny Silvester mozno oslavila len s detskym sampusom🙂. Nemas moznost hned 2.ho januara skocit dokimu, aby Ti zobrali krv?
@sara92 na tom hornom 2 je pekny duch 😉

@luciferik452 ano jasne , to sa stava . sa dobre neuhniezdilo. je to inac velmi caste vraj ☹ mryi ma to, neboj pride to