Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@meli8412 @ritamama @zabka1987
Baby,tak u mna taky isty testik aj dnes poobede..znamena to,ze to neboli duchovia,ale viditelnejsie kanaliky..aj mm povedal,ze tam vidi pasik,ale ze je to podla neho len kanalik..keby som bola tehu,silnelo by to..dakujem za vase odpovede a prajem Vam nech Vase snazenie/ tehulkovanie pokracuje na jednotku!! 🙂
@miska246 ahoj a kde si uživala clostil tak ovu prišlatak ako vždyalebo skor či neskor??Ja som tento cyklus brala clostil teraz čakám ovu.a mali ste aj pauzu pred pozit ovu testom??Dnes som 11Dc a na 15Dc idem na folik.
@butterfly333 Ahoj ja som mavala 28dnovy cyklus, na folikul. som chodievala na 11 den cyklu, len v decembri nam to vyslo na 13den,v pondwlok. Ovu testy som si nerobievala,len ma to stresovalo. A snazilkovali sme vzdy od folikulometrie az do ms kazdy druhy den.
@miska246 ja mávam pozit ovu vždy na 15Dc tak tento cyklus idem na 15dc na folik po clostile no kazal na 14Dc ale to je sviatok .Tak snad to bude ok.
@emuska08 mne sa to vidí ako kanalik
@snazilka1983 nazivo je to krajsie, aj je to do ruzova, dufam ze to kanalik nebude...
Ahojte. Baby idem sa skúsiť vás opýtať no neviem či mi budete vedieť poradiť. Mrcha zatiaľ stále nikde ono to asi bude naozaj z tabletok inak to nevidím veď je pravda že testy by inak silneli preto už ani netestujem nebudem sa zbytočne stresovat. ...ale pred chvíľou som bola na wc a na toaletnom som mala taký hlien doslova ako sopel/Prepáčte za opis neviem ako to opísať/ s takým jemným sfarbenim do hneda čo to znamená? Neviete mi v tom poradiť ?
@sarinka23 a kolko ti meška?test si nerobila?to vyzera na tehu ten hlien to tu baby spominali.
Teraz nie ja som dávala foto testu pred pár dňami ale asi nič....U mňa je to ťažké lebo ja som brala antikoncepciu v novembri som počas brania začala krvacat /dovtedy mesiace nič úplne V poriadku/ tak na základe toho mi dr robil usg vtedy všetko V poriadku bolo a následne mi zmenil tabletky december som mala nové mala som dostať ešte minulý týždeň počas 7 dňovej pauzy a vôbec nič preto som vtedy skúšala aj testy ale teraz som nerobila som myslela že ozaj len tabletky no teraz ma zarazil ten hlien že čo to je.
@butterfly333 jaj zabudla som ťa označiť
@sarinka23 tak skus ten tehu
@emuska08 to je skor kanálik ako duch...

@miska246 na fotke mas este mokry test vsak?