Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@orieska325 ano vidim ich tam na hornom viac ako na dolnom 🙂 skus este zajtra mala by byt silnejsia. A nazivo je siva alebo ruzova? lebo ak je siva je to kanalik
@orieska325 nieco tam vidim🙂, skus lepsie odfotit, je velmi tmava fotka.
@majrab taka doruzova,od rana na to cumim a nemozem uverit.
@orieska325 sú tam 🙂
@orieska325 tak ver 🙂 a ticko gratujujem 🙂 alebo si zbehni kupit inu znacku a mozno ti ukaze silnejsiu ciarku
@orieska325 silno držím palce a tíško gratulujem 🙂 mne sa zdá byť čiaročka do ružova. Trošku závidím a dúfam, že 20 si aj ja konečne také nájdem.
@orieska325 ja som bola letecky v 6-tom mesiaci na dovolenke, ak ti dr povoli, kludne mozes ist. Popripade sa daj poistit, keby nahodou by ta nepustil, aby si nestratil peniazky.
@orieska325 ako ktorý lekár údajne 1. a 3. trimester sa neodporúčajú. Uvidíš ako sa budeš cítiť. Ale čo som čítala niektoré leteli a zvládali úplné v pohode 🙂 To máte potom krásne prekvapenie po Vianociach resp. neskorý darček
@meli8412 no ano mas pravdu,inak je to vyse 10 hodin letu a v prvom trimestri sa lietat neodporuca co viem.najradsej by som isla k dokymu hned zajtra aj kvoli tomu aby som vedela na co som,bude na mna pozerat asi ze som trafena ze hned idem zistovat tehotenstvo..
@eliska811 ved prave chceli sme ze skusime na dovolenke..a aha ho..
@ritamama este takto som cvakla.pri zvacseni cosi vidno.
@orieska325 a neboj nebude na teba pozerat, ze si trafena moja segra tak bola ani test si nerobila lebo bola objednana uz skor k dokymu
Ahojte.No mne uz o tri dni ma prist mrcha,s manzelom sa snazime o babatko.Dva dni mam strasnu nadchu a niekde som citala ze to moze byt priznak.Nestretli ste sa s tym? Podaj by ☺
Dnes robeny druhy testik 🙂 Jupiii
Nedaju sa mi z mobilu nahravat fotky,predtym mi to pekne slo.
@bambulka271 ahoj ja mam nadchu vzdy pred mrchou ☹ a vtedy viem, ze o par dni dojde. Ale moze to byt aj tehu priznak, tiez som to citala. Drzim palce
@orieska325 je to tam☺
@orieska325 a koľko ti mešká mrcha? Skús urobiť test neskôr tak 2-3 dni s zosilnie 😉 ale ja to tam vidím,tak gratulujem...A čo sa týka lietania ak povolí lekár tak áno ale ja by som to neriskovala 🙂
@pepka123 dnes som mala dostat mrchu..fakt netusim co ma viedlo k tomu si rano urobit test,fakt sme babo neriesili,jedno uz mame,caka nas tazsi zaciatok roka vela povinnosti este sme to chceli potiahnut do dovolenky a tam ze vyskusame..zajtra skocim na gyndu potrebujem sa cim skor zariadit ohladne vsetkeho tak prinajhorsom ma odbije ze preco som tak zavcasu prisla🙂 🙂
@orieska325 milé... 🙂 my chceme a nedarí sa ale skúšame len december 😀 túžba je väčšia ako snaha... 😉 Heh...snáď január bude prísnejší 🙂

@bella1235 určite nie, neboj 😉