Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Meska mi druhy den...ale ja som tyzden pred MS asi 3 dni slabo krvacala...ale nic ma nebolelo ani podbrusko ani prsia...a teraz dva dni meska
@lusynka4444 al mas moznost kup si digy je drahy ale ak si tehu uz ukaze.alebo skus iny test
@lusynka4444 staci ti kupit nejaky iny test nemusi byt digy ten je fakt dost drahy, alebo ak chces na porovnanie tak testni s tou istou znackou zajtra rano
@kristinka28 urobila som si este pepino z dmky tam mi nic neukazuje....
@lusynka4444 hm daj foto,,,pockaj 2dni a skus drzim nech sa ukazu 2
@lusynka4444 lebo je to skoro, aby ti ukazalo aj vecer,,,skus rano
@kristinka28 neni na fotke nic vidno...no dobre tak skusim vo stvrtok...dakujem 🙂
@majrab aj zajtra rano uz mozem
@lusynka4444 ja si myslim, ze mozes aj zajtra, napr. ja by som to nevyydrzala cakat tak by som si ho rano spravila
@majrab ani ja to isto nevydrzim...no ale bojim sa ze budem smutna ak nic z toho...
@lusynka4444 duch ☺
@orieska325 Nema to vyznam, len som zvedava. A este ides na kontrolny odber? Ja takto nemam skusenosti, skoro vsetky moje tehu boli planovane, len to prve nie, ale som sla az na krv, ked mi meskala ms vyse tyzden 🙂 Gratulujeeeem!!!!
@meli8412 nie nejdem na ziaden kontrolny odber,sestricka mi kazala prist o 10dni na poradnu🙂 dakujem aj ja Ti gratulujem k tehu a nech ste zdravi,pozeram ze budes mat junovca aj moj prvy je junovy nezmar🙂
@sara34valentina na mamateste mi ukazalo to co vidis na fotke...ale robila som si pepino a tam nic :/
@lusynka4444 zalezi od citlivosti testu.. Rano urob znovu
@orieska325 Naschval sme nevyhadzovali veci po detoch, lebo planujeme pocetnejsiu rodinu 🙂, ale budem musiet ist nakupovat. Moje deti su zimne a prichadza letne, takze nemam ziadne oblecenie. Zatial je vsetko poriadku, sice stale musim mat kludovy rezim, kedze som v 13tt krvacala, mala som hematom v maternici, ale malinke je bojovnik alebo bojovnicka 🙂
Potom daj vediet, ako si dopadla 🙂
@sara34valentina ja to do zajtra asi nevydrzim 🙂 dam hned vediet
@meli8412 oki priebezne sa ozvem🙂 pekny vecer.
@lusynka4444 vydrzis ☺😁
Ahoj baby,aké sú vaše skúsenosti s mamatestom 10? Spravila som si včera poobede jeden, videla som na ňom čiarku, slabuuuu, a dnes ráno tam nabehla o niečo silnejšia ruzovejsia, chcem vlastne len vedieť či tento test neukazuje falošné druhé.. Ďakujem za každú odpoveď 😉
@jani255 aj mne tieto duchuju ale tvoj vyzerá celkom fajn skus o dva dni.Držím moooc palčeky.
Skúsim až v piatok. Toto je cyklus s clostilom, skúšam preto už teraz,že či náhodou motyka nevystreli 🙂 ms má byť asi o 2 dni, ale nechcem ju!!!!!
@jani255 aj ja tento cyklus som s clostilom a mala si aj pregnyl či ako sa to píše?Ja dnes 14Dc a v piatok idem na folik.
@butterfly333 nie,pregnyl mi nepichli,a ani neviem ci foliky narástli, bolo to v čase Vianoc,čiže netuším.. Hop alebo trop, len podľa bolesti by som mohla súdiť, že ovulka snáď bola.
@jani255tak držím palce.
@butterfly333 aj ja držím tebe🙂

@lusynka4444 ak je to sive je to kanalik,ale moze sa zmenit na ducha ,,,