Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lesna_vila nemalo by to ovplyvnit, kolko zien do 6tt tehu ani len netusi, ze caka mimi a u niektorych aj neskorsie. Ked je mama spokojna, tak aj mimi ☺
Ale samozrejme, pokial nepovie nieco ine lekar.
@bambuska1234 na prvej fotke, bez upravy nic nevidim, ale zas na druhej ano, su to rovnake fotky, ak ano, tak divne ☺
Skus o 2 dni testnut, mala by byt silnejsia.
@bambuska1234 kolko DPO si? Ja tam nieco vidim. Mne na zaciatku tehu (10az12DPO) Mamatest ukazoval silnejsieho ducha poobede, ako rano. Ked mas testy navyse, skus testnut aj poobede tak, ze cca 3hod.nepijes a necikas 😀
@laauraa a prisla ti na cas? Mala si bolesti ako pri normalnej MS? Lebo ja som tyzden pred MS tiez krvacala len tri dni a normalna MS mi zatial neprisla uz meska 6 dni ale test som mala vcera negativny...tebe to vhzera ako tehu ;) gratulujem
@zuzannaaa už nie nemám tak kašlem na to,už ma to prestáva bavit,no včera BT 36,6 dnes 36,8
@zuzannaaa no neviem,snažili sme sa tak snad ano no neviem moc tomu neverím ja asi nemám to štastie že sa to podarí. 😒
@zuzannaaa vieš čo teraz som bola na wc a pozriem sa a zomna vyselo take ako sopel take priesvitné mohol to byt hlien ten plodný??čii
@lusynka4444
@candii
@zuzannaaa. No ja beriem dufik a meskala mi ms 11dni, po tych 11dnoch som mala celkom normalnu ms tak prve dva dni a teraz uz len take hnede zo mna ide.. Alebo slabunko ruzovy hlien.. Tak neviem :(
Ahojte vcera som sem davala tehu testiky 2 dni mi ukazovali rovnako a vcera aj digi testik ukazal + 2-3 ...dnes rano som robila zase a bol o dost bledsi a teraz poobede na nom uz skoro ziadna ciarka nebola...myslite ze to same odchadza? :( alebo to je tym ze mam zapal mocovych ciest a viac pijem? Prosim napiste co si o tom myslite ci sa to niektorej stalo
@butterfly333 ale tak nehovor ved uz mas dve deti ... a neboj a to tretie sa vam podari len klud

Ahojte baby. Ja som dnes mala ducha na teste. neviem sa dockat zajtra rano ci stmavne.Mam otazku - mohol by mat sex nejake rizika v tomto stadiu? Viem, ze pri zdravom tehu nie, no co takto v zaciatkoch? Som 25 DC (z obyklych 26 -28). Dakujem moc krat