Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@terry658 bohužiaľ, nič nevidieť
@baaambulkaa ale nieee ved to tam je nevidis tu ciarku? Ale nee smejem sa od minula 😀 😀
@majrab hej tiež som si spomenula 😎 🙂
@snazilka1983 na tych testoch one step fakt su ciarky vseliako. Ved mne ukazovalo stale inak :D ved mas moje fotky ako to vyzeralo 🙂 drzim palce nech sa podari. A skus aj ovulacny test.ten mi hned ukazal ze som tehu. Ak by si chcela tak mam kopec zvysnych ovulacnych,kedze ich nepotrebujem uz 🙂
@nynyky dik. To nebol môj test ale kamoskyn. No vyriešilo sa to. Dostala ms večer.
@terry658 urob si test rano zajtra este ,trosku tam vidno....
@sara34valentina zajtra mam skusku,celu noc sa idem ucit,takze neviem ako dlho vydrzim necikat :D Mozno az pozajtra :D
@terry658 ahoj ... nevidim zatial nic na testiku...a na negative uz vobec nic 🙂 drzim palce...aby este vyskocila. .
@bambuska1234 nevidim zatial nic na teste 🙂 Tieto sa neoplatia vobec robit takto vecer...tieto ledva z ranneho nieco ukazu 🙂
@veronikax praveze tieto ukazu naj . tu som mala pekne ciarkz inde ledva ducha.
@bambuska1234 ja tam vidim slabulinku ,ale rano si urob to bude istejsie
@zabka1987 dobre dam vediet 🙂
@bambuska1234 a tam čosi vidím ale či to je ružove alebo kanalik neviem no držim palce aby to bolo tehu.
@butterfly333 dakujem aj ked tomu moc neverim ze to tento mesiac vyslo 🙂 mam teda aspon taky pocit :(
Ja tam ducha vidim..takto to aj mne ukazovalo a o par dni uz silne dve ciarky
@bambuska1234 ja tam ciarocky vidim - mne takyto malinky duch spinka vedla mna v postielke 💜
Aj moje testy vyzerali podobne nejasne, niekedy som si uz myslela, ze som si tam tu druhu ciarku vynutila a vidim ju aj ked tam nie je... Ale bola tam 🙂 ledva ju bolo vidiet aj to len pri urcitom svetle a este mi ani nemeskali 🙂
Drzim Ti palceky nech je to aj u Teba tak, ako si prajes 🍀
@bambuska1234 ja tam vidim maleho ducha 😉 . Na kazdu zenu asi plati nieco ine, lebo mne mamatest na 11-12 DPO ukazal takehoto ducha poobede, rano zacal byt dusik az 14dpo, ked mi ms neprisla.
Dakujem babulky 🙂 tak dam este dnesny len mi to nejde poriadne odfotit ale na zivo ju vidim zo vsetkych stran aj z dialky dokonca ju vidim lepsie ako vcera 🙂 len dufam ze si to uz nenamyslam 🙂 ale naozaj ju vidim 🙂 skusim potom este o dva dni ak by sa podarilo tak to ukaze lepsie no nie? 🙂 zatial si nejdem davat nadej ze by sa to mohlo podarit 🙂 dakujem vam velmi pekne :-*
@bambuska1234 a je ružová?lebo nieje to dobre vidiet jasom taketo mávala a mne vždy duchovali.a už ti mešká?
@bambuska1234 ja tam slabunko vidím niečo ☺
@bambuska1234 ja tam tiež nič nevidím, buď zle odfotené ale ak to vidíš ty na živo tak to je hlavné

Ahojte baby, co nato poviete. Ked sa nato s manzelom divame vidime tam ducha,ale je problem to odfotit pri tomto super svetle.