Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miciluci no vyzerá to na tehu
@butterfly333 teraz je ta čiarka ako na teste predtým,uvidím v pondelok ci zosilnie alebo naopak.ak by sa embryo uhniezdilo nechápem tej menstruacii😳
V prvom tehotenstve som nemala ani raz náznak menštruácie tak preto zisťujem skúsenosti iných zien
@miciluci no take skusenosti ani ja nemám no držím palce aby to bolo tehu.
@miciluci mohla si potratit a preto hcg este test zachytil... Urob si o 2-3dni 😊drzim palce 😉
@sara34valentina tiez mi to napadlo,no kedze som krvacala len dva dni a takmer bezbolestne,bolo mi to divne,preto som este raz testla.no uvidim,v pondelok sa ukaze na com som.
@miciluci no si pisala,ze silno.....ak neboli bolesti a len jemne tak si mohla mat uhniezdenie 😉pondelok testni, drzim palce 😉
Ahojte, mám taký pocit, že tu niekto písal testoch z lekárne Dr.max. Ozaj neduchujú? Včera som robila mamatest niečo tam bolo. No už sa mi stalo,že duchoval ale bol to kanalik bez farby. U tohoto som si nebola istá s farbou. A dnes na tom lady max duch ....
@eliska811 mne lady max nikdy neduchoval a neurobil kanalik
@snazilka1983 mne sa tomu nejako nechce veriť. Nemám ani nejaký,, príznak" iba taká klasika ako pred MS. Tá by mala prísť v utorok.
@eliska811 mne to príde ako pekná ružová čiarka. Myslím si že si tehu.
@kakatulik ďakujem
@snazilka1983 ďakujem. Bodaj by ste mali pravdu Uvidím ešte zajtra a potom urobím digi. Že by konečne? Pomaly sa aj trasiem
@eliska811 krásna ružová gratulujem
@eliska811 držím palce
@butterfly333 ďakujem a dúfam 🙂
@snazilka1983 ďakujem 🙂 len nech je to pravda, nič iné si neželám. Budem priebežne informovať

Ahojte,ženy poraďte.horny test robený 28dc,na druhý den som dostala menštruáciu.trvala dva dni,dnes vôbec nic tak mi to nedalo a urobila som si este test.a vyšlo nejaké divne.co to moze znamenať?