Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@wikyi ale jasne že sa to dá vidieť aj skôr, skús napríklad testy rapidclear
@kikus1190 no, ako čiarku vidím aj ja.. ale zatiaľ opatrne.. počkám do termínu MS a uvidím či zosilnie
@nikabacova držím palce!!! veľmi sa podobá na ten môj 🙂
@majiskoo dakujem 🙂 tiez drzim palce snad nam to bude uz len silniet 🙂
@nikabacova vyzera to viac ako nadejne 😉 nech to vyjde!
@kikulka25 dakujem velmi pekne 🙂 uz sa dlho snazime a mame uz aj schvalenu ziadost na IVF tak snad tam uz nebudeme musiet ist 🙂
@nikabacova tak to potom super, ked to takto vyslo 🙂 my sme sa snazilkovali zatial len 1 cyklus, teraz MS, tak uz sa tesime na pokracovanie 😀
@nikabacova super vyzerá to nádejne držím palce.
@kikulka25 no my uz skoro 2 roky sa snazime , a obaja sme ok len sa nedarilo, ale zistili mi mierne znizenu funkciu stitnej zlazy a uz 3 mesiace beriem lieky preto som este nebola na IVF a snad zabrali 🙂
@butterfly333 dakujem velmi pekne 🙂 snad sa to konecne podarilo
@nikabacova u mna bude mozno problem PCO a endometrioza, gyne ma chce poslat do CARu - podla neho nemam velmi sancu na prirodzene pocatie, ale tak skusime, do 30.-tky máme 2 roky a ak to dovtedy nevyjde, necháme si pomôcť vedou...ale dufame samozrejme, ze sa predsa len podari 😉
@majiskoo
@nikabacova gratulujem dievcata 🙂
@janulka_1 dakujem 🙂 snad to nebude len plany poplach 🙂
@nikabacova je to tam 😉😉😉😉😉😉😉
@sara34valentina dakujem 🙂 dufam ze sa netesim prisloro ☹ kedze MS mam mat vo stvrtok
@nikabacova
@majiskoo to sú pekné testíky 3dni fo ms 🙂 ja mam tiez 3dni do ms, snad nedojde ale tak vyzera to vselijako 🙂 hoci prsia ma nebolia ako stale pred ms zvyknu akurat bolesti krizov a v podbrusku a lavy vajecnik dnea zase trosku ... Gratulujem Vam 🙂 mat taky tedtik 3dni do ms by som chcela aj ja
@nikabacova upokojim ta,ja mala dusika na 9dpo a cakala 3dní ms,bala som sa,pocit mierne bolesti na ms boli ale ms neprišla😉neboj nepride
@sara34valentina no kupila som si inu znacku testu ci naahodou nebol tamten vadny a aj na druhom este by som povedala ze silnejsia ciarocka 🙂
Ten vrchny test je ten druhy pokus a je silnejsi sa mi zda
@nikabacova super ked Budes mat dostat MS v ten den uz bude viditelna,ale krasne stupa 😉neboj nic,si tehuuuuuu
A to na tych fotkach to zle vidno a v skutocnosti je to silnejsie 🙂 a aj hned po namoceni sa robila ciarka nie ze az po niekolkych minutach 🙂 kupila som si viac testov a aj digitalny a rano si ho planujem urobit a ak aj digitalny bude pozitivny pojdem zajtra na krv k lekarovi 🙂 jooj keby to uz bolo 100% 🙂 strasne sa tesime
@sunshine17 kraaasna ciarka gratulujem ;)
@miciluci jejoooo....nieco tam kukuckuje 🙂)) Rano bude isto silnejsia ;)
@jahodova01 gratulujeeem ;)
@majiskoo gratulujem 🙂)) Ak si pred tyzdnom uzila tak sa vobec nic nedeje 🙂) Aj keby si to teraz uzila...tak sa vobec nic zle nestane 🙂 Pekene tehulkovanie prajem ;))
@nikabacova aj tebe gratulujem ku ciarockam 🙂))
SAME TEHULKY 🙂))) SA S VAMI VRECE ROZTRHLO 🙂))) POZERAM....ZE SILVESTER BOL PLODNY 🙂)))))) GRATULUJEEEM 🙂
@nikabacova súper blahoželám ;)
baby ako to tak kukam tak silvester/novy rok sa nam podaril 🙂) kazdej jednej gratulujem a dufam ze to dotiahneme to uspesneho konca ! 🙂 😲 😵
@nikabacova gratulujem 🙂

@baaambulkaa 😀 to hej sle zenska zvedavost nema hranic 😀 tesime sa na dalsie babatko tak tak 😀 zistujem ci sa dari kustik v predstihu ms 😀