Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
aj som jej povedala ze moze ist na gyndu k doktorovi ale myslim zeby tam este nic nevidel a fotku robila negativ
@zuzana256 tu som tehotná bola....
Podľa fotky, kt. si pridala sa nedá zistiť nič 🙂 A hlavne... aj keď má jasne pozitívny test (čo mi z tohto negatívu nevidíme, nezistíme), tak sa má čakať aspoň dva týždne po termíne mrchy (pokiaľ nemá problémy a nepotrebuje hneď nasadiť lieky ako duphaston atď.), pretože skôr ako v nejakom 6tt lekár tak či tak na sone nič neuvidí... 🙂
@zabudnuta ahojky, tak povedal ze tam vidi ten gestacny vak ale zatial nic viac ze je to prilis skoro, ale dal mi pre istotu duphaston a na kontrolu mam prist az v polke Februara tak snad sa to vsetko upravi 😯
@lenockalenka23 to su super spravy predsa!!! 🙂 gratulujem!!! a ten duphaston je super ze dal,,zabranuje potratu 🙂
ahojte mali ste niektora taku druhu ciarku ze obrysy bocne a inak priesvitna, bez farby?
Tak začali sme skúšať teraz v januári, menštruáciu teraz mám dostať 23.1 , no a dnes testík , nakolko som nedočkala, už tam je niečo vidieť, je možné že by to vyšlo , na prvý krát . . . ach nechcem sa tešiť zbytočne . . . emoticon
@lucosa wow gratulujem
@snazilka1983 dakujeme
Cawiky. Prosim o radu. Pred rokom a pol som brala tabletky kvoli mykoze na nohach. Lenze nic mi to nepomohlo, len sa vsetko skomplikovali, zacali mi padat vlasy, so zaludkom som mala problemy a co ma najviac zarazilo je to ze pocas sexu, ide zo mna vytok, je toho strasne vela, inak stale skoro kazdy mesiac som mala mykozu v posve, vsetko som riesila s lekarom, od zaludka, vlasy. Gyn problemy. Vsetko prestalo, len ten vytok do dnesneho dna nie. Vysledky som mala stale dobre, ze mi nic nie je, aj som sla za inym gynekologom. Preco mam taky husty biely vytok počas sexu? Som zufala z toho. Mam staleho partnera, chape to, ze nieco nie je v piriadku. Ale nema to rad. Automaticky ked sa mi zacne sex pacit, inak to uz neviem napisat, haha, on to ma na penise a mne sa to nahromadi, stretli ste sa uz s niecim takym? Musim podotknut, ze lekar mi vravel, aby som upravila stravu aj to som obmedzila a aj tak je to. A snazim sa otehotniet, treti mesiac a nic. Dakujem
@luciferik452 to moze mat na svedomi ta mycosa...mas asi proste take dobabrane prirodzene prostredie....nepouzivas nejake gely na intimnu hygienu?
Ten hlein zapacha?Neberies nejake vaginalne tabletky?
Vies ono pri pohlavnom vzruseni je normalne ze si vlhka a ked partne vyvrcholi do teba,tak aj vtedy to moze z teba vytekat....fakt je to zvlastne....
Nic nepouzivam ziadne gely, mydla, myslím tam dole, len mi to skodi. Jedine mi doktor poradil betadin, a to je ok. Nezapacha az tak strasne, ale zapacha. Tak ked mam mykozu automaticky canesten, ine mi nepomaha nic.ano viem ze je to pri vzruseni normalne, mala som to aj pred tym, ale len fakt trosicku. Ale teraz je toho moc.rozmyslam k comu by som to prirovnala, ale fakt neviem.nie tymto nie je ze sa vyvrcholi do mna, pretoze ja to mam hned na zaciatku sexu. Poutierame to, pokračujeme, a uz nie nic, alebo len trosku. Uz to lepsie neviem opisat.
@luciferik452 ....ja si myslim,ze je to z toho vzrusenia a tym ze mas tie mycozy to ma taku hustu bielu konzistenciu....mas asi nevyvzene bakterialne prostredie....skus uplne prestat jest cukor.Viem ze ke to tazke,ale mycozy velmi radi papaju taketo veci....a asi by bolo dobre robit pravidelne nejake sedacie bylinkove kupele....slusila by som prirodu,lebo lieky ti ti fakt asi iba zhorsia.....a ktovie ci na ten Canesten uz nie si rezistentna.Skus sa spytat v lekarni,alebo v nejakých specialnych bylinkových obchodoch.
@zuzana256 ja stále nerozumiem, prečo je tu tendencia dávať testy v negatíve....ak chceš, aby ti niekto poradil, daj originál fotku....ale nič tam poriadne nevidieť takže pravdepodobne to nie je pozitívny test
@zuzana256 ahoj zuziiiiiiiiiii tak ako? uz si tehotna? 🙂 co noveeee?
@piacere pozitivny predposledny, este aj posledny to znamena ze sa trebalo snazit v den toho predposledneho a na druhy den 😉

ahojte poslem vam fotku kamaratky mne ho poslala a mam ho poslat vam a zhodnotit ci tam nieco je alebo nie este sa nechce tesit lebo nevi nacom je dakujem