Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eva.ballester a ako to na tebe vide?....ach ti chlapi 🙂 ...co ste este neplanovali?
@kakatulik Tak som sa divne tvarila, ze daco mu musim povedat, tak sa pytal, co je. Asi to neviem zakryvat. Tak velmi sme neplanovali, ale zadarilo sa a ja som rada, urcite aj on bude rad, len si musi zvyknut na ten pocit asi 🙂
@mirkazoravy jeeej,to je den piatok plny radostnych sprav 🙂 gratulujem!!!!
@kakatulik Dakujem, len aby to vsetko bolo bez komplikacii. 🙂
@mirkazoravy a zeleny neni ovulacny test
@zuzana256 je tobtest z ceskej lekarne. Aj Pepino test je zeleny.
@mirkazoravy gratulujem 🙂)) Zle veci si nepripustaj...a ani nepis 🙂) Neprivolavaj zbytocne 🙂)) Vsetko je aj bude v poriadku 🙂) Kraaasne tehulkovanie prajem ;)
@veronikax studovala som spec. pedagogiku a viem vela skaredych diagnoz, tazko na to nemysliet :(
@mirkazoravy tak sa treba naucit mysliet pozitivne 🙂 babo vsetko citi ;) A na zaciatok mozes skusit smutnych smile 🙂 vymenit za usmiatych ;)
@veronikax Pre mna je ta druha ciarka sama o sebe pozitivna 🙂
@kakatulik To vies," vianocne deti" :D
@mirkazoravy 😀
@katulik no dufaam teda ze to bude vsetko pozitivne mam este tri testy na dalsi idem hned zajtra rano tak uvidime 😀 a @mirkazoravy no presne aj novorocne 😀
@niiik ahoj nechcem ta sklamat ale toto je kanalik je to strasne tenucka ciarka a keby bol pozitivny tak by bola hrubsia aj keby bola slabunka :( mne tiez vysli taketo uz asi 4 :( aj ked dufam ze sa mylim a budes tehu ale uz som videla vela testou a toto fakt vyzera skor na kanalik kukni na strane 674 tak dala jedna babenka upne ukazkovy pozitivny tehu testik tak taka hruba ked je ciarka tak je to pozitiv :( je mi to luto ale aj tak netreba stracat nadej a verit 🙂
@mirkazoravy bola veeelka zima vonku a nemali co robit. 😀
Baby, velku gratulaciu posielam!!
@niiik tá čiarka je nejaká tenká, skús iný test
@meli8412 No a čo budeš. keď vonku mrzne? Telo na telo a ide to samooo :D
@mirkazoravy tak, tak. Ja uz ani neviem, ako sa to robi 😀 , ale pre mimi vsetko.
Uvidime v stredu ked mi ms meskala dva dni som mala hnedy vytok fakt len kvapky ale nejdem predbiehat 🙂 a jasne ozvem sa a dakujem vam za rady a nazory 🙂
@meli8412 Keď sa má podariť, podarí sa... Či je teplo a či mrazí 🙂 Je to proste jedno. Teraz si vyskúšam tehu cez zimu :D
Tri dni opravujem
@mirkazoravy ja mam zimne deticky, teraz budem mat letne, takze prve tehu v zime 🙂 Konecne zapnem aj zimnu bundu 😀
Snazilkam drzim palce!
@niiik pozitivny 😊gratulujem

@eva.ballester neplanovali ste? Gratulujem k tehu.