icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dzulietaaa
24. jan 2016

@maja367 jej 👏😊 tak u tvojho je to jasne podla ciarky 😊 je dost silna viditelna 😊 asi dnes kupim digi test a spravim rano 😊

hviezdicka236
24. jan 2016

Ahojte babule, mam to brat ako poz.test ? Nejaka som z toho vyjavena :D neviem ci to vidim len ja..... A este, dnes dom len 26 dc a to mavam tak 28-30 cyklus.

dzulietaaa
24. jan 2016

@hviezdicka236 podla mna jasne pozitivny 😊 ja sa takeho nedockam asi 😐

hviezdicka236
24. jan 2016

@dzulietaaa ja som z toho akasi mimo, podarilo sa na 6 mesiac. A to som tento mesiac, netestovala ovulaciu, nepozerala vytok,neskumala sa, a dokonca som si myslela ze sme ani tutu nemali v case ovu. A predsa :D no neviem, aj to ze je robeny teraz asi pol hodiny dozadu, neni z ranneho mocu. Ale zajtra skusim znova 🙂 a nezufaj,podari sa raz kazdej 🙂

niiik
24. jan 2016

@jarmila82 5 dni ked mi meskala ms a @veronikax no dufam ze stmavne 🙂

pepka123
24. jan 2016

@hviezdicka236 no ja myslím, že áno. Grstulujem 😉

hviezdicka236
24. jan 2016

@pepka123 dakujem 🙂 ja uz pol hodiny placem :D

pepka123
24. jan 2016

@hviezdicka236 vieš ako ja chcem moc tiež...už nech mám 2 // 🙂 budem aj ja plakať

dzulietaaa
24. jan 2016

@hviezdicka236 zajtra rano vyskusaj znova a hod vysledok 😊 my sa snazime rok hodila som hore aj testy 2dni pred ms .zatial som nedostala tak cakam 😊 dufam ze sa ms nedockam 😃

hviezdicka236
24. jan 2016

@pepka123 drzim vam vsetkym silno palce, naozaj vam vsetkym prajem tiez 2 // 🙂

maja367
24. jan 2016

@dzulietaaa na druhy den som robila dalsi a uz ciarka bola pekne tmavsia .. a dokonca tento čo som sem dala bol pol roka po zaruke test 😀 co som myslela ze to je omyl hehe. Uz aj lekarkou potvrdene 7tt 🙂 sprav zajtra rano este jeden určite tam budu krasne 2// 🙂

dzulietaaa
24. jan 2016

@maja367 Gratulujeem😊a dakujem.😊

hviezdicka236
24. jan 2016

Hej zajtra spravim a hodin vysledok 🙂 len teraz tie myslienky co mi behaju, ze boze ale je to len 26DC, v piatok som bola vonku s kamoskami a pila (nie malo) , fajcim, aj ked je pravda ze dnes som este nefajcila a ani som nemala potrebu.......

maja367
24. jan 2016

@hviezdicka236 ja ked som bola asi v druhom tyzdni tak som pila sice len vino ... bola som chora ale ze brutal a dokonca aj herpes som mala ☹ radsej teraz par dni vynechaj vsetko .. a bude ok

butterfly333
24. jan 2016

@hviezdicka236 super testík moooc gratulujem.

laska07
24. jan 2016

@hviezdicka236 ja som bola tiez v piatok vonku a pila som dost a zajtra idem testovat.

meli8412
24. jan 2016

@hviezdicka236 Vela bab netusi, ze je tehu a zije nezdravy zivot, ked uz vies, tak to mozes napravit, vsetko je na tebe, podla mna kvoli vcerajsku si nelam hlavu, hlavne je, ako sa zachovas od dnes. Drzim palce!

veronikax
24. jan 2016

@hviezdicka236 ahoj ;) Ciarocka tam je pekna 🙂 Uz bude len tmavnut 🙂 Gratulujem ;)

veronikax
24. jan 2016

@dzulietaaa ahoj 🙂 Trosku farbiva tam chyba ;) Ked naskoci aj farba ruzovucka....tak to bude jasne ;)

dzulietaaa
24. jan 2016

@veronikax no zajtra musim vyskusat dalsi rano😊 ked sa objavi je to jasne..😊ked nie tiez 😐

luciferik452
24. jan 2016

Cawte, opat pisem pretoze nastal problem, viem ze sa to tu nehodi, ale ako si citam vase prispevky vidim, ze ste velmi zlate a ochotne. Snazim sa otehotniet. Mam tyzden pred menstruaciou. Snazila som sa cely mesiac a asi ovulku mam dost neskoro. Co chcem povedat. Dnes sme mali pohlavny styk a zacalo ma to boliet ako keby krcok. Pred dvomi mesiacmi som bola na vysetrenie a vsetko bolo ok. Aj zajtra zavolam a opat sa objednam. Ked sme sexovali dost to bolelo a mala som pocit ze
mi treba na velku potrebu.taky tlak.prestali sme samozrejme a este teraz to citim v ritke ze ma to trosku boli.inak vam to neviem vysvetlit. Otazka znie? Moze byt uhniezdovanie a precitlivenost? Alebo precitlivenost pred menstruaciou? Alebo nieco vaznejsie? Dakujem za vase nazory. A viem ze nie ste lekari. Ale neosudzujte ma.

kakatulik
24. jan 2016

@luciferik452 ako za co by ta tu mal kto odsudzovat akoze....toto je asi skutocne medicinsky problem a vsetko,co tu kto napise budu iba dohady....chod sa dat co najskôr vysetrit.Nemusi to byt nic hrozne,ale cim skor si budes ista,tym lepsie.Mozes mat iva hemoroidy a preto ta to v urcitych polohách boli.,ale ako hovorim iba dohady.Daj vediet ako si dopadla.

veronikax
24. jan 2016

@luciferik452 ahoj 🙂 Ja to mavam po ovulke.... par dni pred ms mozno aj tyzden🙂)) Krcok uuuuuplne citlivy pri milovani ...aj po nom obcas este citim 🙂)) Vraj je to uplne normalne....a nie vzdy to zvykne byt po ovulke 🙂 Podla mna je vsetko ok 🙂 Obcas zvykne byt telo citlivejsie ;) Nie sme stroje 🙂))) Ked budes citlivejsia...popros partnera...aby nesiel az tak hlboko ;)

hviezdicka236
25. jan 2016

@dzulietaaa
@pepka123
@maja367
@veronikax tak dievcata foto prave teraz :D priatel vstava na rannu a mne to nedalo a hned som utekala na wc. Takze este len pripomeniem,ze oficialne mam dostat menzes az zajtra,dnes som 27DC. A teraz taka otazka, nemalo by to byt uz silnejsie ta ciarka ? Som zaciatocnik v testovani 🙂

hviezdicka236
25. jan 2016

A este jedna pre lepsie porovnanie. (Hram sa na postely,nemozem uz spat od samej radosti, no zaroven obavy)

masterton
25. jan 2016

@hviezdicka236 no podla mna je to tam😃Je slaba ale zo dnia na den bude tmavnut ako bude sa zvyssovat hcg😃Gratulujem a nech vsetko dobre dopadnie😃

hviezdicka236
25. jan 2016

@masterton dakujem velmi pekne 🙂 no skusim dalsi spravit pozajtra a uvidime 🙂 cela som z toho v soku. A priatel ? :D ten len :hm,parada. A nic viacej :D neviem ci to oni az tak neprezivaju....

kakatulik
25. jan 2016

@hviezdicka236 ta ciarka je uplne krasna,rozoznatelna volnym okom.

jarmila82
25. jan 2016

@hviezdicka236 no gratulujem.nech pekne silnie

jarmila82
25. jan 2016

Tak baby.vysadila som tabletky na konci novembra.prvy cyklus povysadeni bol 28 dni..teraz neviem kedy mam dostat ms,nakolko neviem aky bude cyklus..dnes som 31.neviem ci mi meska alebo mam len dostat.nakolko uz neuzivam tabletky.ale skusim testnut ked vstanem a potom sa hlasim