icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

jarmila82
25. jan 2016

Tak dnesne rano...31dc ,ms nikde,predtym som ledva videla ciarocku ale myslim ze uz je malinko silnejsia...

kakatulik
25. jan 2016

@jarmila82 tato je tiez super viditelna.

jarmila82
25. jan 2016

@kakatulik tato je najsilnejsia ked to porovnam s tymipredtym

janulka_1
25. jan 2016

@jarmila82 gratulujem 🙂

hviezdicka236
25. jan 2016

@jarmila82 gratulujem 🙂

masterton
25. jan 2016

@hviezdicka236 Aj oni to prezivaju len kazdy inak🙂Moj manzel bol stastny pri oboch predchadzajucych tehu...no teraz to bol s toho doslova hotovy(
bojovali sme o to trete 3roky)😃Vela stastia😃

hviezdicka236
25. jan 2016

@masterton no mne treba kamaratka vravela, ze jej manzel reagoval rovnako ako moj priatel, a az ked videl fotku z ultrazvuku v nejakom druhom mesiace, tak ze sa rozplakal,ze asi az vtedy mu to "docvaklo" 🙂 tsk dufam ze aj mojmu to docvakne 🙂 dufam ze sa uz nic nestane. Dakujem a aj tebe vela stastia 🙂

jarmila82
25. jan 2016

Tak to je fajn baby...no my/ja neviem a manzel nechce tretie/ale nepovedal copotom ked uz budem...ja som vysadila v novembri tabletky.vsak na co ich budem uzivat ked sme sa milovali 3x za rok...no a milovali sme sa a povedala som mu ze nemam tabletky ze sa nemoze urobit do mna...a on na to ze bude tretie....ze haha..ked som sa ho pytala ci budeme mat aj tretie,povedal ze nie,ze teraz to ledva zvladame financne ze co potom...ale nepovedal co potom,ked uz budem...

jarmila82
25. jan 2016

No este pockam,urobim si test este v stredu a piatok.. A oznamim mu to originalne...poviem mu ze potrebujem 400e...on sa spyta ze na co...a ja mu poviem ze na interupciu...som zvedava na jeho reakciu

niiik
25. jan 2016

Takze Baby,moja kraasna ciarka z dneskajsieho Rana 😊

masterton
25. jan 2016

@niiik Gratulujem😃

niiik
Autor odpoveď zmazal
jarmila82
25. jan 2016

@niiik gratulujem...ktory den cyklu?

nina88
25. jan 2016

Ahojte. Už sa cítim ako magor, a to mám tri deti. S manželom si dávame pozor, veď tri decká sú viac než dosť emoticon No tento mesiac sme boli na lyžovačke a bola som tesne po Ms. Bola som 9. den cyklu a muž išiel úplne na plno.Ovuláciu asi mávam 14.den, lebo keď sme sa snažili o druhé babo pól roka, meriavala som si bazalku a vždy 14.den vyšla. Tretie dieťa mame nehodu presne na 14. Den a cyklus mám úplne pravidelný 28 dni. Myslite že mohli spermie žiť vo mne 5 dni? Včera som mala dostať Ms, testy mám negatívne. Robím ich každý den. Prvý tri dni pred termínom Ms, posledný dnes. Vždy mi ukázal pri prvých deťoch slabú druhu už pred Ms, takze si myslím že sa nemýlia a len mi den mešká ale... To ale... Bolesti na Ms mám už 5 dni, dosť intenzívne. Vždy idem na wc s tým, že je to isto tu. Brucho mám nafúknuté ako v 4. Mesiaci a váha je plus dve kilá. Všetky tehotenstva mi presne takto začali. Je možné že som tehotná a test to stále nezachytil alebo to všetko okolo mám z vsugerovania a nič sa nedeje?
Mimochodom dnešný ranný mamatest sa mi cely čas zdalo že sa robí druha čiarka ale keď uschol, nebola tam...

niiik
25. jan 2016

@jarmila82 dakujem 🙂 36 dc

kudusko
25. jan 2016

@jarmila82 ja som to hovorila nikdy sa nemýlim gratulka 🙂

6mia6
25. jan 2016

Baby uz od piatka mi testy stale ukazuju len ducha. Aky test je naj

luciferkax
25. jan 2016

@6mia6 digitálny? alebo aj kazetový

masterton
25. jan 2016

@nina88 Tak je to mozne,spermie ked maju dobre podmienky(a to je v case ovulki)Neje len iste kedy a ak doslo k oplodneniu,pockaj este zo dva dni a zopakuj test...🙂

6mia6
25. jan 2016

Neda sa to lepsie odfotit, ciarka je ružová

abusa
25. jan 2016

@niiik gratulacia velka 🙂 sa tesim ze som sa mylila 🙂

veronikax
25. jan 2016

@hviezdicka236 pekne ti tmavne ciarocka 🙂 a vooobec sa nezaoberaj tym...ci ma byt taka intenzita teraz abo je to slabe 🙂 Kazdej sa mozw vajko v inom case uhniezdit ;) pptom zalezi aj na farbe v teste 🙂 Boli tu uz aj ovela slabsie testiky na taky DPO 🙂 Takze gratulujem 🙂)))

niiik
25. jan 2016

@abusa dakujeeeem 🙂 som rada 🙂

milagrosss20
25. jan 2016

@jarmila82 moj manzel presne koli financiam nechce....keby boli tak asi by sme pracovali na 3tiom....ale ja straaaaasne chcem este jedno dieta... Sledujem vas tu kazdy den a pozeram si vase pozitivne testy a tesim sa s nich.... Nooo len pri spomenuti na porody uz sa mi nechce byt tehotna 😀

hviezdicka236
25. jan 2016

@veronikax dakujeeem 🙂 no dnes som asi tak 10 DPO, lebo predpokladam ze som mala ovulku tak 15.1.lebo vtedy ma vzdy pobolieva vajecnik. 🙂 no skusim za dva dni a uvidim 🙂

mia295
25. jan 2016

baby prosím vás.. mne už z toho pekne šibe.. vidíte tam vy niečo? lebo mne sa v svetle zdalo že mám druhú čiarku, ale ked som to odfotila tak ju asi nevidím :( už asi vidím to čo chcem vidieť 🙂 díky

jarmila82
25. jan 2016

@milagrosss20. No chce alebo nechce...keby sme sa mali snazit,tak nie...ale neviem co v takom pripade,ked uz som...

ajjka24
25. jan 2016

Baby prosím Vás môžem byť V tom? 😊druhá čiarka je slabá A tenká...

veronikax
25. jan 2016

@jarmila82 uz vidno ruzovu farbu 🙂 Gratulujem ;)
@mia295 ahoj...ja zatial nevidim nic ;)
@6mia6 na fotke zatial farbu nevidno ;)
@ajjka24 skus ukazat original foto...neupravenu. odfotenu na svetle 🙂

ajjka24
25. jan 2016