Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hviezdicka236 je to jasné 👏👍 ešte raz gratulujem ...už teraz sa len tešiť a šetriť 😉 lekár potvrdí 👌😀
@ajjka24 máš čiarkuuuuuuuuuuuuuuuu :D dokonca dve :D :D
Tak baby...nevydrzala som to a povedala manzelovi ze som asi tehotna...ze ci mi da 400e na potrat...kedze tretie nechce...a on ze to urcite...takze asi si nechame
@luciferkax myslíš že je to normálne tá druhá je tenká je možné že som v tom? 😀
@ajjka24 podla mna áno :D negatívny test je uplne biely.. ja mám dnes taký ístý ako ty.. urobím si zajtra ešte jeden, mal by byť už silnejší :D
@luciferkax no to dúfam ja si zajtra ráno budem robiť tento Som si robila V sobotu A vyšli mi všetky 3 také čo som mala tak hádam to bude ono 😉 😃 držím ti palce nech je to silnejšie 😊
@ajjka24 dík, aj ja tebe :D
@liliputka23 takto sfarbeny test som si nasla aj ja dnes...tiez neviem,co si o tom mysliet ;)
@liliputka23 bohužiaľ kanalik kolko si dpo? Este moze vyjsť ciarka drzim palce 🙂
@6mia6 1 týždeň sa ráta prvý deň MS, takže vtedy žena reálne tehotná nie je....preto ti to nesedí s predpokladaným počatím....no pokiaľ to nemáš potvrdené lekárom, ešte by som to sem nedávala, ja som poverčivá :D
@baaambulkaa ja tiez ale na kocik 😀 no uvidime citim sa vselijako.
Dievcata ja som dnes 35 DC a test negativny.Aj teplota mi klesla na 36.9 asi prichadza mrska :'(
@laska07 a o kolko klesla o moc na predovulačnu??či
@butterfly333 predovulacnu som mavala 36,6-36,7.Po ovulacii sa mi zvykla drzat tak 37,1-37,2 a dnes mi klesla na 36.9.Co si o tom myslis?Podla mna nie som tehu lebo som 14 dpo a to mi uz mohlo aspon ducha ukazat.
@laska07 a test ako robila si??
@jaruska18 kolko si DPO a DC už ti mešká???

@veronikax no sak pockam este. Nechce mi to poriadne zaostrit