Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 no neviem kedy ale snád tento rok tie // si nájdem aj ja.
@jaruska18 ahoj 🙂 ak si mala pozitivny ovu test na 11 DC ... tak termin ms mas cca 24-26 DC ... A ked si dnes 19 DC ....tak si 7 DPO 🙂 noooo na 18 DC mas celkom pekny zaujimavy pokles bazalky ;) Zeby uhniezdenie ? 🙂 Testujes este prilis skoro ;) Pockaj aspon do 12 DPO 🙂 A ak by nahodou ten pokles bol uhniezdenie.... tak si prirataj 5 dni ... a test by uz mohol nieco ukazat 🙂 Drzim palce...a kooooooonecne gratulujem k ovulke...uz aj to je pokrok ;)
@abusa ahoj 🙂 Testik si fotila este mokry ? Nie je teraz po uschnuti lepsie vidiet ciarocku? .... lebo nieco tam kukuckuje ;)
@veronikax dakujem tiii 🙂 vies ta zvedavost sa normalne neda ovladat 🙂 musim nejako vydrzat. Preto som vcera nakupila viac testov lebo viem ze by som ich aj tak minula. Dnes sa teplota drziii 🙂 viem ze by som mala mrchu dostat na cca 25 dc no berem duphaston 10 dnii..a pokial ho nevysadim ms nedostanem 🙂 a este asi 5 dni ho mam brat plys 4 co mi chodi mrcha 🙂 tu je dnesny graf 🙂
@ivka7183015 jeeeej gratulujem 🙂. Kolko ti meska? A kolko dpo si?
@ivka7183015 Gratulujem😃A nech vsetko dopadnie co najlepsie😃
@ivka7183015 nadhera, gratulujem 🙂 🙂 🙂
@ivka7183015 gratulujem
@janulka_1 som 34 dc takže cca 4 dní mešká ;)))
@masterton ďakujeeeem veľmi sa tešíme ;)
@kikulka25 ďakujem 🙂
@jarmila82 daaaakujem 🙂
@ivka7183015 paráda, moc gratulujem 🙂
Baby ja stale takto ...

@butterfly333 drziiiim ti palcee..uvidis budu tam 2 ciarky 🙂
@laska07 jaaaj mozno nie 🙂