Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 je dobre ze svoje telo uz poznas 🙂) Drzim palce....aby nabuduce...uz ziadna ms nebola 🙂
@eva2809 super čiarka moja neboj je silnejší a ešte aj bude. 😉
@butterfly333 uz tomu zacinam verit pomaly...ale tak pre moj pokoj by som tam uz chcela vidiet riadne ciary🙂 ale inac pri tom vcerajsom som mala trosku problem..tocila som test kadejako na svetlo,aby som nieco videla..teraz to uz nemusim🙂a proste su tam🙂
@jaruska18 veru ze nevidim..ale som fakt slepa? Len cosi take malinke ruzovkaste ppo okraji..ako ma byt ciarka...
@eva2809 kraaaaasa blahozelm potisku 😉
@milagrosss20 dakujem🙂
@michhaela no tu u nas ho nemaju...som s malym na marodke,tak nemam inu lekaren...ano ten by mi to potvrdil,verim tomu...len ja potrebujem vidiet ako silnie ciarka...a vtedy budem vediet,ze je vsetko v poriadku...neboj urcite podari.ved ste mladi,krasni🙂niekedy na to dobre si musime pockat...mne napriklad tento mesiac velmi pomohli ovu testy...moje prve testovanie...a zeby sa zadarilo??mam este jeden mamatest..taky kazetovy,co sa dava pod prud mocu..nepoznas ho??chcem zajtra skusit s nim...toto boli pepino...

@butterfly333 ved toto uvidime ale mi to obe do leta dame v erim tomu 😉 😉 😉 😉