Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ned sa mi pridať ziadna foto tak že sa nemôžem podeliť o dnešný test.. Ale robila som si aj teraz večer a je tam slaba ciarocka tak že je to iste... A dnes mi bolo celý deň zle...
@niky1141997 zial nic tam nevidim. Skus z ranneho mocu, mala by byt silnejsia, alebo o 2-3 dni. Uz ti meska ms?
@eva2809
@looola
@baaambulkaa Ďakujem aj tak 🙂 ste zlaté.Snažíme sa už pol roka a ešte stále nič zajtra mám dostať mrchu tak som zvedavá 🙂 držte palce
@meli8412 prepáč az teraz som si všimla tvoju odpoveď.Nie zajtra by som mala dostať ale nič ma nebolí čo mňa teda minimalne 3 dni pred ms bolieva cele telo.Ani sa necítim že by som mala dostať... :/
@niky1141997 Bud pockaj tie 2-3 dni, alebo ak mas este doma test, skus z ranneho mocu. Drzim palce!
@jaruska18 no fakt nic zasa nevidim a vcera bolo vidiet..ako je to mozne?
@milagrosss20 asi chybny test vcera. No ked klesa uz aj teplota tak ms pride urcite. No nevadii idem dalej v mojej premene a budem dufam ze sa zadarii 🙂
Kočky môžem si urobiť test aj v priebehu dňa alebo len ráno? Dnes som mala dostať a nič...pichá ma v podbrušku :/
@niky1141997 môžeš aj cez den, len koncentrácia HCG je najvyššia v rannom moci
@niky1141997 Môžeš aj ja skúšala počas dňa...
@niky1141997 ukázalo😉mna ukázal test uz 4dni pred Terminom ms😊
@niky1141997 uz by ti malo ukazat aj cez den...😊 Drzim palce
@sara34valentina
@cammille Normálne sa ho bojim si spraviť lebo možno budem zase sklamaná alebo čo.Ale ďakujem vám za všetky vaše odpovede 🙂
Baby aky je rozdiel medzi 25kovym a 10tkovym testom??ten 10je citlivejsi vsak??ale zase som niekde citala,ze ten 25kovy je presnejsi.ake mate skusenosti??lebo ja som si dnes robila ten 25kovy...

@looola ked su ale testy 10tkove mali by rovnako ukazat nie???