Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 akoby veľmi slabulinkú druhú čiaročku 😀
@eva2809
@adria88
@sara34valentina Takže si myslíte že by z toho niečo mohlo byť? 🙂 mám chute na kyslé.Dnes som v práci vypila asi liter vody s citrónom.
@niky1141997 no ked skusis zajtra,uvidis🙂ja som tiez zacinala s takym duchom a uz na druhy den...boli ciarky pekne🙂tak drzim palce silno
@niky1141997 Ahojcek. Musim sa priznat, ze pri tom vcerajsom teste som nevidela nic, ale teraz vidim pekne 2 ciarky 🙂🙂🙂
@niky1141997 Ano🙂Pekné do ružova aj ta druha 😊
@masterton Kedy podla teba mám ísť k lekárovi? 🙂 bože...Som najšťastnejšia 😊😊😊
@niky1141997 gratulka, staci ist v 6-7tyzdni 😉
@niky1141997 určite je to tam, k doktorovi najskôr o týžden sa oplatí ísť
@niky1141997 Poznam ten pocit veľmi dobre😊 A staci keď pôjdeš 2 týždne po tom ako ti vynechal menzes😊 Gratulujem a nech to dopadane co najlepšie 😊
@niky1141997 gratulujem🙂aj ja pojdem najskor 2tyzdne po vynechani ms k doktorovi,skor to asi nema zmysel
@sara34valentina
@looola
@masterton
@eva2809 Ďakujem za všetko 🙂 Dúfam v to ze to bude všetko v poriadku a nič sa nestane 🙂 ak sa snažíte o bábätko tak to nevzdávajte!!!..všetko je to o psychike 🙂 hlavne na to nemyslieť a užívať si každý moment.
A ešte jedna vec.Pila som alchemilku žltozelenú sypanú.Asi 2 týždne.Neviem či ma na tom aj ona zásluhu 🙂 ale som šťastná
@niky1141997 gratulujem 💋💙👣
@jaruska18 ty si neskusala test?
@milagrosss20 uz nie. Bolo by to zbytocne. Teplota klesa 🙂
@jaruska18 to ma mrzi nechapem to, mozno si len mala biochemicke vraj sa vtedy neudrzi a vyplavi sa, ved prvy test bol jasne pozitivny , mrzi ma to, snad bud mesiac , drz sa 🙂
@sara34valentina aj mna to mrzii bolo mi to luto no nenarobim nic. Vedela som ze sa nieco deje kvoli tomu ze som mala fakt silne pichanie v podbrusku. Asi od 9dpo do toho 12 dpo. Musela som normalne zastavit alebo az zatnut zuby a zavret oci. Trvalo to vzdy iba par sekund. No beriem to tak ze ak to aj bolo biochemicke tak telo vedeli ze preco to nieje vhodne. Verim ze buduci mesiac to vyjde a dam sem pozitivny testik 🙂
Baby tie co mate skusenost s BT.Teplotu si meriam kazde rano v rovnakom case o 7:00.Dnes som merala az o 12:00 koli tomu ze sme boli hyrit do rana.Vcera BT 36.85 dnes 37,3.Dnes som 6 DC.Niekde som citala ze pri kazdej omeskanej hodine sa odratava 0,1°C.Je to pravda?Lebo ked som sa pytala mojej gyn.povedala ze sa rata namerana hodnota.Mohol vyslednu teplotu ovplivnit alkohol?
Dakujem za vsetky odpovede.
@niky1141997 hej a na tom druhom už je to jasné 🙂 gratulujem
@adria88 Ďakujem 😊😊

Ahojte snazilky 🙂 Som tu nova, ale za par dni som cca preluskala tuto diskusiu, a vsetkym tehulkam gratulujem a snazilkam drzim palceky 🙂 Ja s manzelom to mame momentalne nastavene tak, ze sa nechranime ale ani vyslovene sa nesnazilkujeme, nechame tomu viac menej volny priebeh...Avsak tento mesiac mam pocit, ze mozno nieco sa zadarilo a po pravde velmi by ma to potesilo. Poslednu MS som mala 8.1 a dalsiu ocakam 2- 4.2 (26-28 dnovy cyklus mam). Momentalne som cca 10DPO a 23DC...samozrejme uz som bola nedockava, a uz tri testiky padli za obet, zial zatial negativne...ale asi je este skoro...slubila som si ze testnem, az ked bude meskat mrcha...ale to sa neda, oni na mna zo skrinky kricia testni maaa 😀 No nic, tak mozno za par dni, pridam tiez nejake to foto testiku 🙂 Drzte saa 😲