Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte chcem sa spytat som 22dpo a ms mi meska 10 dni robila som si testy najprv bol pozitivny a potom negativny co si o tom myslite ?? K lekarovy sa teraz nedostanem dakujem
@simonka134 Pisu na teste, ze prvych 5-10 min.plati, uz po nie. Ked tak, zprav zajtra dalsi. A mala si silnu ciarku?
@meli8412 ano normalna silna ciarka skusala so. Aj dnes a nic
@simonka134 Ak bola silna ciarka, tak gratulujem. Ked budes moct, zbehni k dr, nech ti zoberie krv. Budes mat 100%nu istotu.
@meli8412 no len dnea ked som si robila tam bola iba jedn no tak neviem
@baaambulkaa fuuu 🙂 ja som tiez nedockava.Pojdem asi v piatok 🙂
@simonka134 takze, vcerajsi test bol poz. a dnesny negat?
@simonka134 ciarka moze postupne slabnut...este som nevidela....ze by z nicoho nic z poriadnych kolajnic na druhy den nebolo nic....
@simonka134 tak v prvom rade by si mala ist a nie,ze sa nedostanes...lebo kazda normalna zena by tam bola naklusana hned na druhy den ci je vsetko ok.ked pisrs 22dpo 10 dni meska
@veronikax ak pamätáš, ona pred pár dňami dávala taký test s celkom silnou ale rozmazanou čiarkou, tak bohvie ako je možné že jej zrazu zmizla
Baby stretli ste sa s tým, že len mamatest vám ukáže dve ciarky? Ani pepino,ani lekáreň plus či ako sa to vola...a tri mamatesty po sebe s dvoma čiarka,ktoré voľným okom vidím a sú ružové..ďakujem za každý dotaz 🙂
Dievčence moji dusikovia sú potvrdený maju 4,5mm .. O tri týždne kontrola...☺
@simonka134 našla som si tvoj test pár dní dozadu a osobne si myslím, že nebol pozitívny, ale chybný, pretože to farbivo je tam príliš roztečené a čiarka je skôr len obrysom (tá skutočná testovacia), pretože to "silné", čo tam máš je mimo testovacej čiarky a je to doslova rozpité farbivo...
Takže by som skôr verila inému testu, kt. je teraz negatívny. Pretože ak by ten test predtým bol takto silne pozitívny, je nereálne, aby si pár dní na to mala test úplne negatívny, pretože hcg zase neklesá rýchlosťou blesku. Ja som kedysi dávno mala v krvi hcg len 22 jednotiek, čo je na teste slabý duch... a teda testy mi duchovali takmer 14 dní... nebolo toho konca, aby hcg kleslo na 0 a testy ho prestali zachytávať.
Skutočnú odpoveď ti dá len lekár... a ak ti toľko mrcha mešká, už si mala byť dávno objednaná na gyndu 🙂 My ti tu inú odpoveď nedáme, pretože nemáme v PC sono 🙂
Ahojte baby...len chcem vedieť či tam niečo vidíte...alebo mi už šibe?? ďakujem za názory 🙂 tak veľmi by sme už chceli, že si asi namýšľam :(
@niky1141997 aj mna to taha,ale ja som tam volala,spytala sa ma sestricka nejake veci a povedala datum,kedy mam prist...a skor to asi fakt nema vyznam..nic by nebolo vidiet.skus aj ty zavolat.na kedy ti ukazuje termin ??

@mary333 nic tam nevidim. Pockaj 2-3dni.