icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lynn333
2. feb 2016

@1506 ja tam nieco vidim ☺ale ked ti to meska 10 dni,tak by mali byt kolajnice.No na druhej strane si mohla mat neskor ovulku...Testni aj o 2 dni 😊

mimsbee
2. feb 2016

@1506 no ja som mala po 3dnoch meškania takýto a to bol 25kovy

1506
2. feb 2016

Ved to,ze je to hrozne slabe na to kolko meska,tak asi zase nic s toho...

piacere
2. feb 2016

@1506 sú tri možnosti:

1) ovu si mala neskôr, teda reálne ti mrcha nemešká 10 dní, ale si napr. len 10-ty deň po ovulácii, preto ti vyšiel takto slabý pozitívny test. Takže si tehu, ale na testovanie je skoro (aj keď si myslíš, že ti mrcha mešká, ale nemešká, lebo sa posunula ovu.) V tom prípade za cca dva dni bude test pekne pozitívny - žiaden duch.

2) bola si tehotná... teda mrcha skutočne mešká, ale išlo o biochemické tehu, vajko sa neudržalo, prestalo produkovať hcg, v takom prípade zvykne mrcha chvíľu meškať a testy sú slabo pozitívne, pretože v tele je zostatkové hcg. Vo väčšine prípadov sa mrcha spustí sama alebo bude nutná kontrola u gyn.

3) mrcha nemešká, len sa ti posunula ovulácia a na teste je kanálik

Na všetky tri možnosti ti dá odpoveď až test za dva dni. Ak si tehotná, bude pekne pozitívny.

adria88
2. feb 2016

@1506 skús spraviť ešte jeden, alebo inú značku

kakatulik
2. feb 2016

@mimsbee tak toto su ukzkove kolajnice. 🙂

1506
2. feb 2016

@mimsbee Waw tak toto su ukazkove kolajnice 🙂 snad sa aj ja dockam takych coskoro...

maminka1986
2. feb 2016

@1506 a máš pravidelný menzes???ja som mavala cykly 42 dnové ...nakolko som nevedela -ešte v tej dobe-že to nie je ok a mam PCO...každý mesiac som bola v tom že budem tehotná a prd z toho...ak by ti meškal 10 dni mala by si už riadne kolajnice...bud máš nepravidelný menezs a nedá sa ti odlsedovat ovulacia alebo sa ti posunula ovu..

1506
2. feb 2016

Dakujem babenky za vsetky odpovede,ale este pokial mrcha nedorazila,tak malinka sanca tam este je a uvidim mozno zajdem na kontrolu ku gyn.

maminka1986
2. feb 2016

@mary333 nič tam nevidim vobec...ak tak to bude kanálik

mariankach
2. feb 2016

@jani255 ahoj, moje dva slabulinke mamatesty uz - 1 chodi do skolky, ma 4 rociky a druhy mi spinka v kociku 🙂, ale o cca 2-3 dni naskocili aj ostatne testy. Ja odporucam kupit aj ine a pretestovat za 2-3 dni....

1506
2. feb 2016

@maminka1986 Prave,ze mavam aj ja nepravidlny menzes a tiez PCO,ale posledny polrok mi chodila celkom pravidelne dva dni plus,minus hore dole a nejak som si posledne neodsledovala ovulku,tak netusim vobec ci bola a kedy...

kocurikv
2. feb 2016

@eva2809 bolo uz vidieť malu machulku mala 4,5 mm . tak som sa zle vyjadrila trochu ale nikdy neviem svokra je s dvojičiek.. A dnes je týždeň čo mi mešká... Ale potrebovala som to mať potvrdené kvôli práci...

mawiya
2. feb 2016

@1506 ak to nie je len kanálik, ale je to ružové, tak si mohla mať neskôr ovuláciu, alebo si mala biochemické tehu. teda aj si otehu, ale malé sa neudržalo. Uvidíš keď testneš zajtra, alebo o dva dni.

maminka1986
2. feb 2016

@1506 ahaaa no tak sme doma....ak máš PCO tak sa to nedá osledovat a ani nemusiš mat ovulaciu..ja som si tým všetkým prešla za 4 roky...ak ju máš odsledovani meranim BT ale ani to nei je spolahlivé alebo folikulometriou...PCO je niečo otras a hlavne na otehotnenie

kakatulik
2. feb 2016

@maminka1986 ...a tebe sa to ako podarilo,teda ak to nie je tajomstvo. 😉

maminka1986
2. feb 2016

@kakatulik absolvovala som stimulaciu a teda IVF a vyšlo hned na prvý krát aj vklad 🙂

kakatulik
2. feb 2016

@maminka1986 aha,ok dakujem 🙂

maminka1986
2. feb 2016

@kakatulik nie je začo 🙂nie je nič krásnejšie ako ked citiš pohyby a kopkanie v brušku a vidíš babatko-na sone či 3D po takom dlhom trápeni a snažení.

niky1141997
2. feb 2016

@eva2809 no podla tej tehotenskej kalkulacky by som mala mať termin 20 alebo 15.10. Tak neviem fakt...uz mi tu aj jedna kočka pisala a vyslo mi ze som v 4 tyzdni aj 3 dni 🙂 neviem no

bella1235
2. feb 2016

@1506 ja som mala veľmi podobný test ako ty a to mi meškala 12 dni a na teste iba duch. Co sa týka ovulácie asi sa to posunulo ale nikdy som si to nesledovala žiadno ja som si prešla Pco tiež a je to špinavosť cely rok 2014 2015 som s tým bojovala 🙂 a teraz som v 11tt 🙂 držím palce

eva2809
2. feb 2016

@kocurikv a ozaj co dr.povedal za tu tvoju pracu??my by sme mali byt na tom upne rovnako🙂ja idem na buduci tyzden k dr,cize uz tiez bude vidiet🙂neviem sa dockat

kocurikv
2. feb 2016

No že nie je vhodné aby som to robila... A chápem nikde nie je dokázané ci ma MRI vpliv na tehotenstvo v prvom trimestri alebo nemá.... Ano mali by sme byť na tom rovnako... 😀To už určite bude vidieť... Juj je to super pocit...

kocurikv
2. feb 2016

@niky1141997 skus si to vypočítať takto PM mínus 3 mesiace plus 7 dni a to je termin pôrodu.. Takto nas to ucili v škole.. 😉

eva2809
2. feb 2016

@kocurikv a co budes teraz robit?myslim,co sa tej prace tyka??:(brali ti aj krv,ci len sono??kedy mas prist znovu??a kolky tyzden ti vyratal??

eva2809
2. feb 2016

@kocurikv
@niky1141997 mne to vyslo aj podla tej kalkulacky aj podla toho vypoctu skoro rovnako 6-7 oktober🙂

kocurikv
2. feb 2016

@eva2809 neviem musím sa porozprávať s primarom ale na ten magnet nechcem chodiť... Mám rešpekt.. O 3 týždne na sono pozrieť či je všetko ok či bije srdiečko a potom sa dohodneme na krv... A aj mne vyšlo 7.10 a doktorovy 6.10..

kocurikv
2. feb 2016

@eva2809 končiaci 5 týždeň. A k oplodneniu prislo cca pred 3 týždňami..

cammeronka
2. feb 2016

@kocurikv
@eva2809 ahojte kocky, gratulujem 🙂 mne na nete vychadza termin 8.10., k dr. sa chystam 12.2. lebo vtedy mam cestu domov, snad to nebude moc skoro..pozerala som temu oktobrovky a este ziadna nie je, tak sup nejaku založiť 🙂

eva2809
2. feb 2016

@kocurikv tak on ako primar by to mal pochopit.ja by som to tiez asi neriskovala.ratal ti to podla ms vsak??ty si mala tiez poslednu31.12 vsak??tak si uz oficialna tehulka🙂)knizku ti este nedali vsak..to az potom sa dava,myslim..