Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maminka1986 ahoj a ked mas nepravidelny cyklus tak doktor ti tehotenstvo pocital normalne od zaciatku poslednej menstruacie?
@radinkaaa ja som po IVF...a ratali mi normalne od poslednej menštruacie...ale tam sa to inak trošku rata....
@cica1650 toto je moje 3 tehu ak by bolo. Mam len bolesti v podbrusku krize ma bolia a sem tam pichnutie. Naladovost a od vcera daka unava. Minuly rok som cakala dvojicky a tam uz boli pred vynechanim MS aj citlivost na pachy a islo mi po kvapkach mlieko z prsnika. To mlieko mi ostalo a teraz ide aj z praveho co inokedy neslo tak uvidime 🙂
@dlucy no super tak drzim palce,ja zas furt len jem a spim,dnes na rano mi znicoho nic zostalo tak zle ze ked sme zbierali smeti po dedine tak som kukla na papier od keksika co bol na zemi reku zdvihnem ho a tak ma naplo ze az a potom zhruba desat minut som bola tak a preslo to,pred tym sa mi zas tocila hlava a som nafuknuta jak balon,tak som moooc zvedava co to 🙂
@dlucy to je len pár veci co som napisala,pred vcerom som mala chut skocit do auta a ist niekam do mesta a kupit si aspon dve kila mandariniek pritom ja ovocie moc nejem,kazde dve hodiny by som zedla aj kona keby sa dalo darmo sa poriadne najem a uz tri kila som pribrala za mesiac co je umna dost velky problem pribrat,
uz pred tym som chcela pribrat no nedarilo sa mi to vobec
Ahojte dievcata 😊 som tu nova. Dnes vecer som si robila test a mam taku slabulinku ciarku, ale je tam 😄 menstruaciu mam dostat v sobotu tak uvidime... Drzte prsteky

@mary333 no uvidíš držim palce.... ono take stavy bývaju aj pred menzesom ..take iste ako si tehotná... no uidíš daj vedet potom 🙂