Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariankach ja som si kupila domaci test z krvi, ten na 100% ukaze uz vtedy, ked obycajny test este nie.
@meli8412 jasne, su rozne moznosti 🙂, s jani som si pisala o mamatestoch...
@mariankach hcg je najprv v moci. Až potom v krvi mám dojem...
Ved nie je nahodou moc z krvi?
Ahojte baby.Tak dala som sa na ten hormonalny profil.Partnerove vysledky (spermiogram)je v poriadku.Ja som bola na 3 DC na krvy a vysledky su tiez v poriadku.Dalej nasledovalo sono 9 DC 12 mm folik, 11 DC 14,7 mm folik.Najblizsie tam pojdem 8.2. v pondelok.Drzte mi palce.
Ahojte kočky 🙂 dnes som bola na krvi vysledky budu v pondelok...tak držte palce aby sa mi potvrdilo tehu 🙂 pekný dník
@niky1141997 Držím palce 😉 nech to vyjde
@niky1141997 urcite to bude dobre🙂robil ti dr aj sono,ci len krv??
@niky1141997 ahoj,kedy si mala poslwdnu ms?
@niky1141997 fakt?vobec nic ti nepovedal??ani ze vypada to na tehu ani nic? A pytala si sa na to pichanie ??ako mna tiez picha,ale tak sem tam..nestupnuje sa to,citim proste,ze sa "tam" nieco deje🙂
@niky1141997 a robila si este aj test??
@niky1141997 to mi pride divne.. Mne pekne ešte aj poukazoval vajecniky s ktorého bolo oplodnenie a tak... Skontroloval či to nie je mimomaternicove teh.. Uplne super bol...
@eva2809 podla aplikacie co mam v mobile mi to ukazuje dnes presne 4 týžden tehu...tak ja neviem či je moj doktor debil alebo čo. 😕
@niky1141997 neviem,no v kazdom pripade zvlastne,ze nic sa nevyjadril...a ty si sa nic neopytala??kedy mas prist??ci podla vysleskov z krvi??aj mne je to neprijemne..bobolieva ma brucho,picha,stekli,pali...ale kym sa bolest nestupnuje,tak je dobre a je to normalne,kedze maternica ma teraz riadny "zaber" 🙂
@niky1141997 no pozerala som na nete kalkulačku a podľa mrchy si dnes 4tt+0, takže ukončený 4. týždeň a to ešte gynekológ nemá najmenšiu šancu niečo vidieť na sone, max. "vysokú" sliznicu maternice, ale tá je aj pred mrchou... zrejme preto sa ti k tomu nevyjdril, lebo ešte sám nevie a preto len ten odber krvi. Prečo si bola tak skoro? Či máš nejaké problémy? (napr. už pár potratov za sebou)...
@niky1141997 aj keby ti spravil sono, nic by nevidel. Mne vedel urcit, ze je vnutromaternicove tehu a nic viac, a to mi uz ms meskala vyse tyzden. Drzim palce, len dobre spravy.
@eva2809 No ze si mam zavolat v pondelok o 10 ake su tie vysledky z tej krvi.A potom neviem asi mi povie kedy mam zase prist alebo ako...
@piacere nie nie nemam ziadne problemy.Len som si chcela byť istejšia že som tehu ako stale čakať a čakať.Je to stresujúce.On mi niečo o tej sliznici spominal ale nespomeniem si presne ze co.
@meli8412 Ďakujem..verim v to ze vsetko bude v poriadku a bez komplikácií 🙂
@niky1141997 tak sa netráp... testy máš pozitívne, takže tehu si. A že na sone nič bolo vidieť a teda ti tehu nepotvrdil (ani nemal ako) je tiež ok 🙂 Ono niekedy človek ide takto skoro, lebo chce vedieť, ale tým, že je to skutočne skoro a lekár nič nevidí sa ešte viac vystresuje 🙂 Držím palce 😉 Do pondelka môžeš ešte testovať 😀 Teda ja by som určite... ja som testovala jak blázen pri obidvoch tehotenstvách do nejakého 18dpo 😀

@jani255 urcite ano...mamatesty ukazu aj uplne pociatky, ktore velmi ine koncentraciu beta-HCG este nechytali. Ale zas je ta nevyhoda, ze sanca, aby vsetko prebehlo spravne je 30% a potom casto pride s MS aj sklamanie a "nadavanie" na mamatesty. Ale ono by sa to tak nemalo brat...test je proste test. Bud tehu ukaze, alebo nie. Akakolvek druha ruzova ciarka je (pokial nie je iny dovod na HCG hormon) - tehotenstvo. Pokial uz je ale tak 2-3 dni pred MS, uz sa mozu pouzit aj ine znacky, napriklad Dr. Max mne ukazoval uz pekne. Ja som mala ale vyhodu, mam pri ovulacii take bolesti, ze som uplne presne vedela, kedy ju mam a aj potvrdenu ovu testami, odsledovala som si potom uz len 10-11 dni a v klidku testovala 😀. No a v stredu som ju mala dostat a v pondelok som si spravila clearblue a bolo to tam 🙂)). Tak ja drzim palce, cakanie na // je nadherne a vzrusujuce 🙂), proste je to take - novy zivot, nove naplnenie zeny, maly zazrak 🙂))...