Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lienka182 gratulujem ;)
@niky1141997 aj ked mas rozdielne testy....ciarocka kraaaasne silnie 🙂
Pekne tehulkovanie prajem dievcence ;)
@eva2809 jasne hodim hned ako si ho spravim 🙂 uz som nedockava
@jaruska18 takze predsa? Drzim palce silno a myslim na teba 😉
@milagrosss20 veru predsa prisla 🙂 dakujem
Joj baby cim viac tu pozeram tym viac chce dalsie babo ☹ och skoda ze muz nechce...ale zasa teraz najmensia bude mat rok coskoro cize este aj casu je dost na dalsie babo..len mi je smutni za bruskom kopancekami no len ten porod 😀 blahozem vam vsetkym baby 🙂
@jaruska18 nedakuj 😉 ono pride ked ma prist 🙂
@milagrosss20 jasne tak to berem 🙂 raz to prist predsa musi 🙂
@eva2809 Dobré ránko 🙂 robila som si ho asi pred 10 min. Tak som ti ho hned musela sem dať 😊😊
@niky1141997 ten je krasny 🙂
@niky1141997 no kraaaasa!!!super,tesim sa. s tebou.tak tu je to uz jasne!!!!parada..
@niky1141997 noooo,tak dufam,ze zu traz pochybnosti nemas. 🙂
@niky1141997 tvoj testik je krásny,ukážkový, gratulujem.inak moja posledná ms bola presne ako tvoja😉
@niky1141997 krasa,gratulujem 🙂
@niky1141997 a presne ako pises,hlavne ziadne stresy,je to tam a to je dovod na radost,drzim palceky 😉
@niky1141997 krasne ciarocky blahozelam...
@denidi
@martusianka78 Ďakujem Vám 🙂
@gabriela1991 jv pohode sa to dá kúpiť v lekárni na SK
@jani255 tá druhá čiarka je veľmi tenká a farba akoby roztečená, pozitívny test má baba o 3 príspevky vyššie, tam vidíš pekne, že tá čiarka je rovnako hrubá 🙂 každopádne vyskúšaj iný test, lebo o tomto sa jednoznačne nedá povedať či áno či nie

@lynn333 juuuj.tak drzim silno palce k dvom// a co hovori tvoj vnutorny pocit??🙂