Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 ahooj nepovedali ti hned v piatok, ze si tehu ?
@kristinka95 no neviem, ale táto foto je jasne negatívna, nevidno tam ani náznak testovacej čiarky... zbytočne to dávaš do negatívu... treba vyčkať ešte dva dni.
@piacere no pockam este a skusim testnut. Tiez si myslim ze z toho nic nebude.. uvidime teraz mi meska 3 dni . Ale ovu prisla pravdepodobne neskor
@kristinka95 daj sem original fotku.
@niky1141997 gratulujem! Ides na odber na knizku,alebo kontrolny odber na hcg?
@kristinka95 Z ranneho mocu by bola ciarka silnejsia. Skus zajtra rano alebo o 2-3 dni. Drzim palce!
@zoginka ahoj.. mne to povedali iba testiky ale doktorka ked ma vysetrovala tak mi iba povedala ze mi zoberu krv a podla toho sa zisti ci som tehotna alebo nie 🙂
@meli8412 ďakujem 🙂 na kontrolnom odbere hcg v krvi som bola v piatok a dnes mi potvrdili tehu 🙂 🙂 Hovorila mi ze na dalsi tyzden v pondelok mam ist zase na krv a dostanem uz aj tehu knizku..co sa mi zda skoro kedze som teraz v 4tyzdni.
@meli8412 dakujem 🙂
@petuskaa12 gratulujem 🙂
@niky1141997 no neviem ako tvoja doktorka ale knižka sa dáva po tom čo na sone vidieť v maternici plod aj s bijúcim srdiečkom, nie na základe krvi
@petuskaa12 gratulujeeeem...😊 no vidis a uz ti psika netreba 😉
@niky1141997 aj Ťa vyšetrila zospodu ultrazvukom ? Videla tam niečo ?
@looola Na internete som čítala že každý doktor dáva knižky úplne ináč.Ja som si tiež nemyslela že by mi ju mohla dať uz teraz niekedy...a sono mi nerobila.Asi až ďalší týždeň.
@petuskaa12 gratulkaaa 🙂
Včera večer som si robila test mešká mi to 5dni od vyvolavacky...po testovaní večer som si robila test a bol neg...test Z večera...a dnes ráno som krvacala no teraz už nie..
Večer som mala ducha a ráno už nič :/
Aj ja to tak viem že knižky sa dávaju az v 1.trimestri, ja som ju dostala tiež vtedy.

Ahojte kočky 🙂 tak v piatok som bola na krv a tŕpla som celý víkend aké budem mať dnes výsledky.Takže som na 110% tehu 😊😊😊.O týždeň na ďalšiu krv a dajú mi už aj knižku 🙂 tak sa držkajte a pekný dník prajem ☺😊😊