Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 veď jedno to je kedy Ti dá knižku len nech je všetko v poriadku 😀
@looola Však áno 🙂 verím v to že všetko bude v poriadku
@bambuska1234 na prvy pohlad ani nie, skus z ranneho mocu alebo o 2-3 dni. Uz ti meska ms?
@bambuska1234 skus to zajtra rano zase... veeeelmi slabulinke to je...
@meli8412 este nie dnes som 27 dc 🙂
@zuzanadringus skusim zajtra rano 🙂
@bambuska1234 drzim palce!
@bambuska1234 drzim palce, nech tam su obe 🙂
Ďakujem 🙂
@sisi11111122 urob zajtra ak to nie je kanalik zajtra uz ukáze 😀
Dnes ráno som krvacala no teraz už nie... Skúsim zajtra testy ešte nejaké...som po vyvolavacke 5 dní...
@bambuska1234 daco sa tam rysuje 😉
@niky1141997 neni to o knižke na tu sa vykašľať ci uz ju dostaneš alebo nie ak ju nedostaneš budúci týžden tak ju dostaneš o čosi neskôr 🙂 ja som ju dostala až v desiatom týždni tiež som to mala ako ty . Najskôr krv o knižke nepadla ani reč o týžden uz plodový vak a ďalšie vyšetrenie uz aj akcia srdiečka tak potom bola aj knižka. Dôležité je aby všetko klapalo tak ako ma všetko ma svoju postupnosť 😉 len si to užívaj a nestresuj sa zbytočne ci uz pre knižku alebo iné veci
Dievcata, chcem pridat svoju skusenost, včera ocakavany menzes neprisiel, pricom nikdy nemeska.. tak sa testovala 3x pepino, 1x rapiclear a vsetko to ukazovalo len duchov- teda ja som ciarku videla ale okolie ju považovalo len za tuzobne prianie. Tak som dnes kupila clearblue test, testovala až podvečer, a jasná správa - je pozitivny 🙂 takze možno je niekedy lepsie kúpiť iny test 🙂
@bella1235 Ahoj.Ja sa nestresujem pre knižku ani pre nič.Len sa strašne teším na to všetko 🙂 hlavne ako si ty písala aby bolo hlavne všetko v poriadku 🙂
@guizui presne aj ja som mala ten a je naj ako naco sa spoliehat na duchou... elektronicne su podla mna najlebsie
Ja som si urobila 3roky dozadu na zaciatku svojho tehotenstva ten clearblue (vtedy najdrahsi aky v obchode bol) a neukazalo mi vobec nic 😂 ... tak som kupila 2in1 za 1,30 a obe vysli pozitivne 😊
Ja som zúfalá už... Test som robila večer a ráno som robila už rozbaleny a bol neg. Večer čo som robila nový... Vyšiel viď hore v obrázku
@sisi11111122 no ja som mala asi taku slabu ciarku vcera rano na pepine teste, dnes rano som opakovala a vyzerala opat rovnako slabucka... az som sa nastvala, kupila dnes clearblue, podvecer testovala a uz oslavujem 🙂 aspon pri tych digitalnych clovek neskuma duchov a kanaliky... ze vraj vsak sa ani neoplati kazdy den testovat, ze je lepsie pockat 2-3 dni a potom musi byt ciarka silnejsia, ja som vsak nevydrzala... drzim palce
@guizui.... Crealblu nemôžem nikde v lekárni zohnať...skúsim zajtra ešte...najviac nechápem že som ráno trochu krvacala... No teraz klasika výtok priesvitný...som po vyvolavacke 6 dní predtým mi došla do 3 dní...fakt neviem
@sisi11111122 nieco taketo mam na testoch aj ja...zatial to nesilnie, ja ich vidim ale odfotit to neviem..
@sofi88 sú slabšie ešte? Ja som robila Z večerného
@sisi11111122 trosicku
@petuskaa12 gratulujem ;)
@bambuska1234 ahoj 🙂 zatial nic nevidim 🙂 Ale tieto su hrozne testy 🙂)) boli silnejsie ciarky...a nic z toho nebolo. Nemas moznost skusit ine testy ? 🙂 drzim palce 🙂
@sisi11111122 skusila si rano test ? Ak nie...a skusis rano..a toto bude tehu ciarka....tak by uz mala byt pekne farebna ;)

Oprava: v 2. Trimestri som chcela písať 😀