Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte, poradite mi, ja tam vidim ducha, ale bojim sa co to je, lebo nemam priebej uplne standardny :( po oplodneni som napriek vsetkym priznakom a slabemu duchovi dostala ms, bolesti aj po ms neprestali, mam
pocit na zvracanie, casto chodim cikat, boli podbrusko a dnes takyto dusik na teste, vsak keby som bola v tom, tak som uz asi 7tt a to by uz mal test krasne // ukazovat. zajtra idem k doktorke, ale sa tak bojim, ze co to je :(. prosim, poradte.
nie, na ivf som nebola, toto islo prirodzenou cestou. by som ani tehu neriesila, nebyt tej bolesti a priznakov... bt si nemeriam, ale asi zacnem od buduceho cyklu, lebo tie testy su asi nespolahlive. Ms som mala zaciatok 30.1.
Baby bola som na krv..na sone samozrejme neni este nic vidno. Dnes volam o vysledky a pani doktorka na mna ze prilis nizke tehotenske hormony..ze pri spodnej hranici. Este je sanca ze je vsetko ok vsak? Posledna ms 7.1.
@petuskaa12 Silnie 🙂 Gratulujem
@jane238 testni o par dni a uvidis 🙂
@jane238 a vieš kedy bola ovulka?
Ahojte baby čo myslíte meškala mi menštruácia a potom som si robila večer test...no ráno som dostala menštruáciu neviem čo to môže znamenát mne sa zdalo že tam bol duch a teraz neviem :/
@sisi11111122 Ja som takýto testík mala 3 dni pred očakávanou MS 🙂 veľa šťastia..samizdá že sa tam niečo črtá 🙂
@niky1141997 len ta menštruácia má štve :/ meškala mi a potom som dostala vyvolavacku a po 5 dňoch prišla mrcha no deň pred som mala na teste toto... Najviac mám čudné chute v skoricovom čaji cítim žihľavu a tak... Ale myslím si že keď prišla mrcha tak je po všetkom... Takého ducha som na teste ešte nemala nikdy
@sisi11111122 mojko,prepáč. Myslím,zw to bol kanalik. Budeš sklamaná asi,no lepšie ako biochemické. Ja som sq tiež veľakrát tešila,no nič z toho,tiež len kanáliky. Skus to podsvietit baterkou,toho "ducha", ak.je duch,bude tam lepšie vidieť farbivo a čiarka bude zreteľnejšia. Ak bude biela,priesvitná alebo žiadna,tak je to kanalik.
@chmurkaxy na tejto fotke to nieje tak vidieť...ale aj ja aj môj priateľ sme to videli bola tam slabúlinka čiarka ohraničena...zajtra skusim testnut ešte... Ešte. Mi nikdy taký "kanalik " videt nebolo preto som ostala zaskočená a preto neviem čo sa deje keď mám tu mrchu...myslím si že nič ale vždy mám v hlave červíka že čo ťa druhá čiarocka
@sisi11111122 ono je to tak ze keď test nejak reaguje,aj na malé množstvo, nejak to da najavo. Podľa citlivosti. Moc ti držím päste. Mne pri malom na 9dpo vyšiel kanalik,o tri dni už krásna čiarka. A keď som kukla ten kanál po tých troch dňoch, mal na oboch stranách také jemne zafarbenie. Všetko je možné 🙂
@sisi11111122 kukni 🙂 vždy je nádej 🙂 urob o dva dni. Ja som len chcela,že môže q nemusí. Ak to je prvýkrát,čo to riešiš.
@chmurkaxy a ta menštruácia? To vylučuje
@sisi11111122 Hlavne sa nestresuj 🙂 všetko bude dobré.Skús si spraviť o 2 dni.Možno to bude ťažké to vydržať keďže chceš vedieť na čom si 🙂 hovorim z vlastnej skusenosti.Skus sa nejako prekonať a uvidíš ako ti to dopadne.Držím palčeky 😊 potom daj vedieť
@niky1141997 odkedy som sa testovala je to už 3 dní zajtra to skúsim aspoň budem kľudnejšia nwch to dopadne ako chce 🙂 lebo v robote neviem ako musím aj bedne zdvihát aj súd a tak tak preto aby som vedela či sa mám šetriť ale dám zajtra vedieť 🙂
@bambuska1234 straaašne slabunkee ale niečo tam je skus dnes tetsntu 🙂

@lienka182 jaaaaaaj...a zu meska,alebo...nie som v obraze nejak 🙂