Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi11111122 ja na tom hornom nieco vidim ale ten dolny je rozpita farba skus inu znacku 😊 drzim palce
@sisi11111122 podla mna to tam je a je ten duch ruzovy?
@sewie je taký aj ružoví keďže to neje nejak vidno tak to nejde presne ale live je to vidieť viac.. Predtým som si robila test no bol tam duch a zmizol po čase potom som dostala mrchu 3 dní a dnes toto len toto už nemizne
@sisi11111122 vyzera to dobre hod sem aj dalsie dni testiky ci silnie 😊 verim ze bude
Ani asi nie zas krvacam zajtra idem k lekárovi :/
@sisi11111122 už aj predtym si to mala rozmazane vsak? 😕 skus si kupit rapiclear..tie pasiky su podla mna najlepšie.A testni ráno..
@sisi11111122 mne vyšiel takto a to som mala do Ms ešte asi nejake 4 dni...
@sisi11111122 tak toto je urcite tehu drzim nech silnie ,mrchu si mala silnu
@sisi11111122 asi bude najlepsie,ked pojdes k dr. nech vezme krv na hcg a pripadne nasadi nejake lieky,ak si tehu,nech sa nestresujes a si v klude,tak si budes istejsia,drzim ti palceky
@denidi ďakujem.. Neviem čo si o tom mám myslieť najviac ma štve mrcha...ináč by bolo všetko OK
@kristinka28 by som povedala že aj hej ale trvala 3 dní...mala som pichnutu vyvolavacku. Lebo mi to meškalo
@niky1141997 ráno už idem k lekárovi..zbytočné sa testovať ešte 🙂 dúfam že všetko je v poriadku
@sisi11111122 no ja ti drzim nech je to tam a zajtra daj vediet
@kristinka28 ďakujem vážne 🙂 bojím sa...
@sisi11111122 neboj sa skoda ,ze este nemas tetsik heh,,ale zajtra sa uz dozvies drzim nech je to tehu
@niky1141997 ja napríklad Rapi ee. Akk aj dnes. Mešká mi už dva dni,ale v žiadnom prípade nie tehu. Sex bol tri dni po MS a potom asi týždeň po obvyklej ovu (mávam okolo 19-21, bolesti boli 19DC). Takže nie je šanca. A aha,dnešné testy Rapi. Vľavo robený o 12:00, vpravo 17:00. Mne sa Rapi moc neosvedcili.
@kristinka28 dala som druhý test kamoske schválne a ona má krásny čistý...takže asi som alebo som bola zajtra uvidím... Mám predpísaný duphaston ale mám ho brať až potom keďže menzes som dostala a bojím sa ze všetko odišlo len predtým mi duch zmizol a teraz je stále tam viditeľný dúfam že hladina stúpa ak nejaká vôbec je :/ 🙂
@chmurkaxy mne sa zdá že tam niečo je
@chmurkaxy mne sa neosvedčil dr.max. Nebola som s nim nejako spokojna :/ ale to je asi individualne.A sa mi zdá že sa ti tam čosi črtá 🙂
@piacere za celú moju éru testovania (v máji to bude 7 rokov,som podsvecovala kadečo a presvietilo to vždy len ducha. Kanálik bol vždy maximálne biely, na 97% vôbec žiadna zmena na tom papieri. Fakt sa mi nikdy nikdy nestalo,že presvietis nejaké farbivo,čo tam nemá čo robiť. Veď ak máš doma nejaké staré testy, skus si.
Baby ja vám chcem len dokázať,že ono to nie vždy je tak,ako vyzerá. Že pokiaľ nie je na teste pekná ružová čiarka bez naklanania, treba čakať. Lebo to môže byť hocičo.
My ideme cca o dva týždne po mrazacikov do centra,už sa teším, zase budem testovať jak blázon 🙂)
@danielina30 este nie. Merias aj bt?
Nie, nemeriam. Nechcem moc "tlačiť na pílu" aj testiky robím len druhý mesiac.
@sisi11111122 no mala si si ty spravit,ale zajtra uvidis daj vediet,,merias si aj bazalnu teeplotu
@danielina30 este nie je pozitivny ;) zajtra by bal byt silnejsi ;) Drzim palce ;)
@kristinka28 nie nemeriam si veď zajtra sa dozviem

@meli8412