Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@opatrovatelka82 ms ak pride tak do 4dni od poslednej tabletky.
@butterfly333 cize este je cas aby dosla..uf,dakujem..strasne toto cakanie
@opatrovatelka82 ano teda aj to tak pišu že ms sa dostavi do 4dní.alebo aj nedostavíí držím palce
@sisi11111122 no ako moja
@kristinka28 lekár dnes nerobil ale urobila som si test a bol neg...tamtie boli po limite už tomu neverím keby som bola už by sa to ukázalo 🙂
@niky1141997 koľko dní si po? 🙂
Ahojte brala niektora z vas dupaston na vyvolanie menzesu?
@sisi11111122 Ahoj...pfú..to je ťažké pre mňa.Na tehu kalkulačke mi vyšlo že predpoklad otehotnenia som mala 21.10. Stále som z toho mimo kolko som DPO. 😕
@niky1141997 a až teraz máš pozit test? 🙂
@milagrosss20 duphaston nieje na vyvolanie ms.
@milagrosss20 ahoj ano ja ho beriem...
@butterfly333 je aj na vyvolanie MS...mne tu MS vzdy vyvolal
@butterfly333 ako to ze nie...je na vyvolanie menzesu a upravu cyklu..aspon dr mi to dal..
@lusynka4444 ahoj...prosim ta..vzdy ti prisli na 10 den dobratia? 29.1. Som zacala brat dupaston..a este stale mi nedosiel...a testy su negativne...
@milagrosss20 duphaston nieje priamo na vyvolanie ms,je na upravu nepravidelnej ms,ktora je sposobena nedostatocnym mnozstvom progesteronu a uziva sa aj v zaciatkoch tehotenstva,na jeho udrzanie 🙂
@sisi11111122 nie ja uz som mala pozitivny test 3 dni pred tym ako som mala dostat kramy...a som uz v 5 tyzdni 😊
@niky1141997 tak ti gratulujem 🙂 dnes mam TaakY blbý deň že mi je ľúto tých čiarok mojich :/
@butterfly333 dakujem,dnes som zacala kus spinit tak asi uz pride mrcha zajtra..
@denidi ano ale ma mi aj vyvolat menzes...tak mi dr povedal..ze bud anti alebo dupaston... Tak som si vybrala dupaston..no mne ide o to ze uz zajtra je 7 den....a nikde menzes...jedine ze dostanem zajtra ako v januari 14.1. Naposledy...
@milagrosss20 použiva sa pri bolestivej ms upravu cyklu pri endometrioze pri hroziacom potrate neplodnost sposobena nizkou hladinou progesteronu a ms má prist do 4dni od dobratia poslednej tabl.
@butterfly333 no fasa.... :-/
@denidi presne tak moja
@lusynka4444 je prave nato ak by si bola tehu tak duphaston pomaha pri hroziacom potrate,nieje na vyvolanie ms.
@milagrosss20 v podstate ano,lebo ti upravi cyklus a tym padom ms pride nacas,ak nepride do pondelku,volaj dr,co dalej

Ahojte..som dnes 12dpo,pred dvomi dnami som dobrala duphaston..kedy mam cakat mrchu ak pride? Zatial nemam ziadne priznaky zeby dosla,tak dufam ze nepride vobec..test som robila na 10dpo ale bol negativny asi bolo skoro..a este otazocka..ako dlho cakate ci je test pozitivny? Dakujem