Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milagrosss20 mozno pride dovtedy kolky DC si dnes,podbrusko nepobolieva?
@sisi11111122 Ďakujem si zlatá...a neboj sa 🙂 určite sa dočkáš aj ty len musis byť trpezlivá a veriť v to 😚 drzim ti palčeky
@petuska7792 je to tam 🙂 gratulujem
@dzanka72 snad je to tak ako pises dakujem 🙂
@petuska7792 si tehotna 🙂
@lilienkalilina baby co vi na to?som 11 den po et
@lilienkalilina vyzera to nadejne. Drzim palce! V stredu ides na krv? Dnes si spravila prvy?
@meli8412 hej stredu na krv.dnes prvy test,ale zda sa mi to slabe na 11 den
@lilienkalilina kazdej inac rastie hcg, skus zajtra taky isty test, aby si vedela porovnat a hlavne z ranneho mocu, tak uvidis ci rastie hcg.
@meli8412 zajtra by uz malo byt silnejsie?
@lilienkalilina ano, tento test nebol z ranneho mocu,vsak?
@denidi ale ano pobolieva na mrchu ze az si myslim ze uz ju mam a ona nikde ☹ aj prsia bolia.. A nic
@lilienkalilina vidiet tak ciarku vyzera to naaadejne 🙂
@petuska7792 blahozelaaaaam je to tam 🙂
@milagrosss20
dakujem 🙂 snad ano pockam par dni a urobim znovu 🙂
@petuska7792 drzim palce... 🙂
@petuska7792 ja ta vidim 2 ciarky ;)
Baby poradte uz 8 dni mi meska beriem dufik aj nosifol forte , v den ms som mala hnede jednodnove spinenie, na druhy den
Joj mi to hodilo skor jak som dopisala neda sa to vymazat ? Takze este raz 8 dni mi meska ,beriem dufik a nosifol forte , v den ms som mala hnede jednodnove spinenie na druhy den som mala uz len bieloruzovy vytok a az do dnes mam sem tam taky kremovy vytok ,,,, testy som si skusala robit ...no zda sa mi ze nic :( pridam fotku posledny test robeny teraz baby top test kazetovy ...dakujem
@laauraa skus ho rozobrat a fot z bleskom nieco tam je ,ale ci to neni kanalik hm daj este foto ,alebo posli ip a tam tiez mozet pridat foto 🙂
@laauraa skvor mi to pride kanalik,ale bodaj sa mylim
@kristinka28 asi nic :(((
@wikyi prosim ta kuk na moj test,co ti nato?
@lienka182 ahoj. ja som testovala este min.tyzden vo stvrtok. Tiez taky pekny ako tvoj. Dr som pisala ze tehu testy pozitivne,ci uz tam mam prist ,po tom co sa stalo minule,ale ze netreba. ze mam si len kupit kys.litovu,tu uzivat a prist az tak o 2 tyzdne. Ale ani som tam nechcela ist tak skoro. Dr je kamaratka,tak som jej len sms pisala, lebo sa mi nechce sediet v cakarni. 🙂 Ty si doma?

@denidi tak to asi vyvolat injekciou..len ma dovolenku...ta co uz..pockam do 22.2