icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
15. feb 2016

@lia1234 ako ti testy pokračujú? Či už si neskúšala ďalší? Lebo medzi stredným a spodným je rozdiel 3 dni, tam by už malo hcg značne podskočiť a spodný test veru vyzerá slabší ako stredný 😖 Ja som bola dvakrát tehotná, ale ani raz sa mi nestalo, aby som mala test slabší, vždy to bolo výraznejšie.... ale držím palce.

wikyi
15. feb 2016

@lilienkalilina na 11 den myslim ze je to na dobrej ceste, vyzera zenje to tam 🙂 ciarku je pekne vidiet doruzova, tak nech silnie 🙂 drzim palceky 🙂

lia1234
15. feb 2016

@piacere @radinkaaa Ahoj/Ahojte, sorry ale som dost smutna. Prispela som sem 13.02. (pre tie kt. by to zaujímalo ohladom mojich tehu testov). Testovala som aj teraz cez vikend, ale ciarka bola stále len slabsia. Zo soboty na nedelu verec som zacala aj spinit (taka hneda krv). Dnes som bola u mojej DR. Na sone mi nic nevidela. Zobrala mi krv na hladinu HCG. Vyseldky budu zajtra. MS este stále nikde. Ach jaj neviem co robit, ci si mysliet 😔 som sa do toho tak vzila...

mawiya
15. feb 2016

@lia1234 ahojky nebuď smutná, stáva sa to často bohužial. často ide len o krátkodobé uchytenie oplodneného vajíčka a jednoducho príroda ho sama vyselektuje, či je životaschopné alebo nie. Aj preto sa odporúča testovať až dva týždne po vynechaní ms, aby sa predišlo zbytočnému sklamaniu. Ja som si tým tiež prešla a viem ako ti je. najprv prekvapenie a pomaly keď si začínaš zvykať na myšlienku, že si tehu a začínaš sa tešiť, a potom telo urobí takýto podraz. ☹ ale vo všeobecnosti sa hovorí, že po takomto biochemickom, respektíve "krátkom" tehu sa najbližší mesiac, dva, skôr darí otehotnieť. Ešte by mohlo ísť aj o mimomaternicové tehu ale keďže ti hcg podľa testov klesá, je to v poriadku a teda nebude treba čistenie. Hlavu hore dievča, napriek sklamaniu musíš byť pozitívne naladená a treba určite vyskúšať tento mesiac ísť na plno. Držím ti palce.

lia1234
15. feb 2016

@mawiya dakujem pekne za povzbudive slova 🙂 citim sa ako to pocasie - zamracene a uprsane. Dufam, ze sa to podari. Uz neviem o tom ani rozmyslat. Bola by som rada keby mi uz prisla MS. Este tento tyzden by som mala navštívit moju DR a uvidíme co dalej. Ak nedojde MS mozem poziadat o vyvolanie, resp. jako to funguje?

sisi11111122
15. feb 2016

Dole je môj test asi hodinu po zaschnutí stým že na začiatku tam nič nebolo a hore je kamoskyn test ktorá tam celý deň nič nemala až niekedy cez noc sa toto urobilo...myslím si že týmto testom netreba veriť

niky1141997
15. feb 2016

@sisi11111122 Ahoj...to je nejaké divné.Normálne ti tam vidím čiaročku.Už si dostala Ms?

sisi11111122
15. feb 2016

@niky1141997 áno meškala ale prišla po vyvolavacke... Ja tiež nechápem

sisi11111122
15. feb 2016

@niky1141997 áno meškala ale prišla po vyvolavacke... Ja tiež nechápem
@niky1141997 tento test som robila na tretí deň MS

sisi11111122
15. feb 2016

Podbrusko môže stále poboluje ale posledný test bol negatívny

radinkaaa
15. feb 2016

@lia1234 hlavne pokoj uvidos zajtra co povie a menstruacia tu meska ci testy si i robila skorej

peta18ha
15. feb 2016

@sisi11111122 nie je hodina na urcenie vysledku uz moc?Zda sa mi,teda aspon na testoch ktore som mala ja,ze vysledok by mal byt do 5min

sisi11111122
15. feb 2016

@peta18ha neviem čo si mám otom myslieť vyšlo mi takto na dvoch testoch inej značky

piacere
15. feb 2016

@lia1234 tiež som si prešla mikropotratom a biochemickým.... Ja som mala (roku pána 🙂 ) v apríli mikropotrat v 6tt, potom jún - biochemické, august - biochemické a v septembri som ostala tehotná s prvým synom.... Príroda vie, čo robí, aj keď je to bolestivé.... každopádne, veľkou "výhodou" po týchto biochemických tehotenstvách je to, že maternica nepotrebuje pauzu a môžete sa opäť po skončení cyklu snažiť... resp. sa skôr zadarí, lebo maternica je proste "nabudená" a pripravená na tehu.... Držím palce.
Pokiaľ nedostaneš mrchu, budú to určite riešiť vyvolávačkou (resp. záleží od nálezu na sone, ale treba veriť, že nebude potrebný kyret). Mne sa mrcha spustila vždy po pár dňovom meškaní... a veru, ak by som netestovala tak skoro, tak o tých biochem. ani neviem, že boli... ale testy som mala pozitívne....
Dokonca som sa vyčistila sama aj pri mikropotrate....
Ešte raz držím palce a hlavu hore.

niky1141997
15. feb 2016

@sisi11111122 Hlavne sa držkaj a nemysli na to tak...aj keď sa to mozno nebude dať ale myslim si že ty to zvládneš 😊 my ženy sme silné!

sisi11111122
15. feb 2016

@niky1141997 ja som v pohode 🙂 kým mi lekár nepovie že to nič neje v dy to budem mať v hlave 🙂

mawiya
15. feb 2016

@lia1234 pokiaľ takto rýchlo klesá hcg, teda, že ti úplne vybledne test tak dva tri dni a ms dostaneš, ak nie, lekárka ti môže dať vyvolávačku, ale nemyslím, že by to bolo potrebné. v podstate 30 percent žien mesačne ani nevie, že boli tehu, len im trochu mešká mrchaňa. Ale sliznica zvykne ostať lepšie prekrvená a vyššia nasledujúci cyklus a preto by si mala mať nasledujúci mesiac plodnejší. neboj dobre bude a do mája si tehu. na to dám krk. 😀

darinkazv
16. feb 2016

Ahojte zienky.Myslite,ze je pozitivny?Je.to Pepino robeny vcera okolo 14tej.Kramy som.mala dostat 8.2.V decembri som vysadila antiku

misel0806
16. feb 2016

@darinkazv daco slabe tam je ale toto by som este nepovazovala za pozit vysledok. Skus urobit dalsi ak ti ciarka bude silniet do ruzova budes tehotna. Ked ti nedude silniet tak asi nebudes tehu.. Takychto duchov som mala milion a vajicko sa neudrzalo ciarka nesilnela mrcha prisla😭

sofi88
16. feb 2016

@darinkazv no nieco slabulinke tam vidim, tazko povedat ci je pozitivny...skus o 2 dni ci zosilnie, mne takych dusikov robia vsetky testy a tehu nie som

darinkazv
16. feb 2016

@misel0806 to sa mi stalo minulý mesiac. 4testy s duchmi,no ciarka nesilnela.Ale dva tyzdne prsia boleli,podbrusko,cikala som furt a nakoniec po tyzdni meskania prisli silne kramy.Teraz nemam ziadne priznaky,len mi 8dni meska.Na nervy toto

butterfly333
16. feb 2016

@darinkazv toto určite nieje pozit,test,slabučka čiarka tam je no nieje pozit.

piacere
16. feb 2016

@darinkazv treba kúpiť inú značku testu a urobiť z ranného moču. Ak to bude takéto, tak ti neostáva nič iné, len vyčkať ešte pár dní a objednať sa na gyndu na vyvolávačku...

lia1234
16. feb 2016

@mawiya @piacere @radinkaaa Kocky dakujem pekne za podporu. Ako som pisala, dnes budem volat ohladom krv. testov. No MS som este stále nedostala ☹ co ma teraz dost trapi. Bola by som radsej, ak by som dostala MS spontanne bez vyvolavacky. Ale uz citim taky tlak ale iny ako pred MS... snad to pride samo. Inak ak mate skusenost kde prisla MS po biochemickom, tak bola velmi silna a bolestiva? Inak sa snažíme cca 1 rok. Neviete nahodou ake vysetrenia by mi mohli robit? Niekde som sa dočítala, ze za biochem. tehu moze aj zla genetika....ak mate skusenosti prosim poradte. Dakujem pekne 🙂

piacere
16. feb 2016

@lia1234 mnoho lekárov biochemické tehotenstvá nerieši, resp. ženu nikam neposiela. Rovnako skoré potraty... mnohí pošlú ženu na vyšetrenie až po napr. troch potratoch. Moja gynekologička ma hneď poslala na hematológiu (v podstate po tom prvom mikropotrate, pretože následne dve biochemické som s ňou vôbec neriešila a skôr ako by som sa stihla objednať som dostala oneskorenú mrchu a testy ostali biele....) ale... mikropotrat v apríli a v septembri som ostala tehotná so synom a gynekologička ma hneď poslala na hemato, kde mi robili testy.... našťastie to nebolo na lieky, ale akýsi trombo gén vraj v sebe mám....
či to má niečo spoločné s genetikou neviem (akože sú také polemiky na nete - sa dočítaš, že napr. niektoré ženy nedokážu vynosiť plod určitého pohlavia....) ale skôr si myslím, že ak má byť problém, tak je to napr. problém s krvou, popr. štítna žľaza, nedostatok hormónu atď. .... Po roku už môžete začať kľudne pátrať... najprv ty vyšetrenia na gynde (hormonálny probil, sono atď....) a potom partner - spermiogram.

dzanem
16. feb 2016

@lia1234 ahoj je to tak,ja mam za sebou potrat.biochemicke tiez a to raz som skoncila na pohotovosti kde na mna pozeral ze naco som prisla,a dalsi raz v nemocnici na infuzkach,primar vyslovil podozrenie na endometriozu,zatial to riesime utrogestanom nakolko ked by som sla na laparku tak min 3 mes. sa nemozme snazit,vsetky vysetrenia mame ok a este cakam na genetiku,nedari sa nam uz skoro dva roky,drzim palce nech sa ti zadari

misel0806
16. feb 2016

@darinkazv kym ti meska testuj sa a sleduj ciarku ci silnie do ruzova ak bude silniet je nadej ak nie je to pase.. Mrcha urcite pride aj ked ti bude meskat. Uvidis

darinkazv
16. feb 2016

@butterfly333 toto mi raz na podobny test pred 4,5rokom pisali baby na mk a z toho negatívneho testu je dnes krasna slecinka,ktora i dva mesiace oslavi 4 rocky. 😉 Ale tentokrat si myslim,ze skor pride oneskorena mrcha,nez by silneli ciarky. 😉

butterfly333
16. feb 2016

@darinkazv no držím moooc palce aby to bolo tehu možno pomenšie rastie hcg tak treba verit. 😉

luta13
16. feb 2016

@darinkazv no vyzera to 50:50...skus testnut inym testom...kedze Ti MS meska vyse tyzdna, malo by byt vidiet pekne //...skus iny test - mozno DR.max...mne ten krasne ukazal 5 dni po meskani MS..kukni do mojho blogu...drzim palceky...😉