icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
16. feb 2016

@piacere ...to si teda vela prezila behom roka!!!...klobuk dole za taky pozitivizmus, aky z Teba ide...a ano, mas pravdu, telo vie, co robi...ak sa stane, ze zena pride o babo v prvych tyzdnoch, tak verim, ze babo nemalo byt zdrave, preto odislo do Nebicka...a pride dalsie babo, ktore bude pekne rast a bude zdravucke...takto to treba brat, inak sa clovek scvokne podla mna...🙂

luta13
16. feb 2016

@lienka182 ...nadherne //...priam ukazkove...gratulujem a pekne tehu prajem 😉

luta13
16. feb 2016

@lilienkalilina no ciarka myslim pekna, aj ked slabsia...asi Ti pomalsie stupa HCG...no jednoznacne drzim palceky...😉

luta13
16. feb 2016

@petuska7792 krasne //..gratulujem a pekne tehulkovanie prajem...🙂

luta13
16. feb 2016

@beruska1108 ja tam vidim //...aj ked slabsiu, ale je tam 😉...drzim palceky...😉

luta13
16. feb 2016

Baby, dlllho som nebola na tejto stranke a dnes som tu pokukala zopar testikov...tym, ktore mate krasne // drzim palceky, aby vsetko dopadlo ako ma a vy ste sa tesili z tehulkovania a tym, ktorym vam to nevyslo tentokrat, tak nezufajte, urcite to coskoro pride...drzim vam palce, aby co najskor ste sa tesili z vasich rastucich brusiek...pretoze sa tesim s kazdou jednou z vas, ktorej to vyslo...lebo tehotenstvo je podla mna jedna z najkrajsich veci v zivote zeny...😉

radinkaaa
16. feb 2016

@lia1234 no ako testy pokracuju

piacere
16. feb 2016

@luta13 ďakujem 🙂 No vtedy mi to pravdu povediac jedno nebolo (vieš ako sa hovorí, po boji je každý generál 🙂 ) , ale brala som to tak, že príroda zjavne vie, čo robí a držali ma dievčatá na tejto stránke.... a podporovali tým, že veľké víťazstvo je už to, že viem otehotnieť.... všetko ostatné sa dá doriešiť liekmi, ak je nutné... 🙂 Ale dnes sa mi už o tom píše ľahko, mám dve deti, odrodené svoje, už čakám len na vnúčatá 😀

lia1234
16. feb 2016

@radinkaaa @dzanem @piacere @mawiya Ahojte, tak dnes som zavolala DR ohladom krvneho testu a hladina hcg je velmi nizka. A před obedom som uz aj dostama MS, takze som rada ze sa to samo spustilo. O tyzden som objednana na kontrolne sono. Sand bude vsetko OK. A pojdem aj na hormon. profil. Som rada, ze uz to mam za sebou, tu neistotu a pod. A novy MS je aj novy zaciatok. Verim, ze po kontrole sa mozme opat pustit do snazenia a snad sa raz aj my dočkáme zdravého babatka 🙂 PS este som zabudla je manzel ma astenozoospermiu (znizena pohyb. spermii), tiez tento tyzdem pojde na kontrolu, ci sa to zlepšilo. Takze tak. Sa ospravedlnujem ze som odbočila od temy "duch na teste", dufam, ze som velmi neobtazovala.

veronikax
16. feb 2016

@sisi11111122 to su skor kanaliky...a na hornom je farba rozpita a vtecena do kanalika. Nie su to pozitivne testiky. Preto aj pisu...do kolko minut....sa ma brat vysledok.... 🙂

darinkazv
16. feb 2016

@butterfly333
@luta13 dakujem.raz to snad vyjde.teraz si nemyslim,ze sa zadarilo

9naty9
16. feb 2016

Ahojte baby, potrebujem od vás radu či tam aj vy niečo vidíte, na originál fotke to nie je vôbec vidno nedalo sa mi to zachytiť poriadne ale na dennom svetle to vidieť bolo 😉

meli8412
16. feb 2016

@9naty9 upravena fotka je zbytocna, negativ moze vytiahnut aj kanalik. Skus radsej z ranneho mocu. Uz ti meska ms?

lanci23
17. feb 2016

Ahojte baby. Potrebujem pomoct, uz som fakt zufala. Je mozne otehotniet ak mam neskoru ovulaciu? Ax niekedy 22-24 den? A o 7 dni pise ze mam dostat menzes? Vsade sa pise ze treba minim. 10 dni aby sa uhniezdilo. ☹

michhaela
17. feb 2016

@lanci23 Nemala by si stresovat hlavne byť v klude a všetko nechať voľné plynúť ono to vie kedy má prísť.......Prečo asi pár dievčat dostane menstruaciu a predsa sa zahniezdi lebo bola ovulacia neskoršie...Je to individuálne záleží ci to embrio dobre zavrta do maternice a ked nie následne ide von ked príde menzes....Všetko ma svoj čas,osud ked budeš veriť raz budeš v tehu....😉 možno aj druhý ci tretí 😉

bridgetfidget
17. feb 2016

@michhaela pri vsetkej ucte, radsej ziadne rady ako taketo, hlavne byt v klude a treba len verit :/ ???? OMG!

@lanci23 moze ist o defekt lutealnej fazy, neskora ovulacia nevadi, ale tych 10 dni po ovulacii by malo byt (niekedy staci aj 8-9, ale to je skor vynimka); porozpravaj sa s lekarom, tvoj cyklus sa da upravit; ak lekara nechces 'zatazovat', skus vitex a macu, mne pomohlo vratit cykly do normalu, necakaj okamzite, trva to dva-styri cykly, mne zafungovali, neviem ako inym

nataly12345
17. feb 2016

Baby nikdy sa netreba vzdávať a prepadat stresu, hlavne stres je veľký nepriateľ. Tiež som mala skorý potrat, následne čistenie maternice, 3 mesačná pauza, potom opäť biochemické tehu a teraz 2 mesiace problémy s cystami ☹ a to všetko V priebehu pol roka. Ale viem že sa to podarí a možno už tento mesiac ☹ stále treba veriť

nataly12345
17. feb 2016

Baby nikdy sa netreba vzdávať a prepadat stresu, hlavne stres je veľký nepriateľ. Tiež som mala skorý potrat, následne čistenie maternice, 3 mesačná pauza, potom opäť biochemické tehu a teraz 2 mesiace problémy s cystami ☹ a to všetko V priebehu pol roka. Ale viem že sa to podarí a možno už tento mesiac 😉 stále treba veriť

nataly12345
17. feb 2016

@bridgetfidget ahoj 🙂 tu Macu máš V akej forme. Lebo ja mam prášok a pravdupovediac nedokážem to piť tak strašne mi to chuti a smrdí, skúšala som všeličo ale vzdala som to. Premýšľala som že si kúpim tablety

bridgetfidget
17. feb 2016

@nataly12345 ja mam pilulky (ovalne leskle tabletky), vecer ti mozem napisat znacku, ak chces, ked pridem domov

Ja som tak mala vitex, tekuty, a teda to sa mi zaludok obratil hned, tak som tiez presedlala na pilulky

bridgetfidget
17. feb 2016

@nataly12345 a niekedy verit nestaci, niekedy treba byt proaktivny a hladat a pytat sa a skusat; ja neverim na silu stresu, to by zena musela byt uplne na prasky, Aby to malo vplyv (a ani tak nie, ved kolko tehotnych zaziva stresy, a kolko zien otehotnie ked su pod natlakom stresu); jedine uznam, ze cyklus je ciastocne ovplyvneny stresom, ale nie dlhodobo (pokial za zaroven nejedna aj podvyzivu)

butterfly333
17. feb 2016

@nataly12345 ja si macu davam každe rano do smoothy skus to tak nieje to tak citit aje to výborne -

piacere
17. feb 2016

@lanci23 pokiaľ máš reálne ovuláciu až na 22-hý deň, čo nie je nič zlé a môže byť, niektoré ženy proste majú takto dlhé cykly, tak by si mala mať cca 35-dňový cyklus. A to je v poriadku, lebo síce je cyklus dlhší, lebo je ovulácia neskôr, ale po ovulácii máš priemerne tých 13 dní, kým dostaneš mrchu... a to má vajíčko čas sa uhniezdiť v maternici, ak sa oplodní. Pokiaľ ale máš ovuláciu na 22-hý deň (odsledované bazálnou teplotou, hlienom, ovu testami atď... proste vieš "isto", že ovu bola vtedy) a následne napr. dostaneš mrchu na 28. deň, tak to nie je v poriadku, pretože to znamená, že máš málo "poovulačného" hormónu, kt. práve zabezpečuje to, že vajko sa uhniezdi a udrží a skôr, než sa stihne uhniezdiť je vyplavené predčasným menštruačným krvácaním.... ale toto všetko sa dá zistiť u gynekológa hormonálnym profilom a dá sa to liečiť správne nasadenými liekmi (duphaston atď. ) ....

A áno, treba veriť a nechať tomu čas, ale pokiaľ je tam reálny problém, tak žena neotehotnie, kým sa nezačne riešiť, aj keby sa na hlavu postavila... a že niektoré ženy otehotnejú cyklus pred umelým oplodnením je skutočne zázrak prírody a určite aj vyrovnanej psychiky (lebo z nej opadne strach, stres, lebo ide na umelé a prestane riešiť neschopnosť prirodzene otehotnieť), ale to je tak malé percento, že pokiaľ mám možnosť ísť na vyšetrenie a mám dobrého gynekológa, kt. problém odhalí a následne rieši, tak nie je dôvod váhať....

Držím palce!

bambulka271
17. feb 2016

Zase nic :(

nataly12345
17. feb 2016

@butterfly333 ďakujem za tip, vyskúšam 🙂 ja som si dávala do kávy ale aj tak mi to nechutilo. Teraz beriem Nosifol a striedavo pijem čaje Alchemilkaea Myši chvost 🙂

adela232
17. feb 2016

Ahojte tak aj tu pridám foto. Čo si o tom myslíte?

nataly12345
17. feb 2016

@bridgetfidget máš pravdu s tým stresom, pokiaľ má žena dlhodobo problémy zdravotné tak pozitívne myslenie nestačí a treba to riešiť a hľadať príčinu. Bohužiaľ dnes sa máloktorý doktor začne skoro zaoberať problémom. Ženu začnu riešiť až po dvoch - troch potratoch alebo keď minimálne rok sa nedarí počať. Ja mám dobrú lekárku ale už má veľa pacientov a to sa odráža na práci ☹ na otázku prečo sa mi tvoria cysty som dostala odpoveď že to je fyziologické. No nezdá sa mi že fyziologické môže byť 3 týždňové krvácanie dva mesiace po sebe...
Počkám ešte aký bude ďalší cyklus a uvidím či nezmenim lekárku.
Môžeš mi potom napísať do správy názov tej tabletkovej macy? Ďakujem 🙂

nataly12345
17. feb 2016

@adela232 a MS už mešká? Lebo je tam slabá čiarka a ked som foto zvacsila zdala sa mi trošku do ružova ale môže to byť aj kanálik.

adela232
17. feb 2016

@nataly12345 Už 9 dní meška stale čakam a furt nič ale mavam dlhšie cykly 33,34 ale už sa mi to zda dlho

meli8412
17. feb 2016

@adela232 keby si mala ratat ten 33-34 dnovy cyklus, potom ti kolko meska?