icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nataly12345
17. feb 2016

@adela232 no pri takom dlhom meškaní už by mala byť silnejšia čiarka. Vieš kedy si mala ovulku?

adela232
17. feb 2016

@meli8412 3,4 dni

adela232
17. feb 2016

@nataly12345 Ved prave neviem som necelych 9 mesiacov po pôrode a ešte mi hapruje cyklus nie je celkom pravidelny... tazko povedat

nataly12345
17. feb 2016

@adela232 tak potom asi ostáva len čakať a skúsiť testovať neskôr, alebo keď nepríde MS a testy budú negatívne skočiť ku lekárke. Držím palce 🙂

adela232
17. feb 2016

@nataly12345 Vďaka 🙂

anitu
17. feb 2016

Ahojte zname moje.Tak som opat snazilka.Tehotenstvo na ktore som cakala dva a pol roka sa skoncilo missed abort ☹zacinam odznova

bridgetfidget
17. feb 2016

@anitu aka smutna sprava, je mi to velmi luto. Vela sil xxx

lia1234
18. feb 2016

@dzanem @piacere @mawiya Ahojte baby, obraciam sa na Vas este s jednou otazockou. Ak som spravne pochopila mali ste tiez biochemicke tehu. Po tom ako sa Vam spustila MS mali ste ju taku ako ostatne mesiace alebo silnejsiu resp. slabsiu? Pisem lebo mne sa zda, ze je slabsia a neviem ci nebudem musiet ist na kyret. Dakujem za odpoved.

piacere
18. feb 2016

@lia1234 ja som mala pri obidvoch biochem. mrchu takú ako stále (ale ja bežne mávam silnú mrchu). Možno by som sa na tvojom mieste po menštruácii objednala na gynekológiu, nech ťa skontroluje sonom... povedz, že si mala pozitívny test, ale dostala si menzes, ale bol slabý... urobí sono a budeš vedieť, či je všetko ok.

sisi11111122
18. feb 2016

@niky1141997 ahoj dnes som bola u lekára a zobral mi krv lebo že mám veľmi Vysoko sliznicu na to že mám po menštruácii... Som zvedavá

sara34valentina
18. feb 2016

@lia1234 mozno.len spinis....nerob sama uzavery ked nevies co sa presne deje.....mozes byt tehu a spinis.... Alebo sa to vyplavuje co by malo byt silnejšie.... Možno.cysta....mimomaternicove..

Je vela moznostiiiii.....chod na gyn...
.ak.mas slabunku urob tehu test a sup na gyn mozno si tehu drzim palce

matulikm
18. feb 2016

Babuľky, otázočka 🙂 kedy si mám vlastne robiť test? Ide o to, že mám mršku nepravidelnú, rozhádzaný cyklus mam. Tak neviem, kedy si môžem urobiť test. Čítala som tu na fóre, že až keď mešká, vtedy je to vraj najideálnejšie, ale pri mojom cykle je to ťažké určiť. Robila som si už zopár testov, naposledy cca pred 14-16 dňami. Bol negatívny. Od vtedy sme mali nechránený sex, začala som piť INOFOLIC cca už 10 - 12 dní. A posledné 3-4 dní ma bolia prsia. Sem tam mi je slabo a nevoľno. No nemám pocit, žeby mala prísť mrška..ale už som aj včera písala, že test som si teraz nerobila.

mawiya
18. feb 2016

@lia1234 ahojky ja som mala slabšiu ale dlhšiu. normál mávam tak 4 dni a vtedy 6. Ale hneď po skončení by ťa mala gynekologička ešte kuknúť sonom a zobrať krv na hcg či náhodou nerastie. v prípade, že by si dostala kŕče, bolesti tak hneď na urgent - aby vylúčili mimomaternicové. Ale myslím, že čistenie netreba.

niky1141997
18. feb 2016

@sisi11111122 Ahoj...to vážne?? Joj..držím ti palčeky aby ti to vyšlo.Hneď mi potom daj vedieť 😊

dzanem
18. feb 2016

@lia1234 ja som mala silnu a velke bolesti

sisi11111122
18. feb 2016

@niky1141997 neverím tomu. Lebo ak naozaj som tak budem patriť do skupiny kvapôčky lásky :D je to celé čudné...on povedal že to vyzerá že som tehotná ale zároveň to tak byť nemusí...uvidíme Z výsledku krvi....som zvedavá veľmi musím čakať až do pondelka :D ale neverím že som...

niky1141997
18. feb 2016

@sisi11111122 Moja...ver si 😊 uvidíš ako ti to dopadne v pondelok..ja som tiez bola nedočkavá...hlavne buď v klude 🙂

meli8412
18. feb 2016

@sisi11111122 Drzim palce, dost neskoro budes mat vysledky. Ja som mala po 3 hod.hotove vysledky. Keby aspon zajtra... Potom daj vediet

sisi11111122
18. feb 2016

@niky1141997
@meli8412..... Uvidíme... Až v pondelok lebo teraz nerobí...on vravel že dobré že som prišla že keby náhodou mimo bolo dúfam že nie...iba toho sa bojím...lebo ma poboluje podbrusko ale neje to nič strašné...a nie je to stále.... Ale Niekedy cítim také pobolievanie...test už nerobím určíte by bol negatívny keďže na sono nič vidieť nebolo iba tu sliznicu... Uvidím bude to dlhý víkend :/ 🙂

adela232
18. feb 2016

Čaute. Tak tehotná nie som dnes po 10 dňoch meškania mrcha prišla. Teraz už budem vedieť že ani duch nič neznamená. Ale som rada bolo by toho na mňa moc. Raz však ešte budem chcieť mať bábo, ale ešte si počkáme. Držím palce Vám baby tie ktoré túžite sa stať maminkami nech to podarí a nech sa môžete tešiť pretože čakať bábätko je ta najkrajšia vec v živote ženy. Majte sa pekne 🙂

juland
18. feb 2016

@anitu Je mi to strasne luto. Vydrz moja, bud silna... Mozem sa opytat co sa stalo? Ved si cakala babo na jul... :(

anitu
18. feb 2016

@juland dakujem.no termin som mala 5.august.zamlknuty potrat.nevedia z coho.bol to krasny pocit byt tehotna a teraz mozem zacat odznova..

baby213
18. feb 2016

Ahojte babule,ja som tiez taky tichy sledovatel tejto temy.Syn sa nam "podaril" po pol roku snazenia,cele tehu bolo rizikove,nakoniec pre tazku preklampsiu isiel sekciou,no je zivy a zdravy.A uz vyse roka kresli bocianovi listy ze chce braceka.Aj pani ucitelky v skolke uz mi gratulovali k tehu , tak som trapne vysvetlovala ze nie,to mam take brucho nornalne 😂s manzelom sme si povedali ze jedno dietatko nam staci...ale nehak mi to neda a tak po silvestri skusame na plny plyn.Ja som na poslednom teste ani ducha nemala teda ja som chcela vidiet aj co tam nebolo ale mm zd neblni sak tam nic neni 😐
anitu @ je mi to velmi luto drzim Ti velmo moc palceky!

baby213
18. feb 2016

Ps: krize bolia ako slak podbrusko tiez ale mrcha az za 10dni ma prist...ze by tak skoro PMS?

matulikm
18. feb 2016

@baby213 no, aj mna bolia kríže, prsia tak bolia, že konec, ale bruško vôbec nie tak, ako pred mrškou...

dothy1
19. feb 2016

zdravím vás dievčatá, pridám vám fotku dnešných testov, zelený je ovulačný ostatné sú tt
Sú na tých dvoch testoch duchovia alebo kanáliky? Dlho som čítala túto tému a teda viem, že niektoré testy radi kanálikujú, jedným z nich aj fialový mamatest, ktorý som aj ja použila. Som 11DPO a čiarka sa objavila na mamateste takmer okamžite, aj keď je slabučká..ako test vyschol vidieť ju ešte menej. Druhý test je Dr. Max, tam vyšiel malý tienik do limitu a posledný test je od lauritky a ten je myslím úplne biely a negtívny. Teraz len čakať či bude silnieť alebo nie?

wikyi
19. feb 2016

@dothy1 ja som dnes babam ukazovala mamatesty testovane v cistej vode! Nedalo mi to...
A taky je vysledok, priebeh testovania a druha fotka fotena do 2 minut.. Neviem, tvoj ale vyzera ze je pekne ruzovy .. No posud sama... 🙂

wikyi
19. feb 2016

@dothy1 mas to pekne ruzove aj maxa 🙂 a ten neduchuje, a dokonca aj na spodnom sa mi daco marii 🙂
Drzim prsteky

piacere
19. feb 2016

@dothy1 myslím, že máš pozitívne testy 🙂 Čiarky sú pekne ružové aj ovulačný je pozitívny, čo je dobré znamenie. Tie od lauritky testy sú tuším s citlivosťou 25, tak tam je ešte na ducha čas 🙂 Skús zajtra alebo v nedeľu, mal by pekne zosilnieš 🙂 (ja osobne by som testla už zajtra, pri obidvoch synoch som mala v týchto začiatkoch testovania pekne viditeľné rozdiely na testoch už zo dňa na deň, resp. z večera do rána 😅 ) Držím palce!

sisi11111122
19. feb 2016

@niky1141997
@meli8412 od včera večera spinim... Môže to byť Z vyšetrenia?