Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dievčence ja sa tak tešíííím, aj keď sa tešiť nechcem, kým to nebude isté, držte palce, ďakujem Vám všetkým 🙂)))))
ahojte baby 😊 tak som dnes volala na gyn a moj lekar tento tyzden nerobi. takze ma vysetrenie caka az 3.3. vraj si mam dovtedy spravit este aspon jeden test. ze vraj je to skoro a nic by este nevedeli... takze este 10dni v neistote.... 😔😔😔
@bobulazelena nebud smutna...mne tiez nikdy neduchovali testiky az teraz, ale to som uz citila, pretoze mi nechutila kava 🙂, trosku krce do lytok ma chytali a boleli ma bradavky od ovu...
Predtym som asi mesiac chodila pravidelne cvicit 3x krat do tyzdna 🙂, jedla som viac zeleniny a popri tom som brala Clostylbegit a bola sledovana gyn., ktoru som mala teraz prvy mesiac. Od starej som odisla 🙂
@bobulazelena nic s z toho nerob,ja mam tiez vsetky iba s jednou ciarkou.Ani ich sem nepridavam. Hlavu hore verim ze coskoro to pride 🙂
@baby213 to ani ja nepridavam...lebo na tych mojich ani pri neviem akej analyze druha ciarka nie je
Ja by som to ani nesurila.Len z nasho okolia sme mali ako prvi babo a za tych pat rokov maju vsetci co mali po nas jedno uz aj druhe.Krispindolina mam pocit ze som zaspala na vavrinoch a teraz to uz tak kahko nepojde. Ked uz som mohla mat argument na skodoradostne: "uz sme vas predbehli" tak sa nam to druhe babatko nie a nie podarit ☹ a maly stale kresli bocianovi surodenca...waaa cele zle
Viete co bambulky?ako to tu tak sledujem,pride mi to ako videohra.Ze prekonavame rekazky ako zly den unava dieta s nami v posteli len aby sme zarobili,stale testiky robime a ked pride mrchana tak GAME OVER.Cakame kym mozme "hrat" nanovo.Pricom kazda chceme // aby sme "postupili do dalsieho levelu" heh
@bobulazelena nemozem napisat ze bud rada ze nemas taku prekazku v posteli lebo to neni pravda,ja som nesmierne rada, len pat rocny chlapec uz vnima a tak mame nenej casu na keksik.Aj ked darmo je ovulka ked 5x vyleze zo svojej postele s vyhovorkami od vymyslu sveta a potom ze jeho uz presuel spanok a chce pozerat televizor s nami a potom s nami zaspi. Ale ty to skus to zatial brat ako vyhodu ze mate na utumutu viac casu 😀
Ahojky baby, dnes som si robila testik a druha ciarka je slabucka. Na to som si urobila hned dalsi a zase slabunka myslite ze mozem byt tehotna? Normalne by som mala dostat o tyzden mnenst. Boleati v brusku mam od min.tyzdna. Prosim poradite mi?
Davam uz asi po 15 x nacitavat foto no nechce mi to nacitat skusim este nejako inac momenticek ;)

@katariiiina AHOJ ... ja vydim peknu ciarocku ....