icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzannaaa
21. feb 2016

@katariiiina AHOJ ... ja vydim peknu ciarocku ....

lenkaplienka
21. feb 2016

@katariiiina aj ja tam vidim krasny narodeninovy darcek 👍

katariiiina
21. feb 2016

Dievčence ja sa tak tešíííím, aj keď sa tešiť nechcem, kým to nebude isté, držte palce, ďakujem Vám všetkým 🙂)))))

annaarkadjevna
22. feb 2016

ahojte baby 😊 tak som dnes volala na gyn a moj lekar tento tyzden nerobi. takze ma vysetrenie caka az 3.3. vraj si mam dovtedy spravit este aspon jeden test. ze vraj je to skoro a nic by este nevedeli... takze este 10dni v neistote.... 😔😔😔

zuzuzuzka
22. feb 2016

@mima177 ja som nevydrzala a spravila dnes....posledny test, co som mala 🙂

zuzuzuzka
22. feb 2016

Nepridalo mi fotku, tak este raz 🙂
Zajtra ma prist MS, ale tak hadam ju neuvidim uz pekne dlho :P

misel0806
22. feb 2016

@zuzuzuzka gratulujem... Mrska pojde na 9 mesiacov na dovolenku😀 takze sup k lekarovi😀

zuzuzuzka
22. feb 2016

@misel0806 chystam sa dnes po praci ;)

misel0806
22. feb 2016

@zuzuzuzka drz sa😀😀😀

meli8412
22. feb 2016

@zuzuzuzka Gratulujem! Mrchu cakaj az o vyse rok, ak neratam sestonediel 🙂

adria88
22. feb 2016

@zuzuzuzka super, gratulácia z mojej strany 😉 ja už len čakám na to, kedy budem môcť testovať tiež... 😎 😝

bobulazelena
22. feb 2016

Ach baby ja ani lrn ducha nikdy nemam. Vzdy snehobiely...

zuzuzuzka
22. feb 2016

@bobulazelena nebud smutna...mne tiez nikdy neduchovali testiky az teraz, ale to som uz citila, pretoze mi nechutila kava 🙂, trosku krce do lytok ma chytali a boleli ma bradavky od ovu...
Predtym som asi mesiac chodila pravidelne cvicit 3x krat do tyzdna 🙂, jedla som viac zeleniny a popri tom som brala Clostylbegit a bola sledovana gyn., ktoru som mala teraz prvy mesiac. Od starej som odisla 🙂

baby213
22. feb 2016

@bobulazelena nic s z toho nerob,ja mam tiez vsetky iba s jednou ciarkou.Ani ich sem nepridavam. Hlavu hore verim ze coskoro to pride 🙂

adria88
22. feb 2016

@bobulazelena neboj, určite raz budú //... možno už čoskoro 😉

bobulazelena
22. feb 2016

@adria88 @baby213 @zuzuzuzka
Diky baby, ved ja viem ze vlastne je to nakoniec lepsie, ako ked sa niekto tesi a potom z toho nic nie je. Len tento mesiac som fakt dufala...no jo treba sa sustredit do buducnosti asi.

bobulazelena
22. feb 2016

@baby213 to ani ja nepridavam...lebo na tych mojich ani pri neviem akej analyze druha ciarka nie je

baby213
22. feb 2016

Ja by som to ani nesurila.Len z nasho okolia sme mali ako prvi babo a za tych pat rokov maju vsetci co mali po nas jedno uz aj druhe.Krispindolina mam pocit ze som zaspala na vavrinoch a teraz to uz tak kahko nepojde. Ked uz som mohla mat argument na skodoradostne: "uz sme vas predbehli" tak sa nam to druhe babatko nie a nie podarit ☹ a maly stale kresli bocianovi surodenca...waaa cele zle

baby213
22. feb 2016

@bobulazelena nech uz pride mrchana a zacneme opat nanovo 😊tesim uz

baby213
22. feb 2016

Viete co bambulky?ako to tu tak sledujem,pride mi to ako videohra.Ze prekonavame rekazky ako zly den unava dieta s nami v posteli len aby sme zarobili,stale testiky robime a ked pride mrchana tak GAME OVER.Cakame kym mozme "hrat" nanovo.Pricom kazda chceme // aby sme "postupili do dalsieho levelu" heh

bobulazelena
22. feb 2016

@baby213 ja zatial nemam ani jedno ☹ nema mi co prekazat v posteli 🙂

baby213
22. feb 2016

@bobulazelena nemozem napisat ze bud rada ze nemas taku prekazku v posteli lebo to neni pravda,ja som nesmierne rada, len pat rocny chlapec uz vnima a tak mame nenej casu na keksik.Aj ked darmo je ovulka ked 5x vyleze zo svojej postele s vyhovorkami od vymyslu sveta a potom ze jeho uz presuel spanok a chce pozerat televizor s nami a potom s nami zaspi. Ale ty to skus to zatial brat ako vyhodu ze mate na utumutu viac casu 😀

baby213
22. feb 2016

@adria88 adri a vy ste sa kedy rozhodli mat druhe?mala ma uz 8rokov?

adria88
22. feb 2016

@baby213 ano, v októbri mala 8... my pár mesiacov sa len snažíme, ale chceli by sme ešte súrodenca pre ňu, trošku neskôr, ale predsa 😉 tak uvidíme, či sa zadarí :-]

liah15
22. feb 2016

@zuzuzuzka jeeeeej..gratulujeeeerm..to je jasne pozitivny. Tesim sa s tebou ♡

baby213
22. feb 2016

@adria88 drzim palceky nech sem co najskor pridas pozitivny test!

dencamet_21
22. feb 2016

Ahojky baby, dnes som si robila testik a druha ciarka je slabucka. Na to som si urobila hned dalsi a zase slabunka myslite ze mozem byt tehotna? Normalne by som mala dostat o tyzden mnenst. Boleati v brusku mam od min.tyzdna. Prosim poradite mi?

butterfly333
22. feb 2016

@dencamet_21 ukaž nam sem testík,

dencamet_21
22. feb 2016
dencamet_21
22. feb 2016

Davam uz asi po 15 x nacitavat foto no nechce mi to nacitat skusim este nejako inac momenticek ;)