icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dencamet_21
24. feb 2016

@wikyi dakujem velmi pekne. Dam vam vediet ako som dopadla🙂

annaarkadjevna
24. feb 2016

baby, moj testik z dnesneho rana. 😊 myslim, ze je to uz jasne. neviem sa dockat 3.3, nech to uz mam cierne na bielom. 😊

diabliq6666
24. feb 2016

@annaarkadjevna je to tam🙂 gratulka🙂

bobulazelena
24. feb 2016

@annaarkadjevna jeeej ja ti tak zavidim...ale v dobrom samozrejme... 😉

annaarkadjevna
24. feb 2016

@diabliq6666
@bobulazelena dakujem vam baby 😊

diabliq6666
24. feb 2016

juuuj babule...ja sa tak tesim z kazdeho pozitivneho testu akokeby bol moj vlastny🙂

bambulka271
24. feb 2016

Ahojte.Od novembra sa snazime o babatko no nedari sa nam.Minuly mesiac sa mi nejako zmenil cyklus mala som ms dva krat do mesiaca a posledna bola od 29.1. Mam kalendar ktory mi vzdy oznami kedy ma prist aj pri takychto zmenach a teraz mi ukazuje ze uz dva dni meska..myslite ze sa da na to spolahnut?Je nejaka sanca ze by sa podarilo tehu?

nataly12345
24. feb 2016

Toľko pozitívnych testov 🙂 teším sa s vami

katariiiina
24. feb 2016

Krásny deň žienky, dnes má môj manžel narodeniny (32) a tu je môj darček pre neho🙂 Ešte nemáme deti, takže je to pre nás nový level v živote..Nemám to síce potvrdené od lekárky, ale myslím, že "duch" sa zmenil na skutočnosť, veľmi veľmi veeeeeľmi sa teším, hlavne na jeho výraz tváre 🙂 Tak veľmi Vám prajem, aby ste každá do poslednej čo tu je, čo najskôr prežívali takú radosť, ako ja teraz 🙂

butterfly333
24. feb 2016

@katariiiina Super krásny darček moooc gratulujem a prajem krasne a zdravé tehulkovanie. 😉

sfera
24. feb 2016

Ahojte...moj dnesny test vidi tam niekto nieco okrem mna....mm tvrdi ze nic, tak neviem ci len ja tam chcem nieco vidiet

lienka182
24. feb 2016

Ahojte kocky, tak tehu potvrdene od lekara 😊 babo som uz videla na ultrazvuku aj so srdieckom 😊 drzim Vam vsetkym prsty nech sa tiez podari...

butterfly333
24. feb 2016

@lienka182 Gratulujem k srdiečku 😉

baaambulkaa
24. feb 2016

@sfera niečo slabulinké tam v istých uhloch je, ale môže to byť len kanálík...zopakuj o pár dní

kristinka28
24. feb 2016

@bambulka271 aky je to kalendar prosim tta dakujem

lienka182
24. feb 2016

@butterfly333 dakujem 😊😊😊

karmela
24. feb 2016

@sfera niečo slabučké tam je,držím palce aby silnela čiaročka. 🙂 Už ti meška či pred ms maš?

kakatulik
24. feb 2016

@bambulka271 teto appka ma jednu chybu,ze vyznaci ovulku uz v den pozitívneho ovu testu.

131313
24. feb 2016

@bambulka271 na ziadnu appku sa neda spolahnut..

zuzannaaa
24. feb 2016

@sfera cirocka tam je ... ale tasko povedat este to moze byt kanalik a aj tehu .... urcite uz o par dni budes vediet vysledok 🙂 DRZIM PALCE

piacere
24. feb 2016

@bambulka271 ja si značím cyklus na fertilityfriend, aby som vedela, kedy mám "madam" očakávať (keďže o dieťa sa nesnažíme, ani už nebudeme... je to vyslovene pre moju potrebu vedieť, kedy príde mrcha, keďže mávam cykly rôzne dlhé). A podľa tejto stránky (robí priemer z poznačených minulých cyklov) mávam napr. ovu (priemerne) na 13 deň cyklu.... ale reálne mávam od 10-tého do 16-tého - kedy ako 🙂 Takže na žiadnu aplikáciu sa nedá spoľahnúť... ak ti "mešká" mrcha (možno mešká, možno si to len myslíš a ovu bola posunutá, takže reálne mrcha nemešká)... treba urobiť test.... ak bude negatívny, vyčkaj týždeň, test zopakuj, ak bude opäť negatívny, po dvoch týždňoch meškania treba navštíviť gynekológa 🙂 Urobí sono vyvráti/potvrdí tehu, popr. pichne vyvolávačku....

balambi
24. feb 2016

Ahojte kočky, aké máte skúsenosti s mamatestom? Pred 2 dňami som si robila test a tam niečo vykúkalo, ale neviem, či to bol duch alebo kanálik, včera mamatest negat, dnes ráno tiež, no iný test /neviem značku, lebo som ich vybrala z krabičky a tú zahodila ešte minulý mesiac, nech nezavadzia /tak na ňom tiež niečo slabé bolo...tak neviem, či to bol len kanálik, alebo veriť tým mamatestom. Je mi jasné že ukáže len čas, ale keď ja som taaaaak zvedavá 😀 😀 😀

@sfera niečo slabučké tam je, tak nech silnie 🙂 som na tom podobne 🙂

butterfly333
24. feb 2016

@balambi mne mamatesty vždy duchovali ja im už neverím no možno to nieje tvoj prípad.

balambi
24. feb 2016

@butterfly333 mne práve tie vyšli snehobiele a 2 iné duchovali.

piacere
24. feb 2016

@balambi ak by na tom teste spred dvoch dní bol tehotenský duch, teda zachytené hcg, aj keď minimálne, tak dnes by už bol test pekne pozitívny, proste by bolo vidieť, že hcg pekne stúpa, pretože v začiatkoch stúpa hcg dosť rapídne každé 2-3 dni a pri týchto "duchoch" to naozaj vidieť dosť výrazne... čiže jeden deň ledva viditeľný duch, za dva dni pekne pozitívny test, lebo hcg skočí napr. z 60 jednotiek na 150.... a za dva dni zase na 400 atď. ... Neostáva ti fakt nič iné, iba zopakovať test zase za dva dni, popr. zajtra a to už musí byť jasne pozitívny (ak je to tehu a to predvčerom bol hcg duch 🙂 ) Držím palce.

balambi
24. feb 2016

@piacere vidíš, to máš pravdu. tak som mala pekný kanálik 😒 no nič, už netestujem, počkám na mrchaňu a hotovo.

piacere
24. feb 2016

@balambi nezúfaj 😉 lebo síce to pred dvomi dňami mohol byť kanálik, ale "to" dnes mohol byť reálny tehu duch 😉 takže ešte vždy je nádej... a vlastne nádej je až do chvíle, keď nepríde mrcha 🙂 Hlavu hore 😉

balambi
24. feb 2016

@piacere dakejem,uvidime 🙂 toto je dnesny dusik

karmela
24. feb 2016

@balambi vidieť tam fakt niečo..Tak nech je to ten pravý tehu duch 🙂