Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@annaarkadjevna je to tam🙂 gratulka🙂
@annaarkadjevna jeeej ja ti tak zavidim...ale v dobrom samozrejme... 😉
@diabliq6666
@bobulazelena dakujem vam baby 😊
juuuj babule...ja sa tak tesim z kazdeho pozitivneho testu akokeby bol moj vlastny🙂
Ahojte.Od novembra sa snazime o babatko no nedari sa nam.Minuly mesiac sa mi nejako zmenil cyklus mala som ms dva krat do mesiaca a posledna bola od 29.1. Mam kalendar ktory mi vzdy oznami kedy ma prist aj pri takychto zmenach a teraz mi ukazuje ze uz dva dni meska..myslite ze sa da na to spolahnut?Je nejaka sanca ze by sa podarilo tehu?
Toľko pozitívnych testov 🙂 teším sa s vami
Krásny deň žienky, dnes má môj manžel narodeniny (32) a tu je môj darček pre neho🙂 Ešte nemáme deti, takže je to pre nás nový level v živote..Nemám to síce potvrdené od lekárky, ale myslím, že "duch" sa zmenil na skutočnosť, veľmi veľmi veeeeeľmi sa teším, hlavne na jeho výraz tváre 🙂 Tak veľmi Vám prajem, aby ste každá do poslednej čo tu je, čo najskôr prežívali takú radosť, ako ja teraz 🙂
@katariiiina Super krásny darček moooc gratulujem a prajem krasne a zdravé tehulkovanie. 😉
Ahojte kocky, tak tehu potvrdene od lekara 😊 babo som uz videla na ultrazvuku aj so srdieckom 😊 drzim Vam vsetkym prsty nech sa tiez podari...
@lienka182 Gratulujem k srdiečku 😉
@sfera niečo slabulinké tam v istých uhloch je, ale môže to byť len kanálík...zopakuj o pár dní
@bambulka271 aky je to kalendar prosim tta dakujem
@butterfly333 dakujem 😊😊😊
@bambulka271 teto appka ma jednu chybu,ze vyznaci ovulku uz v den pozitívneho ovu testu.
@bambulka271 na ziadnu appku sa neda spolahnut..
@bambulka271 ja si značím cyklus na fertilityfriend, aby som vedela, kedy mám "madam" očakávať (keďže o dieťa sa nesnažíme, ani už nebudeme... je to vyslovene pre moju potrebu vedieť, kedy príde mrcha, keďže mávam cykly rôzne dlhé). A podľa tejto stránky (robí priemer z poznačených minulých cyklov) mávam napr. ovu (priemerne) na 13 deň cyklu.... ale reálne mávam od 10-tého do 16-tého - kedy ako 🙂 Takže na žiadnu aplikáciu sa nedá spoľahnúť... ak ti "mešká" mrcha (možno mešká, možno si to len myslíš a ovu bola posunutá, takže reálne mrcha nemešká)... treba urobiť test.... ak bude negatívny, vyčkaj týždeň, test zopakuj, ak bude opäť negatívny, po dvoch týždňoch meškania treba navštíviť gynekológa 🙂 Urobí sono vyvráti/potvrdí tehu, popr. pichne vyvolávačku....
Ahojte kočky, aké máte skúsenosti s mamatestom? Pred 2 dňami som si robila test a tam niečo vykúkalo, ale neviem, či to bol duch alebo kanálik, včera mamatest negat, dnes ráno tiež, no iný test /neviem značku, lebo som ich vybrala z krabičky a tú zahodila ešte minulý mesiac, nech nezavadzia /tak na ňom tiež niečo slabé bolo...tak neviem, či to bol len kanálik, alebo veriť tým mamatestom. Je mi jasné že ukáže len čas, ale keď ja som taaaaak zvedavá 😀 😀 😀
@sfera niečo slabučké tam je, tak nech silnie 🙂 som na tom podobne 🙂
@balambi mne mamatesty vždy duchovali ja im už neverím no možno to nieje tvoj prípad.
@butterfly333 mne práve tie vyšli snehobiele a 2 iné duchovali.
@balambi ak by na tom teste spred dvoch dní bol tehotenský duch, teda zachytené hcg, aj keď minimálne, tak dnes by už bol test pekne pozitívny, proste by bolo vidieť, že hcg pekne stúpa, pretože v začiatkoch stúpa hcg dosť rapídne každé 2-3 dni a pri týchto "duchoch" to naozaj vidieť dosť výrazne... čiže jeden deň ledva viditeľný duch, za dva dni pekne pozitívny test, lebo hcg skočí napr. z 60 jednotiek na 150.... a za dva dni zase na 400 atď. ... Neostáva ti fakt nič iné, iba zopakovať test zase za dva dni, popr. zajtra a to už musí byť jasne pozitívny (ak je to tehu a to predvčerom bol hcg duch 🙂 ) Držím palce.

@wikyi dakujem velmi pekne. Dam vam vediet ako som dopadla🙂