Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ach tie negativne testy :'(
Tak mrchana dorazila o 3dni skor.Prvi krat som rada,lebo maly chytil "piatu chorobu" a virus sa moze dostat z matky cez placentu k babatku.Je to nebezpecne.No aspon to budeme mat za sebou.Tak zaciname nanovo.Drzte palce snad uz aj ja pridam dajakeho ducha 🙂
@sfera podľa mňa by to bola náhoda, že je na každom jednom kanalik.... ešte asi treba čakať, ale silno držim palce, nech je to tehu 🙂
@bobulazelena pobehala a sme obaja v poriadku
@butterfly333 niekedy ma clovek pocit, ze to je este horsie,lebo ked je vsetko v poriadku tak sa v podstate nikam neposuvame
@bobulazelena tak to áno už neviem čo kupit čo by pomohlo tak to radšej neriešim a hotovo,Možno pomože zmena prostredia zmena prace neviem.
@butterfly333 no ved to...ono kazdy radi nad tym nepremyslat,ale tak prvy rok som nad tym nerozmyslala a k nicomu to neviedlo... A teraz sa mi nad tym nerozmyslat uz nedari
Ked treti den meska mrcha mozem test urobit kedykolvek cez den?
@bambulka271 najlepsie z ranneho mocu.
@kakatulik Lebo na kazdom sa pise ze kedykolvek pocas dna ..ale dakujem
@bambulka271 áno, ak ti mrcha mešká môžeš aj počas dňa. Ja som už dva-tri dni pred termínom mrchy mala pozitívny test aj večer, či na obed....
@bambulka271 jaaaj,tak potooom,ale hovori sa ze vseobecne je nalepsie testovat rano,hlavne v skorých stadiach.
Ale je mi jasne ze tam nic nevidite pravdepodobne 😀
Urobim este rano a ked nic tak nic, ideme dalej 😊
@wikyi nic tam nie je...skus rano
@buba987 ano je tam jemna ciarocka ☺
@buba987 mas tam jemnulinku ciarocku.Drzim palce a gratulujem
@buba987 ja tam vidím čiarky dve ale aj nohy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 dva ciarky a dve nohy...to bide isto pozitivne 😀

@butterfly333 a uz si aj pobehala doktorov ...ja uz cosi hej,niekam este len mam ist ale zatial nam na nic neprisli