Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katariiiina krasne //...gratulujem...uz len potvrdit u Dr...😉
🙂 supeeer drzim palce
@katariiiina darcek sa pacil manzelovi?..silno drzim palce k Dr., aby potvrdil "pravost testu".. 😉
@katariiiina jednodnovu??? to bolo uhiezdovanie 😉...ja som mala "jednodnovu" pred vyse 8 rokmi a dnes mam z nej 7,5 rocneho syna 😉...takze to nebol MS...verim na 100% ze si tehu...daj potom vediet, budem sa tesit s Tebou 😉
@annaarkadjevna krasne //...gratulujem a uzivaj tehulkovanie...😉
@jaruska18 ovu ked chceš na potvrdenie tehu sa má robit z ranneho.Neboj vyzera to na tehu. 🙂
@butterfly333 ja viem no upratovala som v kupelni skrinky a testy sa mi normalne nukali :D
@jaruska18 ja mám doma testy no radšej netestujem.
@butterfly333 normalne ta za to obdivujem 🙂 ja som na seba hrda ze som vydrzala do 10 dpo 😆 a ty ako? Bt mas stale vysoko ze? 😉
@jaruska18 moja som dnes 15DPO BT 37,0 už dva dni je dole mala som 37,2 takže zajtra bude 1DC.Ja testy nerobím ani ovu ani tehu.
@butterfly333 zvyknes dostat ms aj pri takto zvysenej bt??
@jaruska18 ano aj ked mám 37,3 umna je to normálne aj v den ms mám taku vysoku zmeriam bT vstanem z postele idem na wc a ms už ide,
@butterfly333 presne na takychto pripadoch je vidiet ze nieje vsetko tabulkove. Ze bt klesne az potom pride ms a podobne. Drziiim ti velmi palce nech ti to vyyjde 😊
@jaruska18 Dakujem no viem že zajtra je ms umna jak na koni. 🙂 🙂
@butterfly333 mozno nie 🙂 daj vediet potom 🙂
@butterfly333 mojko drzkam opät silno palceeeeeeeeeeeeee 😉

@balambi ja dne s 15DPO BT 37,0 ale už ms pride dnes alebo zajtra ,mala som taký ružový vytok