Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaana47 dakujem, ja uz cakam na menzes ze pojdeme do dalsieho ivf a toto by ma velmi potesilo keby to bolo tehotenstvo 🙂
tesim sa ze aj vy vidite ducha, snad zajtra zosilnie
@vevericka13 niekto tam tusim strasiiii. Drzim✊ nech uz nestrasi ale nech sa poriadne ukaze😀😀
@jaruska18 paráda 🙂 krásne ti stúpa Hcg
@nataly12345 normalne som sa rano bala spravit test ci tam bude ciarka 😆 cez tyzden skusim ten digi test. Az ho zozeniem 😊
@jaruska18 už sa vôbec neobavaj 😉 máš to jasné ružové na bielom. Ja som dnes skúsila testnut ale až po uschnuti sa tam niečo objavilo. Mám ešte 3-4 dní do MS tak počkám 😉
@nataly12345 super drziiim velmi palce nech ti to vyjde 🙂
@jaruska18 ďakujem a ty si užívaj tehulkovanie 🙂
@nataly12345 uplne pokojna budem az ked pojdem od dr 🙂 chcela som ist zajtra na krv no asi je este skoro 🙂
@jaruska18 krv by ti tehu už potvrdila ale na sone ešte nič asi neuvidí.
@nataly12345 este urcite nie 🙂 pojdem az buduci tyzden 🙂 hadam vydrzim 🙂
@jaruska18 krasne,tak teda uz gratulujem🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
@nataly12345 mozno taky naznak tam je...ale na prvy pohlad som nic nevidela..skus pockat dva-tri dni a testnut potom.nemeska ti este ms??
@eva2809 nie ešte nemeska, bola som len zvedavá 😉
@jaruska18 taaaak supeeer blahozelaaame toto je uz iste ako nic 😉 uzivajte si to 🙂
@jaruska18 ja som bola prvy krat v 6tt + 2 a uz bolo aj srdiecko takze si myslim ze v 6tt minimalne gestacny vacok bude vidiet 🙂

@kakatulik dakujem 😘