Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vevericka13 si toho teda prezila..uf...drzim palceky, aby Ti tehu co najskor vyslo...😉
Ahojte, pozeram, ze pribudli nove tehulky, vsetkym vam moc gratulujem a ostatnym nadejnym zelam, aby o par dni nasli na teste najkrajsiu spravu ☺
Takto pred tyzdnom som sem pridavala svoje pozitivne testy a dnes musim bohuzial napisat, ze to s nami nevyzera vobec dobre. Kedze som neprestala merat BT tak uz v piatok som zacala tusit, ze nie je dobre..telota klesla a testy nesilneju 😕 Digitalny clearblue minulu nedelu ukazal 1-2 tyzdne a vcera to iste..ziaden narast..
Vcera som mala slabe spinenie plus bolesti a tak som zbehla na pohotovost. Doktor nevidel na sone vobec nic, len vysoku sliznicu.. dal zobrat krv na betaHcg a to je velmi nizke 53,9 na to, ze som 20 dpo..
No a dnes rano uz bolo aj kusok krvaveho vytoku, odvtedy nic, len silne bolesti podbruska. Zajtra idem k svojmu lekarovi a zrejme si vypocujem nie dobre spravy, ale tak som na ne pripravena.
Pridavam fotku dnesneho testu a aj tych predchadzajucich, koli prehladnosti len dr.max test..aby ste videli, ako to vyzerat nema..
Mate niektora skusenosti? Kedy mozu bolesti ustupit? Od rana mam toho uz dost 😕
@luta13 Ďakujem 🙂 no jasné že hneď prihodím fotku. keď tu dávam kanáliky tak ducha by som nedala? 😀 😉
@dothy1 ahoj ja som tiez take ciarky, ktore nesilneli a bolo to chemicke tehu, ale tebe moc drzim palce
@misel0806 tsk drzim palce, poznsm jednu s otocenou maternicou a uz caka druhe
@vevericka13 dakujem hadam sa stane stane zazrak. Aj ja poznam pripady s otocen.maternicou a tiez roky cakaju a nic tak uvidime😄😄
@misel0806 treba verit!
@vevericka13 😀😀
@dothy1 je mi to ľúto. Viem presne ako ti je. ☹ Nanešťastie. Bolesti som mala dva dni, tak ako mávam normálne keď mám mrchu, len trošku silnejšie. Kľudne si zober no-spa tabletky alebo algifenové kvapky od bolesti. Netráp sa zbytočnými kŕčmi. Inak pozri sa na to aj z tej pozitívnej stránky. Buď mimísek nebol v poriadku, alebo, čo by bolo horšie sa vajko neuhniezdilo tam, kde treba. V tom prípade by to mohlo dopadnúť horšie. Nech ti aj tvoj lekár skontroluje hcg či klesá. Ak nie, treba posledovať, či náhodou nie je niekde vo vajcovodoch. To by bol ten horší prípad. A tá dobrá stránka mince je, že mi doktor kázal hneď sa snažiť, teda netreba čakať so snažením mesiac. Horšie u mňa je to, že zatiaľ nič. No ale ja som stará koza. 😀 😀 😀 Takže tebe držím palce, nech to čo najskôr zvládneš a o mesiac sem pridáš silnejúce tehutestíky. držím ti palce.
@dannkka ja tam vidim dve ciarky,takze podla mna chybny nie je 🙂 o dva tri dni urob dalsi🙂
@karmela ja som mala cca tyzden pred menzesom bolesti v podbrusku a dost silne ako pri menzese a test uplne cisty a teraz uz mam tehu potvrdene doktorom...tak drzim prstiky...ved menzes mozes mat aj tak🙂
@diabliq6666 dakujem 🙂 ale mam strach. Vcerajsiu ciarku krasne vidiet este aj dnes. Tato po uschnuti asi po hodine zmizla... Test je GraviTest 12.5
@dannkka ahoj, nechcem ťa sklamať, síce druhá čiarka tam je,ale test vyzerá ako rozpitý, resp. tá farba...preto máš po uschnutí test čistý...no bodaj by som sa mýlila....skús testíkovať o pár dní,alebo skús iný test 😉
@diabliq6666 A pozitívny testík si mala až keď ti meškala MS, či ešte pre meškaním? A gratulujem k tehulkovaniu 😉
@jaruska18 Ako krásne ti silnie 🙂 O pár dní už to bude extra koľajnica ako kontrolná 😉
Ja som dnes 33DC a mavam tak 34DC uz som zufala a mate skusenosti s tym maybe baby testom?

@adika19 toto je BOMBOVE TEHU!...krasne // ciste, jasne, bez vahania...gratulujem a uzivaj tehulkovanie...🙂