icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
28. feb 2016

@adika19 toto je BOMBOVE TEHU!...krasne // ciste, jasne, bez vahania...gratulujem a uzivaj tehulkovanie...🙂

luta13
28. feb 2016

@vevericka13 si toho teda prezila..uf...drzim palceky, aby Ti tehu co najskor vyslo...😉

dothy1
28. feb 2016

Ahojte, pozeram, ze pribudli nove tehulky, vsetkym vam moc gratulujem a ostatnym nadejnym zelam, aby o par dni nasli na teste najkrajsiu spravu ☺
Takto pred tyzdnom som sem pridavala svoje pozitivne testy a dnes musim bohuzial napisat, ze to s nami nevyzera vobec dobre. Kedze som neprestala merat BT tak uz v piatok som zacala tusit, ze nie je dobre..telota klesla a testy nesilneju 😕 Digitalny clearblue minulu nedelu ukazal 1-2 tyzdne a vcera to iste..ziaden narast..
Vcera som mala slabe spinenie plus bolesti a tak som zbehla na pohotovost. Doktor nevidel na sone vobec nic, len vysoku sliznicu.. dal zobrat krv na betaHcg a to je velmi nizke 53,9 na to, ze som 20 dpo..
No a dnes rano uz bolo aj kusok krvaveho vytoku, odvtedy nic, len silne bolesti podbruska. Zajtra idem k svojmu lekarovi a zrejme si vypocujem nie dobre spravy, ale tak som na ne pripravena.
Pridavam fotku dnesneho testu a aj tych predchadzajucich, koli prehladnosti len dr.max test..aby ste videli, ako to vyzerat nema..

Mate niektora skusenosti? Kedy mozu bolesti ustupit? Od rana mam toho uz dost 😕

dothy1
28. feb 2016
luta13
28. feb 2016

@dothy1 15DPO si mala najsilnejsi testik!...no drzim Ti jednoznacne palce, aby si nedostala zlu spravu od DR...☹...ale len dobru a tesila sa...snad zacne Hcg este stupat...🙂

karmela
28. feb 2016

@jaruska18 bolesť v podbrušku kym nieje velmi silna je ok neboj. 😉 Maternica sa pripravuje a rastie pre tvoju fazulku v brušku aby mala dost miesta 🙂 Chod kludne k dr vezmu ti krv a potom ti spravia sono užívaj si tehu

karmela
28. feb 2016

@dothy1 držím silno palce aby sa babatko udržalo

nataly12345
28. feb 2016

@luta13 Ďakujem 🙂 no jasné že hneď prihodím fotku. keď tu dávam kanáliky tak ducha by som nedala? 😀 😉

vevericka13
28. feb 2016

@dothy1 ahoj ja som tiez take ciarky, ktore nesilneli a bolo to chemicke tehu, ale tebe moc drzim palce

vevericka13
28. feb 2016

@misel0806 tsk drzim palce, poznsm jednu s otocenou maternicou a uz caka druhe

misel0806
28. feb 2016

@vevericka13 dakujem hadam sa stane stane zazrak. Aj ja poznam pripady s otocen.maternicou a tiez roky cakaju a nic tak uvidime😄😄

vevericka13
28. feb 2016

@misel0806 treba verit!

misel0806
28. feb 2016

@vevericka13 😀😀

jaruska18
29. feb 2016

Silnieme 🙂 a pomaly si to zacinam uvedomovat 🙂

chmurkaxy
29. feb 2016

@jaruska18 kraaaaasne!

adika84
29. feb 2016

@jaruska18 super tak uz je to iste 🙂 si uzi tehulkovanie 🙂

dannkka
29. feb 2016

Ahojte, som zmatena. Toto je pozitivny, alebo chybny test?

mawiya
29. feb 2016

@dothy1 je mi to ľúto. Viem presne ako ti je. ☹ Nanešťastie. Bolesti som mala dva dni, tak ako mávam normálne keď mám mrchu, len trošku silnejšie. Kľudne si zober no-spa tabletky alebo algifenové kvapky od bolesti. Netráp sa zbytočnými kŕčmi. Inak pozri sa na to aj z tej pozitívnej stránky. Buď mimísek nebol v poriadku, alebo, čo by bolo horšie sa vajko neuhniezdilo tam, kde treba. V tom prípade by to mohlo dopadnúť horšie. Nech ti aj tvoj lekár skontroluje hcg či klesá. Ak nie, treba posledovať, či náhodou nie je niekde vo vajcovodoch. To by bol ten horší prípad. A tá dobrá stránka mince je, že mi doktor kázal hneď sa snažiť, teda netreba čakať so snažením mesiac. Horšie u mňa je to, že zatiaľ nič. No ale ja som stará koza. 😀 😀 😀 Takže tebe držím palce, nech to čo najskôr zvládneš a o mesiac sem pridáš silnejúce tehutestíky. držím ti palce.

diabliq6666
29. feb 2016

@dannkka ja tam vidim dve ciarky,takze podla mna chybny nie je 🙂 o dva tri dni urob dalsi🙂

diabliq6666
29. feb 2016

@karmela ja som mala cca tyzden pred menzesom bolesti v podbrusku a dost silne ako pri menzese a test uplne cisty a teraz uz mam tehu potvrdene doktorom...tak drzim prstiky...ved menzes mozes mat aj tak🙂

diabliq6666
29. feb 2016

ked tak kukam na testy,rozhodla som sa,ze pridam aj ja svoje...prvy som robila 10.2 a bol uplne cisty,spodny je robeny 15.2,prostredny 17.2 a vrchny 20.2...a 23.2 mi uz doktor potvrdil tehu🙂

dannkka
29. feb 2016

@diabliq6666 dakujem 🙂 ale mam strach. Vcerajsiu ciarku krasne vidiet este aj dnes. Tato po uschnuti asi po hodine zmizla... Test je GraviTest 12.5

mimka11111
29. feb 2016

@dannkka ahoj, nechcem ťa sklamať, síce druhá čiarka tam je,ale test vyzerá ako rozpitý, resp. tá farba...preto máš po uschnutí test čistý...no bodaj by som sa mýlila....skús testíkovať o pár dní,alebo skús iný test 😉

nataly12345
29. feb 2016

@diabliq6666 A pozitívny testík si mala až keď ti meškala MS, či ešte pre meškaním? A gratulujem k tehulkovaniu 😉

nataly12345
29. feb 2016

@jaruska18 Ako krásne ti silnie 🙂 O pár dní už to bude extra koľajnica ako kontrolná 😉

baby24
29. feb 2016

Zdravim baby neviem do amen skupiny sa pridat snad som spravne potrebujem radu takto mi vysli testiky spodny je asi negativny ako to prve dva su slabo pozitivne co si myslite?

adela232
29. feb 2016

@baby24 Mne vyšiel takýto a nebola som tehotná. Počkaj pár dní a urob ďalší ak bude silnieť si v tom ak bude stále rovnaký tak nie. Pri dcérke mi však na 28 DC vyšiel takýto duch a bola som tehu. Držím palce.

baby24
29. feb 2016

Ja som dnes 33DC a mavam tak 34DC uz som zufala a mate skusenosti s tym maybe baby testom?

meli8412
29. feb 2016

@baby24 skus iny test, tusim jedna baba takyto test namocila do vody a vysla jej taka ciarka.

adela232
29. feb 2016

@baby24 Ak mávaš 34 dňové cykly môže to byť tehu. Ja som si vždy robila iba mamatesty. Držím palce 🙂