Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@domcatko7 podla mna tam nič nieje ja som mala lepšieho ducha a tehu nie som.
@butterfly333
@butterfly333 vazne? Ako to? Popis viac prisim
@butterfly333 to je mi ľúto...
@domcatko7 nevrvím že ty nemusíš byt tehu,no mala som taketo testy aj tuto istu značku ale tehu to nebolo,škoda že nemeriaš BT by si vedela ako si na tom.Ja už preto nerobím už dlho testy lebo len same sklamanie tak už som sa nato všetko vykašlala.Tak držím palce aby to dopadlo tak ako by si chcela.
@danka2208 aj mne no mesiac čo mesiac som mala takete testy a ms vždy prišla.Možno niekde tu na mk by som to pohladala tie testy čo som sem davala ale to asi takžko je to už vyše roka.Takže od vtedy už netestujem verím že to pride samo a nečakane.A naposledy pred rokom som mala taky testík aj lepšíí išla som ku gyn ked mi meškala ms týžden no nič nevidel len dutinu no a v 7tt som začala špinit išla na pohotovost kedže mám zasebou 4potraty a tam mi povedali že tam nieje plod len dutina prazdna.tuším anembriomola.
@butterfly333 príde, uvidíš.tak ako som ti písala.drzim prsty...
@butterfly333 ano, vcera som zacala krvacat :(
@dannkka juuuj to ma mrzíííí ☹ ☹ ☹
@soniaik33 pekny vysledok- gratulujem ☺
@alzbetinocka myslis ze je to tam? Na druhy tyzden pojdem k lekarke 🙂
@soniaik33 vyzets pozotivny 😉
@soniaik33 to malo byt slovo vyzera 😀
Bodaj by si mala pravdu 🙂
@soniaik33 neboj urcite 😉
Dakujem 🙂 meska mi len dva dni a dnes som si spravila testy..a vysli takto vsetky 3 :D
Ahojte kočky, nevydržala som a testla som 9 DPO. Asi ma zrak klame ale vidím tam nieco
@soniaik33 urcite je,drzim palceky 😊
@alzbetinocka dakujem,duuufam! 🙂
@soniaik33 Moja neteš sa predčasne 😒 Ja som to tiež takto mala a nič ☹ Nechapem prečo sa ženy tak ponahlate a robite si testy ešte ked Vam ani nemeška. Zbytočne sa vytešujete popredu s nejakych duchov !!!! Ako ja Vam prajem babätko každej jednej ,ale načo to takto popredu urychlujete? Držte sa

@domcatko7, s tym ti ja zial uz nepomozem. Pravdepodobne si tehotna. Ono jedina rada je pockat do MS, a potom ked nepride uorbit si znovu tehotenske test ale z ranneho mocu. Inak vela zien potrati do prichodu MS, cize ani nevie ze boli tehotne. Taktiez mozes mat mimomater. tehotenstvo, vselico sa moze stat. V kazdom pripade ak by si aj ozaj bola tehotna, tak uz ti nepomoze nic. Potom jedine interupcia.