Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@koka231 ja som mala presne taky isty sen a tiez nic :( a to som 12 DPO
@luciadobrov prvy krat v zivote sa mi take snivalo a bolo to pekne ale tak aspon v sne som videla konecne tie //
@koka231 ja som ich videla uz 3x ale posledny krat to nebolo uspesne
@luciadobrov ja som ich este nikdy nevidela a to uz sa 5rokou snazime ...prisli mi na to ze mam nepriechodny vajcovod pravy lavy mi spriechodnili ale aj tak sa nedari uz sme boli aj v centre na ivf 1krat zatial neuspesne ...takze zatial ani prirodzene sa nepodarilo ani umele
@koka231
@luciadobrov zienky,ja som dnes vo sne rodila...a to som este ani tehotna neni,snivame o svojich tuzbach,ale musime verit,ze sa nase sny stanu skutocnostou
@madarka123 no z takejto fotky človek ťažko niečo vidí 🙂 Môže to byť kľudne aj kanálik....
Dôležité je, či čiarka ostala aj po uschnutí testu, či je šedá alebo ružová a ako na tom vlastne s cyklom si... či ti mešká alebo máš ešte pár dní do mrchy atď. ....
ja osobne vidím (na tejto foto, možno to reálne vyzerá ináč) kanálik.
@piacere no ešete mi len má prist menštr.minuly mesiac mi prišla 15steho menštr. a obidva testy mi takto ukazali a aj suche boli ked som ich fotila.
@madarka123 tak opakuj test aj zajtra ráno z ranného moču. Ak je toto tehotenský duch, tak zajtra bude oveľa viditeľnejší 🙂 tam proste logika nepustí, v začiatkoch stúpa hcg rýchlo, resp. rozdiel na testoch vidno zo dňa na deň dosť jasne (pri týchto úplne prvých testoch).
@piacere ano aj tak spravým dakujem za rady.
@madarka123 ryha v teste.
Resp kanalik
@adria88 a takto to má vyzerať 😵
to je presne to, o čom ja stále hovorím, že pokiaľ je tam tehotenstvo, tak mini pidi duch, kt. na fotke my nevidíme (ja osobne na tej vrchnej nič nevidím) za jeden deň prejde do viditeľnej čiarky, pretože hcg proste stúpa a na týchto prvých testoch to pekne vidno...
blahoželám 😵
Kraasne,bodaj by aj mne rak tmavla😉idem si do obchodu po druhy testik😉😀
@madarka123 no ja tam vidim 👻 opakuj este test. Drzim palce aby silnela😊

@katjaga mne uz meska a vysli mi takto 3 testy..no ale uvidime u lekarky