Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@soniaik33 gratulujeeeem 😉 krasne...zavidime vsetky a gratulujem a drzim palce nech vsetko ide tak ako ma 🙂
Dakujem dievcata 🙂 dufam ze to vsetko bude ok..ms mi meska dnes len treti den..vsetkym Vam drzim palce!!! 🙂
@madarka123 myslim ze pozitivny
@dimitra ano? lebo zeny vravia ze je to iba nejaky kanalik
@misel0806 dakujem
Baby ked najdete ducha kedy sa m cuarka zvyraznit cca
@domcatko7 podla mna za dva dni je uz viditelna
@domcatko7 to je mama test? Na ten tu baby strasne nadavali, ze robi duchy aj ked nie je zena tehotna...inak na tom spodnom nic nevidim,skor na tom strednom
@bobulazelena hej mamatesty furt mi take ukazuju, ine testy nic zatim. Zeby bol mamatest lepsi?
@domcatko7 no jedna baba tupisala ze mamatest jej ukazal ducha aj ked ho strcila do cistej vody. Je tu o tom popisane. Takze lepsie urcite nebudu. Ukuju falosne druhe ciarky
@domcatko7 kazdopqdne ked uz mas dostatocne vysoku hladinu hcg tak ti to ukaze kazdy... Takze pockaj 2 dni a uvidis
@domcatko7 mamatest je praveze uplne najhorsi... Robi falosnych duchov. Drzim palce, aby to nebol tvoj pripad
@bobulazelena praveze ja nechcem byt tehu uz mame jedno a druhe nechceme, len vsetky oriznaky mam ako pri prvom
@domcatko7 nie si tehotná 🙂 A ak aj áno, tak max. biochemické, ale určite to nie je zdravé tehu, pretože nemôžeš mať pár dní takýchto "duchov", tam jasne hladina hcg nestúpa. Ten stredný je najsilnejší, takže ak by tam bolo zdravé tehu, tak by si dnes mala krásne čiarky... buď ti takto preráža kanálik a bolo by dobré skúsiť fakt inú značku testu alebo nejaké hcg v tele je, ale (dovolím si tvrdiť) nebude to zdravé tehu a pravdepodobne to mrchou odíde....
Nestresovala by som sa.... a ak by aj náhodou... nuž, treba to prijať tak ako to je, ak je vám druhé dieťa súdené, tak bude... ak sa teda nechránite dostatočne 😉 A ak druhé ani za svet nechcete, tak treba dávať skutočne mega pozor.... pretože ono ani kondóm napr. nie je 100 ochrana, stačí mini pórik, kt. je priechodný a spermia si cestu nájde.... tak buď antikoncepcia, alebo si sledovať ovu a vyhýbať sa styku počas ovu....
@madarka123 aj si skúšala dnes iný test?
@domcatko7 ahaaa....tak drzim palce aby to dopadlo tak ako si prajes 😉
@alzbetinocka si pred ms ci uz meska?
@domcatko7 dnes som mala dostat
@alzbetinocka Ja som mala presne takúto v deň ked som mala dostať a bola som tehu. Dnes mám 9 meačnú dcérku. Prajem pekné tehuľkovanie 🙂
@madarka123 no niekedy sa tie testy spravaju divne, to je pravda, mne sa vidi podla foto, ze je pozitivny

Mali ste uz clear blue? Mne dnes vysiel takto 🙂